Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δρ. Κ.Τόμπρας: Τι είπε ο Πάνος Καμμένος στη ΔΕΘ (video)




Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,

με μία συγκλονιστική ομιλία, εξαπόλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι απέδρασε ως φυγάς από τη Θεσσαλονίκη, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει την πολιτική απάτη με την οποία υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού Λαού την 17η Ιουνίου 2012 και δεν τόλμησε να σταθεί στο βήμα τουΒΕΛΙΔΕΙΟΥ και να κοιτάξει στα μάτια το ακροατήριο.

Τον κατονόμασε ως πολιτικό απατεώνα που απομυθοποίησε σε 2 μόλις μήνες, όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες για το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙΙ, τα 18 Μέτρα για την Οικονομία, τη δήθεν Αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και τη μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο.

Και πέταξε το γάντι στον κ.ο Σαμαρά, αποκαλώντας τον άξιο διάδοχο του συμφοιτητή του Γιώργου Παπανδρέου, αφού αγωνίζεται να τον διασώσει, αρνούμενος να υπογράψει την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο.

Στη συνέχεια τον αποκάλεσε άξιο πελάτη της Λίστας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, αφού η πρώτη πολιτική απόφαση που έλαβε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος ήταν η παράνομη υπογραφή του Συμβιβασμού με τη SIEMENS.

Και τον χαρακτήρισε άξιο υπηρέτη του Τραπεζικού Συστήματος και των υπαλλήλων της ΤΡΟΪΚΑ, αφού διόρισε Τραπεζίτη Υπουργό Οικονομικών, τον κ.ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, για να συνεχίσει τις αδιέξοδες πολιτικές των Μνημονίων.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μίλησε για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ τωνΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Ελληνικό Λαό, ένα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣόπως τόνισε, με όλους τους Πολίτες, για να συγκροτήσουμε όλοι μαζί μια πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση, που θα ανακτήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και θα μας θα απαλλάξει από τα Μνημόνια και τις Επονείδιστες και Αντισυνταγματικές Δανειακές Συμβάσεις.

Επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι το πρόγραμμα της Ελλάδας δεν βγαίνει και ότι το Μνημόνιο σύντομα θα καταρρεύσει, ενώ επεσήμανε ότι όπως ήταν γνωστή η αποτυχία του 1ου Μνημονίου στο Γ. Παπανδρέου, έτσι ακριβώς, κατά τον ίδιο τρόπο, είναι σήμερα γνωστή και προεξοφλημένη η αποτυχία του 2ου Μνημονίου στον κ.ο Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθύμισε ότι τα Μνημόνια δεν δημιουργήθηκαν για να πετύχουν, αφού είναι εξ’ αρχής γνωστή και προσχεδιασμένη η αποτυχία τους, επικαλούμενος και την πρόσφατη επιβεβαίωση ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και κάνοντας αναφορά στον προσωπικό του Δικαστικό Αγώνα, που οδήγησε τη δικογραφία για το Μνημόνιο στη Βουλή.

Υπογράμμισε ότι ο στόχος της εφαρμογής του Μνημονίου είναι η εκχώρηση της Οικονομικής Κυριαρχίας της Ελλάδας στους Δανειστές.

Ότι το Μνημόνιο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στη Χρεοκοπία και ότι οδήγησε την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις κατάταξης της Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας αφού, με την εφαρμογή του, η Ελλάδα έχασε τα τελευταία 2 χρόνια 32 θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας.

Κατηγόρησε τον κ.ο Σαμαρά ότι συμπεριφέρεται σα να ήταν Πρωθυπουργός άλλης χώρας, αφού κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ επανέλαβε τα γνωστά ψέματα για τη δήθεν βελτίωση της Ελληνικής Ανταγωνιστικότητας.

Υπενθύμισε ότι η εφαρμογή του Μνημονίου οδήγησε την Ελληνική Οικονομία στον 5° συνεχή χρόνο Ύφεσης, ενώ οι Διεθνείς Οργανισμοί εκτιμούν ότι για το σύνολο του 2012, η μείωση του ΑΕΠ στην Ελληνική Οικονομία θα αγγίξει το 7%.

Επεσήμανε ότι το Μνημόνιο κατέστρεψε τον Κοινωνικό Ιστό της Ελλάδας, αφού τα έσοδα των εργαζομένων μειώθηκαν κατά 13,2 δισεκατομμύρια ευρώ και ο αριθμός των Αυτοκτονιών πλησιάζει τις 10 την ημέρα, ενώ 1.000 θέσεις εργασίας χάνονται κάθε μέρα στην Ελλάδα.

Οι άνεργοι τόνισε, έχουν πλέον ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια, με το ποσοστό της ανεργίας να κινείται στο 24,5%, χωρίς στο στοιχείο αυτό να συνυπολογίζονται οι Αυτοαπασχολούμενοι.

Υπογράμμισε ότι το Μνημόνιο σκοτώνει περισσότερο τη Βόρειο Ελλάδα, μετο 90% των Πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης, να καταγράφουν δραματική επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης κατά το τελευταίο 12μηνο, ενώ η Ανεργία στο Νομό Θεσσαλονίκης ξεπέρασε το 28%.

Κατήγγειλε ότι τo Μνημόνιο εξαφάνισε 29 ΔΙΣ ευρώ από την Αγορά και 8,8 ΔΙΣ ευρώ από τα Έσοδα του Δημοσίου, ότι το Τραπεζικό Σύστημα βρίσκεται σε παρατεταμένη ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ότι Το Δημόσιο αρνείται να επιστρέψει τον ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΦΠΑ και ότι η Κυβέρνηση εμπαίζει τους Παραγωγικούς Φορείς.


Υπενθύμισε ότι οι Εφορίες οδηγούνται σε Κραχ, αφού οι Πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τις εξωφρενικές φορολογικές υποχρεώσεις του Μνημονίου, με τα εισοδήματα να έχουν μειωθεί κατά 25%- 30% και τους φόρους να έχουν 5πλασιαστεί.

Επεσήμανε ότι το Μνημόνιο σκότωσε και τη ΔΕΘ, αφού οι ιδιώτες εκθέτες φέτος έχουν μειωθεί κατά 40% σε σχέση με το 2011, ενώ οι ξένες κρατικές συμμετοχές περιορίστηκαν μόλις σε 10.

Απέδειξε με συγκεκριμένα στοιχεία ότι το Μνημόνιο αυξάνει το Δημόσιο Χρέος, Ληστεύει τα Ασφαλιστικά Ταμεία και Υποθηκεύει τη Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία, αφού με την εφαρμογή του Μνημονίου, το Χρέος Κεντρικής Κυβέρνησης όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε στα 382 ΔΙΣ, καταγγέλλοντας ότι το Μνημόνιο φορτώνει στον Ελληνικό Λαό τις Ζημίες των Τραπεζών.

Ειδικότερα επεσήμανε ότι ενώ το Τραπεζικό Σύστημα έλαβε μέχρι σήμερα εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου 203 ΔΙΣ και οι Τράπεζες είχαν τη νομοθετική υποχρέωση να χρησιμοποιούν τη ρευστότητα που αντλούν από την ΕΚΤ αποκλειστικά για τη χορήγηση Στεγαστικών Δανείων και για τη χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, τουλάχιστον για το ποσό των 93 ΔΙΣ, τα χρήματα αυτά όχι μόνο δεν διατέθηκαν στην αγορά και την πραγματική οικονομία, αλλά, αντιθέτως, χρησιμοποιήθηκαν παράνομα, για να φυγαδευτούν στο εξωτερικό τα 90 ΔΙΣ των καταθέσεων που σήμερα λείπουν από το εγχώριο Τραπεζικό Σύστημα, ενώ τα υπόλοιπα 110 ΔΙΣ χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά Ελληνικών Ομολόγων, προκειμένου αυτά να ξεφορτωθούν στα Ασφαλιστικά Ταμεία, στα χέρια των οποίων στη συνέχεια κουρεύτηκαν.

Υπενθύμισε ότι το Μνημόνιο επέτρεψε στο εγχώριο Τραπεζικό Σύστημα να προβεί σε μία Άτυπη Ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα των Φορολογουμένων, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Τραπεζικό Σύστημα και η ΤτΕ, είναι οι θερμότεροι υποστηρικτές του Μνημονίου, καταγγέλλοντας ότι κράτησαν ως 7σφράγιστο μυστικό την ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK.

Διευκρίνισε ότι το Μνημόνιο δεν πληρώνει τους Μισθούς και τις Συντάξεις και επεσήμανε ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει η κοροϊδία ότι οι δόσεις τουEFSF προορίζονται δήθεν για την πληρωμή Μισθών και Συντάξεων, αφού όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο EFSF δεν στέλνει Χρήματα, αλλά Εγγυήσεις, ενώ οι Μισθοί και οι Συντάξεις πληρώνονται με Χρήματα, με τα δικά μας χρήματα, όπως ακριβώς τόνισε.

Υπενθύμισε ότι το Μνημόνιο είναι το Φάρμακο που Σκοτώνει τον Ασθενή, όπως δήλωνε ο Πρωθυπουργός κ.ος Σαμαράς πριν ένα χρόνο και εξήγησε ότι το Μνημόνιο δεν θα γίνει καλλίτερο φάρμακο ούτε με την Πρόταση Ντράγκι για την αγορά Ομολόγων από την ΕΚΤ, αφού η Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στο μηχανισμό, θα πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί τον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό κ.ο Σαμαρά ότι, στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ κ. Ντράγκι, δεν τόλμησε να θέσει το ζήτημα του κουρέματος των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που κατέχει η ΕΚΤ, η οποία κερδοσκοπεί ασύστολα σε βάρος του Ελληνικού Λαού, επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση αυτή το δημοσιονομικό όφελος για την Ελλάδα θα ήταν τουλάχιστον 12 ΔΙΣ, δηλαδή όσο και το πακέτο των νέων μέτρων.

Και τέλος επανέλαβε την πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση Εθνικού Συμφέροντος εντός του Μνημονίου, είτε αυτή λέγεται Αναδιαπραγμάτευση, είτε Επιμήκυνση, είτε Διευκόλυνση, είτε ακόμη και αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την ΕΚΤ.

Στη συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι σταθεροί στις θέσεις τους και πως ότι λένε ισχύει για πάντα.

Επανέλαβε την αδιαπραγμάτευτη θέση για άμεση δρομολόγηση τηςΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ του Μνημονίου, την αντικατάστασή του με ένα ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ και τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Επαχθούς και Επονείδιστου Χρέους.
Την άμεση Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, από τους Οθωνούς, μέχρι το Καστελλόριζο και τη Γαύδο και ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ.
Τη Διεκδίκηση της επιστροφής του Κατοχικού Δανείου και των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

Την άμεση και μεγάλη Μείωσ
η των Φόρων Φυσικών και Νομικών Προσώπων, την Πάταξη του Παραεμπόριου και του Λαθρεμπόριου Καυσίμων, που κοστίζει στο Ελληνικό Δημόσιο 1 ΔΙΣ απώλεια εσόδων ΕΦΚ ετησίως.

Απαίτησε την παροχή Αφορολόγητου Πετρελαίου Θέρμανσης στις ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες και στις ορεινές Περιοχές όλης της επικράτειας και πρότεινε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.

Επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προάγουν την αύξηση της Ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας με άξονα την Πραγματική Οικονομία, την υγιή Ελληνική Επιχειρηματικότητα, την Εξαγωγική Δραστηριότητα και τις Ιδιωτικές Επενδύσεις.

Ζήτησε την άμεση έκδοση ΒΙΖΑΣ ΣΕΓΚΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ, σε όλους του Πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι θα επενδύουν στην Ελληνική Κτηματαγορά, αγοράζοντας Ακίνητα για Εμπορική Εκμετάλλευση ή Τουριστική Κατοικία.

Υπενθύμισε ότι πιστεύει στις Δομικές Μεταρρυθμίσεις του Κράτους, που διασφαλίζουν τη Μείωση της Σπατάλης και ότι επενδύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της εργασίας, απορρίπτοντας τις συνταγές χαμηλού εργασιακού κόστους, και ότι θα αντισταθεί στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια άτυπη Ομοσπονδία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ).

Δεν θα ανεχθούμε, τόνισε, την ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και ζήτησε την Άμεση Κατάργηση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΛΙΟΣ.

Ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε διαβουλεύσεις με Πολιτικές Δυνάμεις και Κινήματα των χωρών της Ευρωζώνης του Νότου, με στόχο τη δημιουργία ενός ΝΕΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

Επεσήμανε την άμεση ανάγκη εξυγίανσης του Τραπεζικού Συστήματος, για να σταματήσει να χρηματοδοτείται με χρήματα των Φορολογουμένων.

Υπογράμμισε την ανάγκη μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων του Πρωτογενούς Τομέα, της Γεωργίας, της Κτηνοτροφίας, της Αλιείας και της Αγροτοβιομηχανίας, με έμφαση στην επίτευξη της διατροφικής επάρκειας της Πατρίδας μας, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας και της οικονομικής εκμετάλλευσης του Εθνικού Ενεργειακού μας Αποθέματος, με την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και την επίτευξη διεθνών, στρατηγικών συνεργασιών.

Ζήτησε την άμεση απεξάρτηση της Εθνικής μας Οικονομίας από την τοκογλυφία του εγχώριου και αλλοδαπού τραπεζικού συστήματος.

Αγωνιζόμαστε, είπε, για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας, την αξιοπρεπή και ισότιμη παραμονή μας στην Ευρωζώνη και την Προστασία κάθε Ελληνικής οικογένειας, από τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των αγορών και την απληστία των δανειστών.

Στη συνέχεια υπενθύμισε ορισμένα από τα μέτρα του Οικονομικού μας Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα οποία, όπως τόνισε, σήμερα είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.
Τα Μέτρα Ανακούφισης των Νοικοκυριών και Βελτίωσης του Βιοτικού Επιπέδου.

Τα Μέτρα Στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Αποποινικοποίησης της Επιχειρηματικότητας και Επανεκκίνησης της Οικονομίας.
Και τα αναπτυξιακά Φορολογικά Μέτρα, με τη δραστική μείωση φόρων για τα Νοικοκυριά και τις Επιχειρήσεις.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είπε, είμαστε Κίνημα Ελλήνων Πολιτών, που συναντηθήκαμε στο Διαδίκτυο και τις Πλατείες όλης της χώρας και ενωθήκαμε στον Αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Μνημόνιο και το Δόγμα του Σοκ.

Από τις πρώτες ημέρες της Κοινοβουλευτικής μας παρουσίας, τόνισε, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή ουσιαστικής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης και στην άσκηση αυστηρού Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, επιβραβεύοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ή οποία έχει ήδη καταθέσει μέχρι σήμερα 65 Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις.

Η δικαίωση του Αγώνα μας έχει πλέον γίνει καθημερινή υπόθεση, είπε.

Οι Προγραμματικές Θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνεχώς επιβεβαιώνονται και οι Καταγγελίες του Κινήματος ανοίγουν κάθε μέρα νέες Δικαστικές Έρευνες.

Πρώτο παράδειγμα η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, για την οποία ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεσμεύτηκε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προχωρήσουν άμεσα στη ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, ενώ στο πλαίσιο αυτό πρότεινε και τη Συνταγματική Θεσμοθέτηση του ΛΑΪΚΟΥ ΒΕΤΟ.

Υπενθύμισε την Πρόταση Νόμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κατάργηση του άρθρου 324 του Ν.4072/2012, προκειμένου να ακυρωθεί το Σχέδιο της Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS.

Τις Καταγγελίες για το σκάνδαλο των οφειλών των 555 εκατομμυρίων ευρώ, που αρνούνται οι Τράπεζες να καταβάλουν στο Ελληνικό Δημόσιο και τις μεθοδεύσεις του ξεπουλήματος της ΑΤΕ.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο νέο πακέτο μέτρων, τα οποία χαρακτήρισε Άδικα και Απάνθρωπα, ενώ τόνισε ότι θα καταδικάσουν τη μέση Ελληνική Οικογένεια να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και θα βυθίσουν την Αγορά και την Οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, χωρίς να αποδώσουν κανένα δημοσιονομικό όφελος.

Επί συνόλου μέτρων 11,8 ΔΙΣ, επεσήμανε, ποσό 8,3 ΔΙΣ, δηλαδή το 70% των μέτρων, αφορά και πάλι Μειώσεις Μισθών και Συντάξεων, Μειώσεις Προνοιακών Επιδομάτων και Δαπανών Υγειονομικής Περίθαλψης, Αυξήσεις Δαπανών για την Παιδεία και Φορολογικές Επιβαρύνσεις.

Έχε προβλεφθεί τόνισε μέχρι και η Μείωση των Αναπηρικών Επιδομάτων κατά 272 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και η περικοπή δαπανών 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ για τις Μονάδες Αφαλάτωσης, αφήνοντας και πάλι τα νησιά του Αιγαίου χωρίς νερό.

Αυτή ήταν η αληθινή Αναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκε προεκλογικά ο κ.ος Σαμαράς, υπογράμμισε ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Αυτός ήταν ο στόχος της 3ης Κατοχικής Κυβέρνησης του Μνημονίου.

Η καταστροφή του Κοινωνικού Ιστού της Πατρίδας μας και η φτωχοποίηση της μέσης Ελληνικής Οικογένειας.

Για να οδηγηθoύμε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ, τη ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ και το PSI II, την ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και την κατάσχεση της Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων των Πλουτοπαραγωγικών Πηγών της Πατρίδας μας, υπό το Αγγλικό Δίκαιο και την αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Λουξεμβούργου.

Και προειδοποίησε ότι, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα το επιτρέψουν.

Καλούμε είπε μαζί μας στον Αγώνα όλο τον Απόδημο Ελληνισμό και τους Έλληνες της Ομογένειας, απαιτώντας τη θεσμοθέτηση της Ψήφου των Ομογενών.

Και έκλεισε την ομιλία του με το κεντρικό σύνθημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επισημαίνοντας ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να Αγωνιστούμε και να τους Ανατρέψουμε, γιατί
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
EMBED

KAI ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠANOY KAMMENOY ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

EMBED
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα γίνουμε παρα πολλοί,
    Ειμαστε Ανεξαρτητοι,
    Ειμαστε Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]