Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ακατοίκητα νησιά και τα ακατοίκητα μυαλά


Οι τύποι της τρόικα δεν είναι και πολύ επικοινωνιακοί. Ήρθαν εδώ για να κόψουν, να ράψουν και να αξιολογήσουν. Κάποιος σοβαρά ή όχι πέταξε την ιδέα να εκκενώσουμε τα νησιά με πληθυσμό μικρότερο των 150 κατοίκων για να γλιτώσουμε τις επιδοτήσεις των ακτοπλοϊκών γραμμών.

Ο υπουργός το διέρρευσε στον τύπο. Για ποιο λόγο; Αφού δεν έχουμε να δείξουμε κάτι ουσιαστικό και ο κόσμος είναι φυτιλιασμένος, ας δείξουμε τουλάχιστον ότι κάνουμε αντίσταση. Δηλαδή θέλει σύνταξη αντιστασιακού. Είναι υποκριτικό, γιατί όλο τον υπόλοιπο καιρό τους κατοίκους σε αυτά τα νησιά τους έχουν κανονικά γραμμένους. Ακόμα και αν τους έλεγαν να φύγουν, θα τους έβαζαν να πληρώσουν με χαράτσι τη μετακόμιση τους.

Έπαθα πλάκα όταν άκουσα το σχέδιο “Αριάδνη”, να μας στέλνουν δηλαδή σώνει και καλά σε συμβολαιογράφο για γάμο, κηδεία και διαζύγιο. Μετά τους ενεργειακούς επιθεωρητές και τους αποκωδικοποιητές τηλεόρασης σε εποχές μεγάλης ένδειας μια συντεχνία παίρνει ένα καλό δωράκι. Αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι, ακόμα και αν το προβλέπουν 100 συνθήκες βρίσκουν λόγους να το καθυστερούν μέχρι να παγώσει η Κόλαση, αν όμως υπάρχει βόλεμα πελατών όλα γίνονται με σπάνια ταχύτητα.
Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την χώρα δεν είναι οι άγονες γραμμές, αλλά τα ακατοίκητα μυαλά στην κυβέρνηση, που είναι πολύ περισσότερα από τα ακατοίκητα νησιά.

Πηγή: Free Pen 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]