Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξιπάστηκαν οι τουρκοπράκτορες!

Η άκρως διασκεδαστική ανακοίνωση του φασιστικού DEB για τα…σκοτεινά χέρια που βεβήλωσαν τον Tεκέ της Ρούσας και πήραν την πινακίδα, που αργότερα εστάλη στο σωματείο «Αντιφωνητής» και παραδόθηκε στο προξενείο…
 
     Κατουρηθήκαμε κυριολεκτικά από τα γέλια, διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκολάγνο φασισταριό, το οποίο καλύπτει τις αλυτρωτικές υπονομευτικές του δράσεις κάτω από την ταμπέλα του κόμματος της…Ισότητας, της Ειρήνης και της Φιλίας (DEB), εναντίον των…σκοτεινών δυνάμεων που δρουν στη Θράκη και υπονομεύουν την ειρήνη, την αγάπη, τη δημοκρατία και (κυρίως) την ιστορική αλήθεια! Σας παραθέτουμε αμέσως (και χωρίς άλλα σχόλια) το συγκεκριμένο μνημείο λόγου, φιλαλήθειας και – κυρίως – ευφυΐας που εξέδωσαν τα ανεκδιήγητα αυτά τουρκοσούργελα, όπως τη μετέφρασε από την ιστοσελίδα τους (στις 2/10/ 2012) το ιστολόγιο tourkikanea.gr:

     «Τα σκοτεινά χέρια και οι σκοτεινές δυνάμεις να αφήσουν ήσυχο τον τεκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν
     Το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου σκοτεινά χέρια ξήλωσαν από την θέση της την πινακίδα του Τεκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν που βρίσκεται κοντά στο χωριό Ρούσα του νομού Έβρου της Ελλάδας.
     Αυτοί οι οποίοι πήραν την πινακίδα «Πύλη των Σαράντα» από την κεντρική είσοδο του τεκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν, αφού πέρασαν τρείς μέρες, την έστειλαν στην Κομοτηνή στην εφημερίδα «Αντιφωνητής» που εκδίδεται στα ελληνικά και είναι γνωστή για τα άρθρα της κατά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.
     Στις 26 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής του «Αντιφωνητή» Κώστας Καραΐσκος πήρε την πινακίδα και μαζί με κάποια άλλα άτομα πήγαν στην πύλη του προξενείου με σκοπό να την παραδώσουν στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή. Όταν οι υπεύθυνοι του προξενείου δεν την δέχτηκαν, η πινακίδα αφέθηκε στην πύλη του προξενείου.
     Ο Καραΐσκος στην δήλωση που έκανε στην πύλη του προξενείου είπε πως είναι απαράδεκτο η πινακίδα να αναφέρεται στην κατάκτηση της Θράκης από τους Οθωμανούς, και ότι την έφεραν στο προξενείο της Τουρκίας για να την αποδώσουν στον πραγματικό της κάτοχο.
     Ως κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης καταγγέλλουμε έντονα αυτήν την άσχημη επίθεση που έγινε σε αυτό το ιστορικό μνημείο – τον ένα από τους 4 εκλεκτούς τεκέδες – που φέρει μεγάλη πνευματική αξία και για τον κόσμο της περιοχής και για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Άνθρωποι που δεν δίνουν αξία στην ιστορία, την πίστη και την πνευματικότητα, είναι άνθρωποι που στερούνται της πίστης στην δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις φωτεινές ιδέες. Αυτοί τρέφονται μόνο από την εχθρότητα και από τις σκοτεινές πράξεις. Το τίμημα για την μετατροπή της αδερφοσύνης των λαών σε εχθρότητα, είναι ένα έγκλημα που φέρει βαριά ευθύνη.
     Ξηλώνοντας πινακίδες, η ιστορική αλήθεια δεν αλλάζει. Δεν αλλάζουν τα συναισθήματα και τα πιστεύω. Το αντίθετο, ισχυροποιείται η πνευματικότητα μας και η αντιστασιακή μας δύναμη. Ως κόμμα Φιλίας Ισότητας-Ειρήνης θα παρακολουθήσουμε το θέμα και να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία πως θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί».
(Ιστοσελίδα του DEB, 28/9/2012)

     Είπαμε: τα παιδιά δίνουν πραγματικά νέα, ολότελα συναρπαστική διάσταση σε όρους όπως «πρακτοράντζα», «κάφρος», «νούμερο», «καρτούν», «ντενεκές ξεγάνωτος», «ανθυποσούργελο» κλπ, κλπ, κλπ. Ε, εμείς τι άλλο πια να πούμε; Συγχαρητήρια! Πραγματικά άξιος ο (ούτως ή άλλως παχυλότατος) μισθός τους!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]