Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιατρόπουλος: ΟΧΙ Προδότες!


ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα την πάρετε αυτή την πατρίδα, δεν θα την ξεπουλήσετε.
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι, δεν θα περάσει το σχέδιό σας να αφελληνίσετε τον τόπο.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να μαστουρώσετε τη νεολαία μας.
Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της χώρας μας, την κατάργηση της ιστορίας μας, την κατασυκοφάντηση των ηρώων μας..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα πεθάνουν αργά-αργά, επειδή εσείς τους έχετε ξεγράψει, οι απόμαχοι γέροντές μας.
Δεν θα δουλεύουνε στα ξένα αφεντικά σας, για μια χούφτα φασόλια οι Συνέλληνες.
Δεν θα ξανακλάψουν τα παιδιά στα συσσίτια.
Δεν θα κλείσουν οι παιδικές χαρές κι οι λαϊκές αγορές.
Δεν θα αδειάσουν οι κερκίδες στα στάδια.
Δεν θα σκουριάσουν οι καμπάνες στις εκκλησίες.
Δεν θα κηδεύουμε κάθε τρεις και λίγο κι από έναν άξιο συμπατριώτη μας που τον ρίξατε απ το μπαλκόνι, που τον ποτίσατε δηλητήριο, που τον πνίξατε τη νύχτα που κοιμότανε..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα σας ανοίξουμε την πόρτα να το σκάσετε.
Δεν θα σας χαριστούμε.
Δεν θα συγχωρέσουμε κανέναν σας.
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θα αφήσουμε χλωρό κλαρί από σας, όπου και να δραπετεύσετε.
Στην άκρη της Γης θα σας βρίσκουμε και θα σας τιμωρούμε, μέχρι να λιώσετε στο μαύρο χώμα...

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν υπάρχει λύπηση για σας, που δουλέψατε στα σκοτεινά υπόγεια με τους ξένους πράκτορες, για να ξεπουλήσετε να νησιά μας, να μας πάρετε τα σπίτια μας, να κατακλέψετε τον κόπο μας μιας ολόκληρης ζωής, να στρώσετε το χαλί της πιο φριχτής υποδούλωσης, για να μπούνε τα κοράκια των τοκογλύφων, να αρμέξουνε το πετρέλαιό μας, που κοιμάται στα σπλάχνα των θαλασσών μας, να βγάλουνε με τα βρώμικα νύχια τους, στο χρυσάφι που κοιμάται στα σπλάχνα των βουνών μας, να ξεριζώσουνε με τα άπληστα δόντια τους, την ομορφιά που φωτίζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, ετούτη την ευλογημένη γη, τη δικιά μας γη.
Την ΔΙΚΙΑ μας, το ακούτε προδότες;

ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, κι άλλη μια φορά λοιπόν ΟΧΙ!
Δεν θα σβήσουμε κανένα και καμιά σας από το μαύρο κατάλογο, όπου και να βυσσοδομήσατε, όποιο πόστο και να ανεβήκατε, όποια πιάτσα κι αν σεργιανίσατε, σ’ όποιαν αγορά κι αν ξεπουλήσατε την πατρίδα.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θα χαρείτε άσπρη μέρα.
Δεν θα βρείτε πουθενά καταφύγιο και γλυτωμό.
Δεν θα γελάσει τ’ αχείλι σας.
Δεν θα ξαναπαίξετε με τα παιδιά σας.
Δεν θα γλυκαθείτε με τ’ αγγόνια σας.
Δεν θα υπάρξει για σας επιείκεια.
Σας ξέρουμε όλοι, όλους σας και όλες σας, έναν-έναν και μία-μία.
Έχετε καταγραφεί για πάντα στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, αυτής της πανένδοξης και πανέμορφης χώρας, που συνωμοτήσατε να την εξαφανίσετε από το χάρτη της Γης..

ΟΧΙ!! Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα, ποτέ και πουθενά, όσο θα ζείτε..

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν πρόκειται να μαζευτούμε κρυφά εμείς, ούτε πρόκειται να σας επιτεθούμε ύπουλα, ούτε κλεφτοπόλεμο θα κάνουμε.
Τίποτε απ αυτά που σας δίδαξαν στα υπόγεια σεμινάρια, τίποτε απ αυτά που φοβόσαστε όλη μέρα κι όλη νύχτα, και έχετε χάσει τον ύπνο σας, δεν θα συμβεί.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ιδιοκτήτες αυτής εδώ της χώρας, ένα ωραίο πρωί, που δεν είναι καθόλου μακριά, θα συντονιστούμε αστραπιαία και αυθόρμητα, όλες και όλοι, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι, νοικοκυραίοι, ψυχές και πνεύματα, και θα βγούμε από τα σπίτια μας, με την υπόσχεση στους νεκρούς μας παππούδες και γιαγιάδες, και στα αγέννητα παιδιά του τόπου μας, ότι δεν θα επιστρέψουμε πάλι, αν πρωτύτερα δεν θα έχουμε ξαναπάρει την πατρίδα στα χέρια μας.

ΟΧΙ! Προδότες!
Δεν θα συμβεί αυτό περίεργα και δύσκολα και εκκωφαντικά.
Πολύ απλά θα γίνει.
Έτσι όπως αρπάζεις το χέρι του πορτοφολά στον ηλεκτρικό, που πήγε να σε ξαφρίσει.
Και στον πρώτο επόμενο σταθμό, την ώρα που ανοίγει η πόρτα, τον πετάς στις γραμμές, και φτύνεις στις παλάμες σου.
Πρώτα για να καθαρίσεις από το άγγιγμά του και μετά για να ξαναπιάσεις το φτυάρι, τον γκασμά, την πέννα, το τιμόνι, και το ποτιστήρι…
Να ξαναμπεί μπροστά αυτή η αγαπημένη πατρίδα…
Τόσο απλά και νοικοκυρεμένα θα γίνουν όλα…

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΟΧΙ!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

28 σχόλια :

  1. Οι πατεράδες και οι παππούδες μας έχυσαν το αίμα τους πριν 72 χρόνια γιά να έχουν αυτήν την γη ελεύθερη οι απόγονοί τους και να μπορούν να ζουν από αυτήν.
    Αυτοί που παίρνουν τώρα τις αποφάσεις του ξεπουλήματός της σίγουρα δεν είχαν προγόνους πάνω στα χιονισμένα βουνά σαν τούτες τις μέρες...ήσαν, όπως πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, στα μετόπισθεν, ασφαλείς χαρτογιακάδες και πάσης φύσεως εξουσιαστές που ζούν από τον ιδρώτα των άλλων...έτσι γράφεται η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειλικρινα,τα πιστευω μαζι σου αυτα που γραφεις και πραγματικα ευχομαι να γινει αληθεια αυτο το ονειρο που περιεγραψες και να ειμαι και γω μεσα σαυτο το κοσμο που θα διεκδικισει την πατριδα του πισω...μακαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ, όταν ήταν να πούμε εμείς το ΟΧΙ, είπαμε ένα δειλό ΜΗΠΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι αν το νιώθουμε αυτό σαν χρέος μας, όλοι. Και εδώ είναι το ζήτημα μ' ετούτη τη γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε να δούμε! Τώρα που θα αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών και τα χαράτσια ακόμη και στα χωράφια! Να δούμε σε ποια χέρια θα καταλήξει τελικά η ελληνική γη! Ηδη από τώρα άρχισαν το ψάξιμο τα κοράκια μόνο που θέλουν σχεδόν δωρεάν... Από λόγια καλά τα πάμε αλλά στην πράξη... Θα έρθει ποτέ αυτό το ωραίο πρωϊνό που αναφέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ 70 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τρομοκρατούσαν τόσα χρόνια πως εάν θα έρθει Κομμουνισμός θα χάσεις αυτά που θα σου αρπάξει ο Καπιταλισμός!!!
      Καιεσύ τους άκουγες......

      Διαγραφή
  7. zουμε για τη στιγμη που θα εκδικηθουμε τους Προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά Κύριε Αθανασιάδη!
    Πρώτον: Η Προδοσία αυτή, δεν είναι αόρατη. Είναι σαφής,αποδεδειγμένη,συγκεκριμένη στα μεγέθη,στα ονόματα,στις πράξεις των υπαιτίων.
    Δεύτερον: Όχι μονάχα μπορεί,όχι μονάχα δικαιούται,αλλά υποχρεούται κιόλας, να αντιπαρατεθεί στην Προδοσία αυτή, κάθε Ελληνίδα και κάθε ΄Ελληνας στους οποίους το Σύνταγμα της χώρας έχει θεσμικά με την ακροτελεύτια διάταξή του,εμπιστευτεί την ορθή του τήρηση.
    Τρίτον:Ως προς τον αντικατοπτρισμό του στην Προδοσία,που όπως το γράφετε,οφείλει να εντοπίσει,ο αντιπαρατιθέμενος,αν μεν εννοείτε τον γράφοντα, θα έπρεπε να γνωρίζετε εσείς πρώτα για ποιον ομιλείτε, δεδομένου πως είναι τοις πάσι γνωστόν πως ο Ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος από την πρώτη κιόλας ημέρα της εμφάνισης του ΓΑΠ στην πρωθυπουργία,έκρουσε τον κώδωνα του επερχόμενου εθνικού κινδύνου,όχι μία,όχι δύο,αλλά περισσότερες από...40 φορές μέχρι σήμερα!
    Με άρθρα στον εβδομαδιαίο τύπο,με κείμενα-φωτιά στο Διαδίκτυο,με προφορικές δηλώσεις σε τηλεοπτικές παρουσίες,με αλλεπάλληλες προτροπές σε ημερίδες,διαλέξεις,συνέδρια,σεμινάρια,παντού όπου υπάρχει ανάμεσά μας.

    Τελώντας την υποχρέωσή που σας αναφέραμε πιο πάνω,την απορρέουσα από το Σύνταγμα της χώρας.

    Συνελόντι ειπείν Κύριε Αθανασιάδη, σε μια Έσχατη,γιγαντιαία Προδοσία σε βάρος του ελληνικού λαού και του μέλλοντος της νέας γενιάς,ένας διακεκριμένος συμπατριώτης μας έκανε το καθήκον του.
    Πού είναι λοιπόν το δικό σας πρόβλημα;Αν σταματήσουν και οι ελάχιστοι Ιατρόπουλοι που μας απέμειναν να σηκώνουν την παντιέρα της πνευματικής αντίστασης απέναντι σ ότι συντελείται αυτή τη στιγμή στον τόπο,το τέλος θα έρθει γρηγορότερα.
    Αντιθέτως,αν συνεχίσουν αυτοί,αν τους στηρίξουμε και σταματήσουμε να εξυπνακίζουμε συκοφαντώντας τους,μπορεί στην άκρη του τούνελ να υπάρξει και λίγο φως για τον δύσμοιρο λαό μας, αγαπητέ Κύριε.

    Μελπομένη Δώριζα
    Διονύσης Γιουκαλής
    Γιάννης Φλεσσίδης
    Αντώνιος Κοντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ομαδικό Πύρ σε έναν αυτοκριτικό σχολιασμό;
      Όσο για την υπεράσπιση του Ιατρόπουλου θα σας το γράψω πολύ ωμά χωρίς κακία το σχόλιο σας μου θυμίζει ένα είδος Φαναριώτικης σχολής σκέψης του πρόπερασμένου αιώνα.

      Πέτρος Τσακμακίδης

      Διαγραφή
  9. Παντα σε πιστευα και συνεχιζω να σε πιστευω ,σε θαυμαζα και συνεχιζω να σε θαυμαζω , για τα οσα εκφραζης. Μακαρι να υπηρχαν ελληνες οπως εσυ ,στο τιμονι αυτης τις χωρας. Θα ειμασταν σε πορεια 180 μοιρων απο την κατασταση που επιβοιωνουμε εδω και τρια χρονια. Σε ευχαριστουμε Δημητρη . Η συρος εχει βγαλη μεγαλους ,και ενας απο αυτους εισαι και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίτρεψέ μου να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου στο πιο πάνω σχόλιο σου.Διαπιστώνει κανείς με την πρώτη ματιά της ανάγνωσης που θα κάνει,θυμό, αγανάκτηση απελπισία,μίσος για όλους αυτούς που είναι υπαίτιοι για το ξεπούλημα της Χώρας και του περήφανου Λαού της.Νομίζω πως τα ίδια συναισθήματα κυριαρχούν σε πολλούς ΄Έλληνες και φυσικά και σε εμένα .Συζητώ όπου βρεθώ σε συγγενείς ,φίλους, γνωστούς και απογοητεύομαι γιατί, σχεδόν όλοι τα ίδια λένε <> Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα είναι , πως ο Λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους Πολιτικούς, δεν βρίσκει κάποιον να τον εμπιστευτεί, να τον εμπνεύσει να τον εμψυχώσει ,να δει στο πρόσωπό του ένα φως ελπίδας.Μόλις υπάρξει αυτός που προανέφερα,τότε αυτοί οι Εθνοσωτήρες που μας κυβερνούν,θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν για να γλυτώσουν από την οργή του Λαού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκεφτείτε το μίσος που υπάρχει αυτή την στιγμή για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο Θεός να βάλει το χέρι του πατριώτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν όμως βγήκες στην τηλεόραση για να κρίνεις το προφητικό βιβλίο του ελληνορθοδόξου Γιώργου Σαγάνη, το 2003 στο ΑΛΤΕΡ, άλλα έλεγες και κατηγορούσες τον συγγραφέα του που μιλούσε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία και τον έλεγες μασόνο, μαζί με τον προτεστάντη θεολόγο, τον Μουστάκη διότι σε έτρεφε η τηλεόραση και η χειραγώγησή της. Αυτό το βιβλίο που εσύ κατηγορούσες τότε, προφήτευε όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα και θα συμβούν και στο μέλλον. Για του λόγου το αληθές ...πατριώτη του σήμερα ...ποιητή και δημοσιογράφε, το βιβλίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ είναι ανεβασμένο ΔΩΡΕΑΝ απο τότε στο e-books-gr.blogspot.com και τόχουν διαβάσει χιλιάδες άνθρωποι. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-ΔΙΟΤΙ ΤΟΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ο ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ και ζήτα και μια συγγνώμη, για τα άδικα και προσβλητικά λόγια που είπες για τον συγγραφέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον άνθρωπο που μου λες,Παπακαλόγερε,δεν τον γνωρίζω. Ούτε μου έδωσε ποτέ κανένας "μπουμπούκος" να διορθώσω οτιδήποτε,για τον απλούστατο λόγο ότι δεν συνεργάστηκα ποτέ με τον εκδοτικό του οίκο.
      Αν τώρα,εσύ,θέλεις να δια-χειριστείς τον διάλογο πάνω στο κομμάτι μου,για να πουλήσεις,ή να προβάλεις τον φίλο σου, δικαίωμά σου είναι,όμως πρόσεχε καλά,τι λες για μένα,γιατί όχι μονάχα ψεύδεσαι,αλλά με συκοφαντείς κιόλας.
      Και φυσικά,δεν σε απειλώ,απλώς,έχει παραγίνει η πλάκα με όλες και όλους εσάς τους θρησκόληπτους ιδεοληπτικούς που φταίτε κι εσείς αρκετά που έφτασε εδώ που έφτασε η πατρίδα.
      Και προσωπικά εγώ,ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιον σε οποιαδήποτε εκπομπή τηλεοπτική ή ραδιοφωνική, ως "μασόνο", όπως γράφεις.
      Δεν κατηγόρησα; κανένα βιβλίο. Αν σου έχει μείνει καμιά εντύπωση από τίποτε φανατικούς που αποπειράθηκαν να με προβοκάρουν,τότε σωστά θα έχεις λάβει κι εσύ το μήνυμα!
      Ο Γιώργος Μουστάκης,που για σένα είναι "προτεστάντης" μπορεί να γνώριζε περισσότερα πράγματα για τον φίλο σου. Βρέστε τα μεταξύ σας μέσα στο χώρο σας, αλλά΄κάτω τα χεράκια σου από μένα.
      Μάθε να διαβάζεις ελληνικά και μη συνδέεις τον Ελληνισμό με την ορθοδοξία,τά έχουμε ξαναπεί,άγιο πράμα υπήρξανε κάποιοι μαχητές ρασοφόροι και κρατήσανε όρθια την εθνική συνερίιδηση στα χρόνια της σκλαβιάς,όμως ο Ελληνισμός υπήρξε πριν από τον χριστιανισμό και μάλλον θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απ αυτόν,μην τα μπερδεύετε αυτά τα δύο,εσείς οι φανατικοί. Απλώς,εγώ έχω δηλώσει ότι δεν παύω να είμαι χριστιανός,όμως προηγείται μέσα μου η ΕΛΛΑΔΑ.
      Κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε..
      Κι αυτή τη στιγμή,φίλε,την ΕΛΛΑΔΑ οφείλουμε να προστατέψουμε. Αν μπορεί να βοηθήσει σ αυτό και η εκκλησία,εύγε της, η ιστορία θα της το αναγνωρίσει.
      Όμως η Πατρίδα σήμερα,έχει περισσότερη ανάγκη από την Θρησκεία που επικρατεί στα εδάφη της και ανάμεσα στους συντριπτικά βεβαίως, περισσότερους κατοίκους της.
      Ασχολούμαι τόσο πολύ μαζί σου γιατί είσαι δείγμα μισαλλοδοξίας και εμφυλιοχωρισμού.
      Πρέπει να το καταλάβετε όλες και όλοι οι φανατικοί ότι δεν περισσεύει κανείς μας,τέτοιες ώρες.
      Και να βοηθάτε να ενώνεται ο λαός,να μην τον χωρίζετε σε ιδεομάγαζα,γιατί αυτά΄μας φέρανε εδώ που είμαστε τώρα.
      Ο Θεός μαζί σου.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Και ομως , δεν θαχαμε Πατριδα , αν δεν ειχαμε την Ορθοδοξια .
      Λες οτι εισαι Χριστιανος . Εξομολογησε ; Κοινωνας ;
      Μετεχεις των Θειων μυστηριων ;Εκκλησια πας καθε Κυριακη ;
      Αν ναι , μαζι μας και εσυ .
      Παντως για πολλα χρονια ησουν ενας απο αυτους τους ταχα προοδευτικους που μας σκλαβωσαν .
      Παντως μαθε οτι επειδη εμεις ολοι φανηκαμε αναξιοι της Θειας τουτης Πατριδος , μας εβαλε σε κανονα ο Θεος και θα λευτερωθουμε σαν χωριση η ηρα απο το σιταρι .
      Ελπιζω απο καρδιας να εισαι και συ ενας σπορος σιταριου .

      Διαγραφή
    3. "....μη συνδεεις τον Ελληνισμο με την Ορθοδοξια..."
      Τα ακυρωσες ΟΛΑ ποιητα. Πολυ δυσκολος ο συνδυασμος των προσωπικων ιδεοληψιων και της αντικειμενικοτητος...Κριμα.

      Διαγραφή
    4. Και ποιος μας κρατησε Ελληνες στα μαυρα χρονια της σκλαβιας ;
      Και ποιος μας παρεδωσε τους αρχαιους προγονους μας , αντιγραφοντας και προσεχοντας σαν κορη οφθαλμους τα γραφτα τους ;
      Και ποιος πολεμουσε διπλα και μπροστα στα Ελληνοπουλα στα δοξασμενα χρονια του Β'ΠΠ ;
      Και δεν ειμαι ποιητης . Ενας ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ειμαι.
      Δοξα τω Θεω που ξαναγυρισα στην Ορθοδοξια μας και αγαπησα την Πατριδα μου .
      Δεν συνδεω τιποτα . Απο μονα τους ειναι μαζι και αχωριστα στους αιωνες .

      Διαγραφή
  13. Σας παρακαλω βοηθηστεμε να βρω μια λεξη η εστω μια φραση λιγολεξη που να συμπικνωνει ολα αυτα γιατι θα τρελλαθω.Μια μονο λεξη που οταν την σκεπτεσε η την προφερεις νασου δειχνει αμεσως τον δρομο του τι πρεπει να κανεις και να σε κρατα σταθερα πανω σαυτον.Δεν μπορει κατι θα υπαρχει.Μηπως υπομονη,μηπως πατερ αγιε ευλογησον,μηπως αερα??? Να μην αναγκαζομαι καθε φορα να διαβαζω ολοκληρο το ποιημα του ποιητη και να το συλλογιεμαι και να χανομαι στις λεπτομερειες και στις αμφιβολιες.Μια λεξη μονο και να φιαχνομαι,να πηγαινω εκει που πρεπει.Με μια μονο λεξη.Σας παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριδοιδιοκτήτης!

      Διαγραφή
    2. Να στη δώσω εγώ,μια φράση,για να μην αναγκάζεσαι να διαβάζεις ολόκληρα τα κείμενά; μου,αφού σε κουράζουν,φίλε μου.
      ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.

      Σου λέει τίποτε,αυτό;
      Άντε λοιπόν,προχώρα,μέσα σου να βρεις το δρόμο που ζητάς.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
  14. Πολύ ωραία, πολύ πατριωτικά και πολύ ....ποιητικά, όλα αυτά στα οποία συμφωνώ απόλυτα.....
    Το θέμα είναι ότι τα πάντα έχουν τόσο διαβρωθεί και ο Νεοέλληνας ραγιάς παραμένει υπό του δόγματος του σοκ και του απόλυτου πανικού....
    Κανείς δεν κουνιέται από τον καναπέ του.....
    Απο ποιοόν περιμένουμε κάτι ? από τους αισχρούς εθνοπροδότες και τους ιδεοληπτικούς και καθαρματικούς αριστερόστροφους που το κύριο μέλημά τους είναι η πλήρης καταστροφή των πάντων....ειδικά με τον ...αντιρατσιστικό Νόμο που θέλουν να περάσουν, δήθεν για να "φρενάρουν"την Χ.Α ?
    Αλλού αυτά, άλλος είναι ο σκοπός των αποβλήτων αυτών....ο πλήρης όλεθρος της Ιερής Ελλάδας...και η απόλυτη αλαλία των πάντων....
    Σκουπίδια σκουπιδιών καιξεπουλημένων αλητών, που έτυχε να μετέχουν σε μια αισχρή και ξεπουλημένη εθνοπροδοτική δήθεν συγκυβέρνηση....
    Αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί Λαός, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Εκκλησία τίποτε δεν πρόκειται να αλάξει.....τίποτα...
    Αρκεί να βρούμε την δύναμη να ενωθούμε όλοι μαζί και να στείλουμε στο βόθρο όλο αυτό το εθνοπροδοτικό σύστημα...
    Τους νέους ηγέτες μας θα τους βρούμε καθ' οδόν.... όπως πάντα γίνεται στις καθολικές εξεγέρσεις των Λαών ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επανάσταση Λαού χωρίς ιδεολογικόπολιτικό πρόσταγμα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
      Δέν το λέω εγώ,αλλά η ίδια η ιστορία.
      Ο Ιατρόπουλος όπως κάθε ελεύθερος Άνθρωπος έχει την δική του άποψη.
      Ο Σκοταδισμός πάντως δεν είναι ούτε η Γεωμετρία,ούτε η Φιλοσοφία,ούτε η Σάτυρα ή η Μουσική , το Θέατρο που είναι Ελληνικά επιτεύγματα,-
      Σαφώς λοιπόν ο Ιατρόπουλος έχει δίκαιο πως ο Ελληνισμός υπήρξε πολύ πρίν απο τον Χριστιανισμό.

      Τσακμακίδης Πέτρος

      Διαγραφή
  15. Πολύ ωραία, πολύ πατριωτικά και πολύ ....ποιητικά, όλα αυτά στα οποία συμφωνώ απόλυτα...


    Αφού συμφωνείς και μάλιστα απόλυτα, να αφαιρέσεις τα αποσιωπητικά ανάμεσα στο "πολύ" και στο "ποιητικά". Να μάθειςνα σέβεσαι τους ποιητές και να μην ειρωνεύεσαι τον στοχασμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]