Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάργησαν την κατάθεση στεφάνων στην Αθήνα!


Με ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα μαθαίνουμε πως δεν πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου πριν την μαθητική παρέλαση της Αθήνας! Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάρας μάλιστα, φανερά εξοργισμένος δήλωσε πως πρόκειται για φασιστική πρακτική.

Γράφει, λοιπόν, σε μήνυμά του στο Facebook:

Μαθητική Παρέλαση 2012 στην Αθήνα.
Μέχρι την κατάθεση στεφάνων από τα πολιτικά κόμματα κατάργησαν φασιστικά την τελευταία στιγμή. Ντροπή και αίσχος.


Και συνέχισε:

Ήταν μια φασιστική, μονομερής απόφαση που μάς ανακοινώθηκε 5 λεπτά ΠΡΙΝ από την κατάθεση στον Άγνωστο Στρατιώτη. Καμία δικαιολογία. Στεφάνι εκ μέρους όλων των κομμάτων κατέθεσε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπούρας.


Εκ μέρους μας δεν μπορεί να υπάρξει σχόλιο. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και η κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται πως έχει μεγάλη διάθεση να γιγαντώσει το εθνικό κατηγορητήριο εις βάρος της…


Τις συνέλαβαν επειδή ήθελαν να αποδώσουν τιμές στο Μνημείο Ηρώων!
Προσαγωγή στο Σύνταγμα ενώπιον πολιτών και μέσων ενημέρωσης


Πριν από λίγο κάποιες κυρίες κατάφεραν και πέρασαν τα κιγκλιδώματα που έχουν στηθεί για να κρατούν τον κόσμο σε απόσταση από την εξέδρα των επισήμων. Άμεση ήταν απάντηση των αστυνόμων που βρίσκονται εκεί, οι οποίοι και προσήγαγαν τις δυο κυρίες.

Στη συνέχεια ένας αστυνομικός επιτέθηκε και σε έναν κάμεραμαν της τηλεόρασης. Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή του Συντάγματος, είναι αποκλεισμένη και από από τις 8 το πρωί είναι κλειστός και ο σταθμός του Μετρό ενώ σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Να ενημερώσω ότι ακόμα απαγορεύονται ακόμη και σήμερα οι φωτογραφίσεις με ελληνική σημαία στην Ακρόπολη! Έχουμε καταλάβει όλοι τι γίνεται και πού το πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για τις κυρίες Γεριτσίδου, σύζυγο και κόρη του Γ.Γεριτσίδη που δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια της Χούντας. Oι δυό τους δίνουν χρόνια τώρα σκληρές μάχες εναντίον των τελευταίων "εξαιρετικών" κυβερνήσεων. Έχουν καταθέσει μήνυση επί εσχάτη προδοσία για τον ΓΑΠ στη Χάγη και προσπαθούν να συγκεντρώσουν υπογραφές συμπαράστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έχουν μουδιάσει καλά καλά τρία χρόνια και στεκόμαστε αποχαυνωμένοι. Αύριο μπορεί να απαγορεύσουν και τη λέξη "ελληνικός" και εμείς θα τι θα κάνουμε; Θα το δεχτούμε ή όχι; Όσοι είπαν ότι η απαγόρευση των συγκεντρώσεων την ημέρα που ήρθε η Μέρκελ ήταν μόνο η αρχή, και όχι μόνο για την Ελλάδα, κάτι ήξεραν. Σήμερα η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις. Εurodiktatur? Jawohl και να 'στε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]