Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δαρδανέλλια: Τουρκικό υποβρύχιο πέρασε τα στενά και ανοίχτηκε στο Αιγαίο

Toυρκικό υποβρύχιο έφυγε από ναυτική βάση, πέρασε τα Δαρδανέλλια και ήδη διασχίζει το Αιγαίο...

Το τουρκικό υποβρύχιο «Canakkale» έφυγε από τη βάση της Ναυτικής Διοίκησης στο Gölcük στις 08:30 για να ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος στις 11:45, διασχίζοντας τα Δαρδανέλια και τη θάλασσα του Μαρμαρά.

Αφού βγήκε από τη βάση  του Gölcük,  το υποβρύχιο ήρθε στα Δαρδανέλλια στις 10:00, προκειμένου να προμηθευτεί πυρομαχικά και τρόφιμα λόγω των ‘πολεμικών δραστηριοτήτων’.

Κατόπιν  όταν περνούσε το ‘λαιμό’ των Δαρδανελίων, οι αξιωματικοί του υποβρυχίου χαιρέτισαν τη ναυτική βάση  NARA στην ακτή πριν ανοιχτεί στο Αιγαίο πέλαγος.


Διαβάστε επίσης:
Αιγαίο: "Αβλαβείς" διελεύσεις και βλαβεροί συνειρμοί
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σαν πολλα πλοια να μαζευτηκαν στο Αιγαιο.....
    Το χιλιαρμενο πλησιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και ;;;; γιατί χαλιόμαστε εμείς οι Ελληνες, εδώ ο Πρόεδρος έδωσε ολόκληρο Καράβι στον Ντα_Βουτ_ογλου (και δεν άνοιξε μύτη) για να του δείξει οτι πλέον μπορεί ''κολυμπάει'' ασφαλής καθώς επίσης να κάνει και βόλτες όπου θέλει ....Αφού είμαστε μια μεγάλη οικογένεια...Αχ!!! Ευάγγελε κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει εις Βάθος το έργο σου :P ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι νέα με τούτο σήμερα; Το "παρακολουθούμε διακριτικά" πάλι; Αύριο μεθαύριο θα παρακολουθούμε διακριτικά την εκκένωση νησιών, να υποθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]