Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας νέος Ντενκτάς γεννιέται στη Θράκη


Το ΑΚΠ, ο Ερντογάν και ένας… υπερήφανος κολαούζος από τη Θράκη!

Στο συνέδριο του κυβερνητικού κόμματος της Τουρκίας ο πρόεδρος του κόμματος DEB των τουρκοφρόνων της Θράκης…
 
     Μεγάλωσαν οι δουλειές του τουρκόφρονος φασισταριού της ελληνικής (ακόμη) Θράκης, που παριστάνει το κόμμα της…Φιλίας, της Ειρήνης και της Ισότητας (DEB). Όπως μας ενημερώνει το ίδιο το DEB στην επίσημη ανακοίνωσή του, «στις 30 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στο 4ο μεγάλο τακτικό συνέδριο του κόμματος ΑΚΠ. Ο πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας και πρόεδρος του κόμματος ΑΚΠ κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κατά την 21η επέτειο ίδρυσης του κόμματος DEB απέστειλε συγχαρητήρια, δεν το ξέχασε ούτε και στο 4ο μεγάλο τακτικό συνέδριο του κόμματός του. Κάλεσε λοιπόν εκ μέρους του DEB, τον πρόεδρο του Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ευχαριστούμε πολύ και για αυτήν την ευγενική πρόσκληση προς το κόμμα DEB αλλά και για το επιδειχθέν προς το DEB ενδιαφέρον. Η παρουσία του κόμματος DEB μέσω του προέδρου του Μουσταφά Αλή Τσαβούς, που κλήθηκε ανάμεσα στις σχεδόν 200 ξένες αντιπροσωπείες στο 4ο μεγάλο τακτικό συνέδριο του κόμματος ΑΚΠ, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας…». 

     Ε  και εσείς πλέον, αφού μόλις διαβάσατε όλο αυτό το γλοιωδώς εμετικό γλείψιμο των εν Θράκη τουρκολακέδων προς τα αφεντικά τους, βλέπετε πλέον και στη φωτογραφία όρθιο τον λεγάμενο (Τσαβούς) να καμαρώνει ως γύφτικο σκεπάρνι για την…κολοσσιαία τιμή που του έγινε από το κυβερνητικό κόμμα της… Μητέρας Πατρίδας. 

Κατά τα λοιπά, όλα φυσιολογικά βεβαίως, όπως και η παρουσία του DEB στο κυβερνητικό τουρκοσυνέδριο. 
Ε, πώς όχι; Εδώ ο Ερντογάν τους πληρώνει γραφεία, ταξίδια, εκδηλώσεις, ένα κάρο άλλες δραστηριότητες! 
Δεν θα τους καλέσει δηλαδή και στο συνέδριο του;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]