Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πεπόνης αμφισβητεί τον Βενιζέλο και ζητάει την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ!


Βόμβα πριν από λίγο. Ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης, ζητά από τους αρμόδιους να του δώσουν την… αυθεντική λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα που έβγαλαν στο εξωτερικό χρήματα. 

Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θεωρεί τη λίστα που του δόθηκε πλαστή η «πειραγμένη». 

Να θυμίσουμε ότι είναι η λίστα από το φλασάκι του Ευάγγελου Βενιζέλου που το κρατούσε δύο χρόνια στο συρτάρι του.

Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ονόματα στη λίστα, δηλαδή ότι κάποιοι περενέβησαν και έσβησαν ορισμένα, τότε δημιουργείται μείζον θέμα για την κυβέρνηση Παπανδρέου και ειδικά για τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.

Τώρα, γιατί εμάς κάτι μας λέει πως, τώρα αρχίζουν τα ωραία;...! 
Και θα γίνουν καλύτερα αν αρχίζουν να καλούν και το όνομα Παπανδρέου στις "ενημερωτικές συνεδρίες" οι κ.κ. εισαγγελείς...


Σχόλιο: Το επισημαίνουμε γιατί έχουν κυκλοφορήσει δυο ερμηνείες στο διαδίκτυο.
Η πρώτη θέλει τους οικονομικούς εισαγγελείς να αμφιβάλουν για τη γνησιότητα της λίστας Λαγκάρντ και η δεύτερη ότι οι Πεπόνης και Μουζακίτης υποψιάζονται ακόμα και αλλοίωση…
Διαβάστε τι λέει το έγγραφο που απέστειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.
“Επειδή κρίνεται αναγκαίο, επί τη βάση των υφιστάμενων δεδομένων να βεβαιωθεί το πραγματικό περιεχόμενο του παραδοθέντος από το Γαλλικό Υπουργείο Οικoνομικών CD για λόγους πρακτικούς, αλλά και αποφυγής των όσων αρνητικών θα σηματοδοτούσε για την περίπτωση, η κίνηση της διαδικασίας παροχής δικαστικής συνδρομής, κρίνομεν σκόπιμον να προβή η Υπηρεσία σας στην επαναζήτηση του συγκεκριμένου CD και παρακαλούμεν, επί του τελευταίου τούτου, να έχομε σχετική θετική ή αρνητική ενημέρωση.
Επιπλέον να μας διαβιβάσετε το παραδοθέν από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών CD, το έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών το οποίο συνόδευε το CD κατά την παράδοσή του και τον αριθμό πρωτοκόλλου του Υπουργείου Οικονομικών που έλαβε ως εισερχόμενο πλέον έγγραφο το ως άνω CD και το συνοδευτικό αυτού έγγραφο”.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]