Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φοβούνται να ψηφίσουν τα μέτρα πριν τις παρελάσεις;


Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι τα επώδυνα μέτρα θα ψηφίζονταν στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, τα μέτρα θα ψηφιστούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Σχετικά με αυτή την αναβολή οι φήμες οργιάζουν ότι έγινε για να περάσουν πρώτα οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου που εκτός των άλλων, ανακαλούν στις μνήμες το έπος του 1940 και την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.

Όπως όλοι ενθυμούμαστε, πέρυσι 26 Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε από τις Βρυξέλλες δήθεν θριαμβευτής, επειδή συμφώνησε το PSI και το δεύτερο εξαθλιωτικό μνημόνιο και δύο ημέρες αργότερα…. οι πολίτες έτρεπαν σε άτακτη φυγή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Αυτό προφανώς η εσωτερική τρόϊκα των Σαμαρά, Βενιζέλου Κουβέλη, θέλει να το αποφύγει. Θα πάμε ήσυχα στις παρελάσεις με τα καλά μισόλογα των ευρωπαίων τοκογλύφων και μετά θα έρθει ο καταιγισμός της εξαθλίωσης στη Βουλή.


 Σχόλιο ιστολογίου: Όταν μία κυβέρνηση φοβάται τους πολίτες, τότε κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στην δημοκρατία. Όταν η ίδια κυβέρνηση εμμένει να παραμένει στην εξουσία, τότε είναι προφανές πως δεν υπάρχει πλέον δημοκρατία. Όταν τα θεσμικά όργανα που υπάρχουν για να προστατεύουν τους πολίτες και την χώρα από επιβουλείς της δημοκρατίας, στηρίζουν την κυβέρνηση που φοβάται τους πολίτες και παραμένει στην εξουσία, τότε είναι προφανές πως έχει υπάρξει σιωπηλή μεταβολή του πολιτεύματος και την κύρια ευθύνη δεν φέρουν πλέον αυτοί που παραβίασαν το πολίτευμα, αλλά εκείνοι που τους στηρίζουν στην παράνομη παραμονή τους στην εξουσία. Οι δίκες του αύριο πρέπει να ξεκινήσουν με τους προϊσταμένους των θεσμικών αυτών οργάνων, των οποίων οι απολογίες και θα χρησιμοποιηθούν ως κατηγορητήριο για τις δίκες των πολιτικών. Σήμερα η χώρα είναι βυθισμένη στα σκοτάδια της πολιτικής ανομίας. Είναι νομοτελειακός κανόνας, όμως πως έρχεται και η στιγμή που το σκοτάδι παραχωρεί τη θέση του στο φως. Τότε ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του, ενώπιον των δικαστών του, ενώπιον λαϊκών δικαστηρίων. Τότε ο Θεός μπορεί να λυπηθεί τους σημερινούς εξουσιαστές και βιαστές της δικαιοσύνης, ο λαός όμως θα είναι παραδειγματικά σκληρός. Και αυτό οφείλουν να το γνωρίζει η πολιτική και οικονομική χούντα που σήμερα εργάζεται σε ένα σχέδιο γενοκτονίας ενός λαού και καταστροφής μίας ολόκληρης χώρας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ.
    ΤΟ ΒΟΔΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΑΓΩΘΕΙ.
    ΟΥΕ ΤΟΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]