Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαμαράς: Όποιος δεν ψηφίσει, διαγράφεται


Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το μήνυμα του κομματικού αρχηγού κ. Σαμαρά προς τους υποτακτικούς αντιπροσώπους του λαού, ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Τούτο το πράγμα δεν είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία. 
Αυτοί οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες που τους ψήφισαν. 
 Δεν εκπροσωπούν ούτε καν τις συνειδήσεις τους. 
Γι’ αυτό… καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε. 
Δεν εκπροσωπούν το λαό στα κέντρα λήψης των αποφάσεων (Βουλή) όπως απαιτεί έστω η αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία. 
Εκπροσωπούν τον αρχηγό τους απέναντι στο λαό.

Αυτό είναι το ολοκληρωτικό πολίτευμα της «ενός ανδρός αρχής».

Με αυτό το πολίτευμα δεν σωζόμαστε.

Πρέπει να αλλάξει το Σύναγμα άμεσα. 


Σχόλιο ιστολογίου: Η κομματοκρατία αναγνωρίζει ως πρώτιστο συμφέρον αυτό του κόμματος και όχι της χώρας και των πολιτών της. Αυτό το σκεπτικό οδήγησε σε όλα όσα σήμερα ζούμε σαν χώρα, αφού οι αντιλήψεις του ενός ανδρός και του κυβερνώντος κόμματος κατόρθωσαν όχι μόνο να χρεοκοπήσουν το δημόσιο, αλλά και να μεταθέσουν την ευθύνη της χρεοκοπίας τους στον Ελληνικό λαό. Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς αυτοβούλως τοποθετείται πλέον -ανεξαρτώτως των λεκτικών του προσχημάτων περί διάσωσης με ολίγη ελπίδα- στο κάθισμα του κατηγορούμενου για εσχάτη προδοσία. Κι αυτό, επειδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως όλες του οι αποφάσεις είναι συνέχεια της αποδόμησης της χώρας που ξεκίνησε ο συμφοιτητής του Γιώργος Παπανδρέου. Και φυσικά, με τις απόψεις περί ισχυρού κόμματος (και ανίσχυρης δημοκρατίας) διαγράφεται από πρωθυπουργός και εγγράφεται ως μελλοντικός ισόβιος κάτοικος κάποιας ειδικής Ελληνικής φυλακής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σημερα μετα απο 30 χρονια βγηκα στη γυρα για πρωτη φορα να ζητησω δανεικα για την Εφορια μου.Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει παρέλθει ο καιρός της κομματοκρατίας, ζούμε στην εποχή της τρομοκρατίας. Τα όργανά της τα βάλαμε στη Βουλή, είμαστε καθ' όλα υπεύθυνοι. Δεν είναι μακριά η ώρα που οι υπεπατριώτες θα μας κυνηγούν στους δρόμους και θα σπάνε τα καταστήματα των "αντιφρονούντων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]