Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς κάθε πολιτικό των 38 τελευταίων ετών



Tου Γεράσιμου Βαλσαμή, αντισμήναρχου ε.α.

Σαν Άνθρωπο δεν σε γνωρίζω, σαν Έλληνα αμφιβάλλω, σαν πολιτικό σε γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σε ένιωσα στο πετσί μου), .... γιατί μου ξύνεις πληγές (ζητώντας την ψήφο μου) που άνοιξες εσύ και οι όμοιοί σου και τρέχει το αίμα μου, το αίμα των παιδιών μου και όλων των συν-Ελλήνων μου.

Ξέρεις τι σημαίνει, να δουλεύεις σε οικοδομές από 12 χρονών παιδί;

Ξέρεις τι σημαίνει, να πετυχαίνεις σε στρατιωτική σχολή με μόνη βοήθεια τη θέλησή σου;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ''σπαταλήσεις'' τη νιότη σου μέσα στο στρατόπεδο της σχολής;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ για 28 συνεχόμενα χρόνια στη πρώτη μονάδα αναχαίτισης, την Τανάγρα; (έχεις κοιμηθεί ποτέ μέσα στο SHELTER πάνω στη πτέρυγα του μαχητικού ή μέσα στις κάσες των πυραύλων του επειδή ήσουν επιφυλακή ή άσκηση κλπ και ήσουν ένα με το αεροσκάφος σου);

Ξέρεις τι σημαίνει, να αποστρατεύεσαι μετά από 38 χρόνια (33 + 5 πολεμικά) κουφός από το ένα αυτί και με απώλεια ακοής πάνω από 40% από το άλλο αυτί από τα συνεχή RUN UP, χωρίς να διεκδικείς αναπηρική σύνταξη κλπ και σήμερα να μην έχεις να ανταποκριθείς στην οικογένειά σου;

Ξέρεις τι σημαίνει, να αναγκάζεσαι να φεύγεις μετανάστης στα 56 σου στην αλλοδαπή για εργασία, ακόμη μία φορά μακριά από την οικογένειά σου, την οποία δεν γνώρισες ποτέ καλά (γιατί, σπίτι, οικογένεια, γυναίκα και παιδιά σου ήτανε η μονάδα σου τα μαχητικά αεροσκάφη και οι συνάδελφοί σου); 

Ξέρεις τι σημαίνει, να φυλάς την Πατρίδα σου έτσι ώστε αυτή να μπορεί απερίσπαστα να ασχολείται για την πρόοδο των πολιτών της, και μετά να ανακαλύπτεις ότι φύλαγες ΛΑΜΟΓΙΑ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που λυμαίνονταν τους συμπολίτες μου;

Ξέρεις..., Ξέρεις...,

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τίποτε από όλα αυτά....

ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

Συνεχίζεις να μιλάς, ενώ θα έπρεπε να έχεις κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ.

ΕΣΥ;


Πηγή: Ithaca Net
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. κ. Βαλσαμή δεν ξέρει τι σημαίνει να σε θαυμάζουν, να σε αγαπούν, να σε ευγνωμονούν εκατομμύρια Έλληνες χωρίς να σε γνωρίζουν προσωπικά. Δεν ξέρει τι σημαίνει να σε ακολουθούν χιλιάδες προσευχές, όταν νομίζεις ότι πετάς μόνος σου στον ουρανό της πατρίδας. Δεν ξέρει ότι έχεις χιλιάδες μάνες που καρδιοχτυπούν για σένα και σου στέλνουν τις ευχές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάλι γιατί είμαι υπερήφανος που έχει και τέτοιους Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψε ο αντισμήναρχος και ντράπηκα για λογαριασμό όλων όσων καθόμαστε ακόμα και τους επιτρέπουμε να καταστρέφουν τα πάντα. Με λίγα λόγια μίλησε κατ' ευθείαν στην καρδιά και δεν έχω διαβάσει τίποτα πιο άμεσο και συγκινητικό από έναν ένστολο Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΕΥΓΕ Κε Αντισμήναρχε δυστυχώς αυτοί μόνον να ξεπουλάνε ξέρουν διότι στην ζωή τους ποτέ δεν στερηθήκαν τίποτα και δεν έκαναν τίποτε για την χώρα τους .Σαν γνήσιοι επίγονοι μόνον να ξεπουλάνε ξέρουν ότι οι υπόλοιποι Έλληνες που δεν είναι σαν αυτούς και οι πρόγονοί των απόκτησαν με αγώνες τεράστιους και αίμα, διότι οι δικοί τους πρόγονοι αυτό έκαναν από το 1821 και εντεύθεν. Ψάξτε το και θα το διαπιστώσετε . Όπως λέει και ο αείμνηστος Αγωνιστής για την ελευθερία της χώρας από τους Γερμανούς ,ποιητής ,στιχουργός και τραγουδιστής Πάνος Τζαβέλας :

    Φτιασιδωμένη η ψευτιά
    γυρνά στους δρόμους και γελά
    μπουτίκ, βολάν και ξιπασιά
    Προπό, λαχεία, διαφθορά
    Κι άλλοι με ιδρώτα το ψωμί
    κι άλλοι πουλάν μισοτιμής
    πατρίδα λευτεριά τιμή
    αρκεί να πιάσουν την καλή
    να γίνουν υπουργοί
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

    Από το τραγούδι Ξυπνήστε

    Ξέρεις πως δώσανε, κυρ-Παντελή,
    άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
    να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
    να φας κι εσύ, κυρ-Παντελή

    Από το τραγούδι του Ο κυρ Παντελής


    έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι άλλοι έδωσαν γι’αυτά που πάνε οι κοπρίτες να ξεπουλήσουν όχι μόνο τις περιουσίες τους αλλά τα νιάτα τους και ακόμη ακόμη ότι πολυτιμότερο έχει κάποιος που είναι η ζωή του .Αλλά βλέπεις αυτοί αποτιμούν τις ζωές των άλλων όσο ένα τίποτα αφού πρώτα εμείς οι ίδιοι υποτιμήσαμε τις ζωες μας σύμφωνα με τα χρήματα (από το ρήμα χρησιμοποιώ) που μπορεί να κατέχει .
    Δυστηχως αγαπητε μου ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ-ΠΟΛΙΤΗ ξεχάστηκε ποια μέσα στην λήθη και δεν θα το ξανακούσουμε ποτέ στον κόσμο διότι οι αξίες έγιναν ποιά ευρωπαϊκές € ,το περίφημο:

    "Aμές δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες"
    Πλούταρχος, Λυκούργος, 21.2.9

    (Eμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας)

    Να ειστε παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mέσα στο κείμενο του 3ου Μνημονίου που δημοσιεύει απόψε ο Κωνσταντίνος αντανακλάται όλη η άποψη για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν οι επικίνδυνα βολεμένοι και άχρηστοι προδότες που απόψε θα ψηφίσουν ΝΑΙ σε όλα. Τις 200 και κάτι αυτές σελίδες μια μέρα θα τις σχίσουμε, αλλά το άρθρο αυτό του αντισμήναρχου θα περάσει και στις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μή ενστολοι εχουν άλλη γραμμή αμυνας. Ολοι στις κάλπες να φύγουν τα λαμογια. Δεξια Κεντρώα Αριστερα. Απο τον πολύ καφέ σε καθε εκλογική αναμέτρηση θα αλλάξουν χρώμα οι της των εκλογών αποχής συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε αντισμηναρχε Πατριωτη, ειλικρινα ειστε η τελευταια ελπιδα μας, παντοτε στην εκκλησια προσευχομαι για ολους σας, μη μας διαψευσετε σας παρακαλω γιατι γρηγορα απ οτι φαινεται τα γεγονοτα θα σας καλεσουν να αναλαβετε πολυσχιδη δραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τις επιλογές του. Το πολιτικό σύστημα και οι αντιπροσωποι του λαού λειτουργούν τόσα χρόνια με την ανοχή μας και κάνουν την δουλειά τους όπως την ξέρουν και την ξέρουμε. Αν αλλάξαμε προτεραιότητες, μετανοήσαμε και θέλουμε κατι άλλο αυτο θα φανεί στις εκλογές.

    Ενα να θυμόμαστε οτι ηρωες και μάρτυρες υπάρχουν λίγοι και κανεις απο αυτούς δεν συμμετέχει στην εξουσία. Λειτουργούν όμως ως φάρος και δείχνουν τον δρόμο.

    Αν αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε την στάση ζωής του κου Βαλσαμή είναι σίγουρο οτι πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eνώ πριν από 38 χρόνια όλα ήταν καλά, ε αντισμήναρχε;

    Όταν είχαν την εξουσία οι στρατιωτικοί και νοιάζονταν για τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο. Κατοχύρωσαν για την πάρτι τους τις καλύτερες παραλίες για τα οικογενειακά τους θέρετρα, είχαν τα δικά τους μαγαζιά και τους στρατιώτες να τους υπηρετούν και άλλα πολλά στο όνομα του.... "κομμουνιστικού κινδύνου". Και στο όνομα αυτού του κινδύνου ξεπούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους, βάζοντάς τους επιδιαιτητές για τα πάντα στην περιοχή μας και υποθηκεύοντας για πάντα το μέλλον του ελληνισμού.

    Οι τελευταίοι που θα έπρεπε να ομιλούν είναι οι αμνήμονες στρατιωτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! λοιπον εισαι ....γιδι .
      Σε τι διαφωνεις ;
      Το οτι υπαρχουν παντου σαπιοι και γενιτσαροι , ουδεμια αμφιβολια .
      Αλλα να τα λες σε εναν Ελληνα... εισαι γουδαρος ...μαλλον .

      Εσυ που ησουν ολα αυτα χρονια και τι εκανες για να σταματησεις τους εφιαλτες ;

      Και ναι ρε σουβλι , οι στρατιωτικοι θα μιλησουν τελευταιοι , γιατι αυτοι θα σου σωσουν τον κωλο σου και παλι.
      Ασχημα περναγες (αν ησουν) οταν οι στρατιωτικοι προσεχαν τα προβατα ;

      Διαγραφή

    2. ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΙΣΜΑ;ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ συν-Έλληνα,για την περίοδο που αναφέρεστε (Χούντα) θα έπρεπε να γνωρίζατε ότι τότε ήμουν ακόμη στο δημοτικό και στα πρώτα χρόνια του τότε εξατάξιου γυμνασίου. Σαφώς και δεν το γνωρίζετε όμως. Όταν το 1976 μπήκα στη σχολή της ΠΑ, το Σύνταγμα που Ορκίστηκα, είναι το ισχύον και, όπως γνωρίζετε, το Σύνταγμα αυτό έχει Εντολέα του τον Ελληνικό Λαό και μόνον αυτόν!
      Αυτόν λοιπόν τον Λαό Υπηρέτησα, για να έχει το δικαίωμα της Ελευθερίας της γνώμης και της υπάρξεώς του. Είναι κρίμα όμως, να κολλάτε τη ρετσινιά του "φασίστα", σε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν τις ΕΝΤΟΛΕΣ σου, ενώ στο ίδιο Σύνταγμα-εντολέα όλων μας, να παρακάμπτετε το Άρθρο 120, όπου εντέλει όλους τους Πολίτες της Χώρας μας να το υπερασπίζονται με παντί τρόπο, όταν οι σφετεριστές της Εξουσίας το ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ!
      Ως Πολίτης κι εγώ πλέον (από το 2009) κάνω χρήση επιτέλους του Άρθρου που προανέφερα!
      Δεν φόρεσα ποτέ κομματικές παρωπίδες ούτε ως είναι φυσικό θα φορούσα τώρα στην ηλικία των 57.
      Γιαυτό ΞΕΚΑΘΑΡΑ μπορώ να ΟΜΙΛΩ και να εκφράζω ΔΗΜΟΣΙΑ την γνώμη μου, αφού σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ δεν οφείλω ΤΙΠΟΤΑ.
      ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
      Τον Εντολέα και Κριτή μου!

      Διαγραφή
  10. Κύριε Βαλσαμή να είστε απολύτως βέβαιος, ότι εμείς οι γνήσιοι Έλληνες Πατριώτες ευγνωμωνούμε εσάς και όλους σαν εσάς. Δυστυχώς τόσον εσείς όσον και εμείς αφήσαμε τα τέρατα να κατακυριεύσουν την χώρα μας και τώρα δυστυχώς ήλθε ο λογαριασμός της χαλαρότητός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]