Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι πρέπει ν’ ακούσει ο Νταβούτογλου


"...οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κρούουμε στον Ελληνικό Λαό τον κώδωνα του κινδύνου για την σχεδιαζόμενη κοσσοβοποίηση της Θράκης..."
Της Έλενας Κουντουρά
Η φετινή, ενενηκοστή, επέτειος μνήμης του...
ολοκαυτώματος και του εθνικού ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας αναμοχλεύει στη συνείδησή μας τις εκκρεμότητες με το χθες και τις προκλήσεις για το σήμερα και το αύριο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Αρχίζοντας από τις εκκρεμότητες, ας μείνουμε στην επέτειο μνήμης καθαυτή. Είναι όχι μόνο πολιτικό, αλλά εθνικό χρέος για όλους μας να αγωνιστούμε για τη διεθνή αναγνώριση της μικρασιατικής καταστροφής ως πράξη εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας. Μόνο έτσι θα δικαιωθεί η μνήμη των προγόνων μας και θα βρει ανάπαυση για πάντα η ψυχή τους.
Μόνο έτσι θα αποκαλυφθεί επίσης το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας και του Κεμάλ, τον οποίο διαφημίζουν οι Τούρκοι ως πατέρα του έθνους τους και μέγα μεταρρυθμιστή. Ιδού η Ρόδος λοιπόν και όποιος δηλώνει αντίθετος με την εκπλήρωση αυτού του χρέους, ας δηλώσει ταυτόχρονα και οπαδός του ιδεολογικού στρατοπέδου των πρεσβευτών του δόγματος της απάλειψης της ιστορικής μας μνήμης (δηλαδή του δόγματος της εθνικής μας εξαφάνισης), οι οποίοι το μόνο που δεν ανέφεραν ανάμεσα στους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, ήταν ότι οι Έλληνες Σμυρνιοί και Μικρασιάτες συνωστίζονταν για το ποιος θα πρωτομπεί στα κρουαζιερόπλοια αναψυχής που τους περίμεναν.
Περνώντας στο σήμερα και στο αύριο, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κρούουμε στον Ελληνικό Λαό τον κώδωνα του κινδύνου για την σχεδιαζόμενη κοσσοβοποίηση της Θράκης, με την μεταφορά εκεί των -μουσουλμάνων στην πλειοψηφία τους- λαθρομεταναστών της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» και τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, γεγονότα που έρχονται να κουμπώσουν με την παράνομη, πρακτορική, αποσχιστική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, όπως επίσης και με το γεγονός ότι βασική χώρα διέλευσης των κυμάτων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει κατά 1,5 εκατομμύριο μονάχα το Λεκανοπέδιο Αττικής (σύμφωνα με δημόσιες παραδοχές πρώην υπουργών Προστασίας του Πολίτη) είναι η Τουρκία.
Διόλου τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται επίσης το διαφαινόμενο σχέδιο για επέκταση των κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε ολοκληρη τη νησιωτική παραμεθόριο του Ανατολικού Αιγαίου. Τι σχεδιάζουν κάποιοι επιτέλους; Πέμπτες φάλαγγες σε ολόκληρη την ανατολική ζώνη των συνόρων μας με έναν γείτονα που εξακολουθεί να διατηρεί ενεργό casus belli εναντίον της Ελλάδας;Καλούμε επίσης τους Έλληνες σε αφύπνιση για το ότι η Τουρκία κόβει θαλάσσια οικοπέδα και παζαρεύει συμφωνίες, εκεί όπου η ελληνική κυβέρνηση αρνείται, κατά τρόπο ύποπτο, να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ. Και εδώ, αξίζει να λάβουμε παράδειγμα από τους αδελφούς μας Κυπρίους οι οποίοι, αν και έχουν μοναδικό μέσο αμυντικής υπεράσπισης της χώρας τους την Εθνική Φρουρά, δεν δίστασαν να αψηφίσουν τις τουρκικές απειλές και την παρουσία των δυνάμεων του «Αττίλα» στον κατεχόμενο βορρά, να ανακηρύξουν ΑΟΖ, να κόψουν οικόπεδα και να φτιάξουν συμφωνίες με επενδυτές που προέρχονται από περιφερειακές και παγκόσμιες υπερδυνάμεις.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απεύθυνουμε μήνυμα εθνικής συστράτευσης και κινητοποίησης για μία πολιτική θαρραλέα, τολμηρή και αποτελεσματική. Η νοοτροπία του ρίψασπη μόνο σε νέες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις μπορεί να οδηγήσει. Και η Πατρίδα δεν αντέχει, ούτε και η Ιστορία θα συγχωρέσει την παραμικρή νέα απώλεια. Με αρχή και αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του γνωστού Νταβούτογλου στη χώρα μας αρχές Οκτωβρίου, ο οποίος είχε να μας θυμηθεί από τις ...«ένδοξες» εποχές Παπανδρέου-Δρούτσα στην εξωτερική μας πολιτική, ας καταστήσουμε όλα τα παραπάνω σαφή και αδιαμφισβήτητα στους γείτονές μας. Είναι ικανοί να το τολμήσουν οι κκ. Σαμαράς-Αβραμόπουλος, ή θα διατηρήσουν την πατρίδα εγκλωβισμένη στη λογική Πάγκαλου «να φυσήξει το αεράκι, να πάρει τη σημαία»; Ευχόμαστε να ισχύει το πρώτο.
Της Έλενας Κουντουρά
Βουλευτού Α’ Αθηνών
Ανεξάρτητοι Έλληνες

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Να ψηφιστει το Σχεδιο Νόμου για την ΑΟΖ που κατατέθηκε στην Βουλή. Δεν εχει καμμια σημασία αν κατατέθηκε απο άλλο κομμα. Αυτη η κίνηση πρεπει επιτέλους να γίνει εκτος αν συντρέχουν άλλοι λόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομά δεν ακουσαμε τίποτα για την ΑΟΖ. Θα το ψηφίστε το σχεδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]