Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Οι τουρκόφρονες δημιουργούν κράτος εν κράτει, ελέω… Καλλικράτη


Πολλές φορές καταγγείλαμε την ύπαρξη και την λειτουργία ενός παρακράτους που λειτουργεί στην Θράκη, με την χορηγία του τουρκικού προξενείου και κάτω από την ομπρέλα του Ελληνικού κράτους.
Αυτό το παρακράτος λειτουργεί (φυσικά) παράνομα και δεν διστάζει να εκδίδει αποφάσεις κατά των όσων με απόλυτη σαφήνεια ορίζονται από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Βέβαια, ελέω Καλλικράτη, αυτή ακριβώς η δράση αν και αντεθνική (γιατί στόχος είναι η περιφρόνηση και κατάργηση του Ελληνικού κράτους, των θεσμών και των νόμων που το διέπουν), αυτομάτως είναι και… σύννομη, ξεσκεπάζοντας έτσι τον πραγματικό ρόλο του Καλλικράτη (ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά Δούρειου ίππου) και τον τραγέλαφο του νομοθέτη ο οποίος όλως παραδόξως δεν μπόρεσε να αντιληφθεί(;) τα αποτελέσματα της… δημιουργίας του.

Τελευταίο «δημιούργημα» του «Καλλικράτη», (ο οποίος έχει γίνει μετατραπεί στο απόλυτο όπλο των τουρκοφρόνων της Ξάνθης, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς για την δημιουργία συνθηκών μίας «ανεξάρτητης Θράκης»), είναι το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης (ο οποίος βρίσκεται στα χέρια ανθρώπου του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), μέσα από το οποίο καταδικάζεται η επιμονή της Ελληνικής πολιτείας στην εφαρμογή του νόμου που αφορά την εγγραφή μουσουλμανοπαίδων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ
12/10/2012
Όλοι οι δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μύκης παρακολουθούμε με έκπληξη ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και το Συντονιστικό Γραφείο Μειονοτικής Εκπαίδευσης επιμένουν να στερούν παράνομα και αντισυνταγματικά 20 παιδιά από το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
Συγκεκριμένα πρόκειται για 20 παιδιά από τον Εχίνο του δήμου μας για τα οποία η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εδώ και 3 μήνες και πλέον δεν εγκρίνει την εγγραφή τους στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου. Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα η διακριτική μεταχείριση που κάνουν οι ανωτέρω υπηρεσίες σε βάρος αθώων παιδιών, με συνέπεια να μην μπορούν να φοιτήσουν στο σχολείο στο οποίο εδαφικά ανήκουν, παρότι είναι δικαίωμα τους να φοιτούν και υποχρέωση της πολιτείας να τους παρέχει αυτή τη δυνατότητα.
Ήδη διανύουμε το δεύτερο μήνα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και 20 παιδιά του Εχίνου αδυνατούν να εγγραφούν στο σχολείο. Τέτοια αντιμετώπιση των υπηρεσιών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μύκης, δηλώνει ομόφωνα ότι στέκεται δίπλα στα παιδιά και απέναντι στην αδικία και στην παρανομία, εφιστά την προσοχή των ανωτέρω υπηρεσιών ότι παρανομούν και αδικούν αθώες ψυχές τραυματίζοντας τα στα πρώτα στάδια της ζωής τους που καλούνται να περάσουν από τα θρανία. Οι ανωτέρω υπηρεσίες, γνωρίζουν ή θα έπρεπε να το γνωρίζουν ότι οι μαθητές εγγράφονται υποχρεωτικά στην πρώτη τάξη του δημοτικού.
Το Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτύρεται έντονα για την στάση των ανωτέρω, οι οποία στάση τους είναι παράνομη, ενώ ταυτόχρονα καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς και την κ. Εισαγγελέα Ξάνθης να επέμβουν για την τήρηση της νομιμότητας.

Βέβαια, οι τουρκόφρονες που συνέταξαν και υπερψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση, γνωρίζουν πως οι ευθύνες δεν βαραίνουν την Ελληνική πολιτεία και τους εκπροσώπους της, αφού ο νόμος είναι σαφής και ορίζει με απόλυτη σαφήνεια την υποχρεωτική παρακολούθηση των Δημόσιων Ελληνόφωνων Νηπιαγωγείων, προτού την είσοδο στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Όμως, επειδή οι ίδιοι οι τουρκόφρονες είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι της παραπληροφόρησης και την σημερινής δυσχερέστατης θέσης στην οποία βρίσκονται τα μικρά παιδιά μουσουλμάνων του Εχίνου, αφού άσκησαν ισχυρότατες πιέσεις (υπό το πρόσχημα της καθοδήγησης – συμβουλής ιμάμηδων) για οδηγήσουν στην σημερινή δυσχερέστατη θέση αυτούς τους ανθρώπους, θα έπρεπε να ορκιστούν στο Κοράνι και να απαντήσουν στην ερώτηση: Ποιός είπε σε αυτούς τους γονείς να στείλουν τα μικρά παιδιά τους σε παράνομο νηπιαγωγείο (άγνωστες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και με νηπιαγωγούς που δεν έχουν τα σύννομα προσόντα) που χρησιμοποιούνταν η τουρκική γλώσσα ως γλώσσα εκπαίδευσης; Κι επειδή τους καλούμε να ορκιστούν στο Κοράνι, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια... Τολμούν;

Έτσι, οι θύτες σήμερα έρχονται να εγκαλέσουν το Ελληνικό κράτος επειδή οι εκπρόσωποί του δεν συναινούν στην καταστρατήγηση του νόμου προκειμένου να δικαιωθούν εκείνοι που ψευδόμενοι και με σκοπιμότητα δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο.
Βέβαια, ενώ το θράσος τους ξεπερνά τα όρια, η Ελληνική πολιτεία δεν τους τιμωρεί, ούτε και μετά την έκδοση αυτού του θρασύτατου κειμένου, μέσω του οποίου επιμένουν και ζητούν την… δικαίωση των ταλαιπωρημένων οικογενειών, αλλά μέσω της κατάργησης του νόμου!!!

Εάν αυτό δεν αποτελεί έγγραφη απόδειξη απόπειρας καταστρατήγησης του νόμου (θρασύτατα καλούν τον Εισαγγελέα να επέμβει για να... παρανομήσει!!!) και ταυτόχρονα απόπειρας δημιουργίας ανεξάρτητης αρχής η οποία αποφασίζει και συνειδητά καταργεί το Ελληνικό Κράτος μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, ενώ σκοπίμως δημιουργεί και στρεβλή εικόνα με απώτερο στόχο την ψευδή και εικονική δημιουργία συνθηκών άνισης μεταχείρισης των μουσουλμανοπαίδων, προκαλώντας τον ίδιο το νόμο και προσπαθώντας να ικανοποιήσει μία σειρά ζητημάτων περί «καταπίεσης» του μουσουλμανικού πληθυσμού, τότε τι άλλο πρέπει να συμβεί προκειμένου κάποιοι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών να συνειδητοποιήσουν πως το μίγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής τους στην Θράκη, δεν είναι απλώς αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά φέρει πλέον επικίνδυνα χαρακτηριστικά ωρολογιακής βόμβας που έχει οπλιστεί (με την βοήθεια του Καλλικράτη) και δεν απασφαλίζεται λόγω γραφειοκρατικής δυσκαμψίας ή πολιτικής άγνοιας για την πραγματική φύση του προβλήματος που γιγαντώνεται σήμερα στην Θράκη.

Εν προκειμένω, και παρά τη δράση των τουρκοφρόνων της Θράκης (οι οποίοι εγκληματούν εις βάρος και των μικρών μουσουλμάνων της Θράκης, προκειμένου να ασκήσουν τις πολιτικές της Άγκυρας στην περιοχή), η οποία μεταβάλλεται ποσοτικά και ποιοτικά, ο μεγάλος κίνδυνος για την ακριτική αυτή περιοχή, βρίσκεται εντός των Αθηνών και των εκεί «ειδημόνων» που θέλουν να ισχυρίζονται πως αποφασίζουν παράγοντας εθνικό έργο…!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]