Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση κατά πάντων από τον Πάνο Καμμένο


Δεν πρόκειται να συμπράξουμε ποτέ με το «μαύρο μέτωπο» του Μνημονίου...
Δεν κάνουμε μεταγραφές συμφέροντος, αλλά «εγγραφές ψυχής»


Βολές εναντίον της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ) εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης», ενώ άφησε και αιχμές σε βάρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ότι μετά τις εκλογές «βάζει νερό στο κρασί του και γυρίζει σελίδα στην πολιτική του».

Κατά την ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «τρίτη κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι μαζί με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ότι υπέγραψαν την κατεδάφιση της χώρας.

Για τον κ. Σαμαρά είπε ότι «απέδρασε» από την 77η ΔΕΘ διότι δεν είχε το κουράγιο να σταθεί απέναντι στους πολίτες και να εξαγγείλει τα οδυνηρά μέτρα του νέου πακέτου, όταν πέρυσι από το βήμα της 76ης ΔΕΘ είχε χαρακτηρίσει «λάθος φάρμακο» που θα σκοτώσει τον ασθενή τα μέτρα του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο κ. Σαμαράς είναι άξιος διάδοχος του συμφοιτητή του, Γιώργου Παπανδρέου, και τώρα αγωνίζεται για τη σωτηρία του, γι αυτό αρνείται να υπογράψει την πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτήρισε, επίσης, τον πρωθυπουργό «άξιο πελάτη της λίστας Χριστοφοράκου», επειδή υπέγραψε την απόφαση για το συμβιβασμό με τη ΖΙΜΕΝΣ.

Το «ένοχο μυστικό» του κ. Σαμαρά είναι ότι γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα αποτύχει και το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο δεν θα βγάλει τη χώρα από την κρίση αλλά έχει ως στόχο να κερδίσουν οι κερδοσκόποι των οποίων πολιτικά όργανα είναι οι κυβερνώντες, τόνισε ο κ. Καμμένος Πρόσθεσε πως η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ήταν μια «πολιτική απάτη» και το πραγματικό νόημα της επαναδιαπραγμάτευσης είναι το τσάκισμα της ελληνικής κοινωνίας.

Για τους Ανεξάρτητους Ελληνες είπε ότι δεν πρόκειται να συμπράξουν ποτέ με το «μαύρο μέτωπο» του Μνημονίου και δεν κάνουν μεταγραφές συμφέροντος, αλλά «εγγραφές ψυχής».

Ζήτησε άμεση κατάργηση του ελληνογερμανικού προγράμματος παραγωγής ηλιακής ενέργειας «Ηλιος» και να μην τολμήσει κανείς να εξαιρέσει το Καστελλόριζο από την ΑΟΖ.

Τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του Μνημονίου και διαγραφής του επαχθούς χρέους. Πρότεινε ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15%, πάγωμα ή και μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη για όλους τους Έλληνες 800 ευρώ, επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους και μετατροπή του σε επίδομα εργασίας.

Τόνισε την ανάγκη να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και καταλόγισε «ηθελημένη ανικανότητα» στις αρμόδιες αρχές.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ".

    Διεθνείς στρατηγικές συμφωνίες μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    Ακόμα και χωρίς εξαίρεση του συμπλέγματος της Μεγίστης,υπάρχει DE FACTO ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ αν η οριοθέτηση συνεχιστεί ως έχει με ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

    Το σχέδιο Παπακωνσταντίνου-Μανιάτη+όσων το αποδέχονται με τη σιωπή τους είναι ξεπούλημα στα δυτικά κ αποδοχή αλλοδαπής παρέμβασης ανατολικά.

    Ποιοί άραγε συμφωνούν με τις μυστικές διαπραγματεύσεις Παπακωνσταντίνου στην Τουρκία με αλλοδαπό Υπουργό κατά τη διάρκεια "συνεδρίου";

    Μπας και είναι κάποιοι που στις κάμερες τον βρίζουν αλλά στην πράξη κάνουν τα πάντα για να υλοποιηθεί η στρατηγική του; Οὐαὶ δὲ ὑμῖν...

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: Δεν έχει δημιουργηθεί άξονας "Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας".Αυτή η διαπραγματευτική βάση είναι γεωπολιτικά εθνικό έγκλημα.

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: Δεν θέλουμε στρατιωτική προστασία από κανέναν. Αυτή η διαπραγματευτική βάση είναι γεωπολιτικά εθνικό έγκλημα.

    Το Μνημόνιο ΔΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ για να πλουτίσουν κερδοσκόποι:μόνο γεωπολιτικά ανίδεοι θα το έλεγαν. Σχεδιάστηκε για failed state intervention.

    Κόβοντας οικόπεδα εντός ΑΟΖ χωρίς γκρίζες ζώνες αλλά ξεκινώντας δυτικά κ αφήνοντας την Τουρκία να προχωρήσει ανατολικά, τις δέχεσαι de facto.

    Δε χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να το καταλάβει - αρκεί να μην είναι του δόγματος "είναι μάταιο, αφέσου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον θρυλοὺμενο ''ὰξονα'' Ελλὰδος -Κὺπρου-Iσραὴλ,δὲν ὲχω δεὶ μὲχρι σὴμερα κὰτι χειροπιαστὸ,εκτὸς απὸ το ὸτι διοχετεὺουμε ὲνα σημαντικὸ μὲρος απὸ τις στραγγαλισμὲνες αμυντικὲς μας δαπὰνες προς το Ισραὴλ.
      Κατὰ τα ὰλλα συμφωνὼ σε ὸλα τα σημεὶα,εκτὸς απὸ δὺο:α)''μπὰς και εὶναι κὰποιοι που στις κὰμερες τον βρὶζουν''.Θα ὴθελα,ἂν γὶνεται να κατονομὰσεις κὰποιους,εγὼ με τα κανὰλια ὲχω πὰρει διαζὺγιο.
      β)Αυτὸ με τα οικὸπεδα της ΑΟΖ,χωρὶς να εὶμαι καταρτισμὲνος,δεν νομὶζω ὸτι γὶνεται δια μιὰς να καθορὶσεις ΑΟΖ με ὸλους τους γεὶτονες.Κρὶνω ὸμως,επειδὴ εν τὲλει ΟΛΑ εὶναι θὲμα τραχὴλου(ἢ μπροστινὼν,ὸπως λὲνε στο χωριὸ μου),εὶναι αδιὰφορο απὸ που θα αρχὶσεις ὸταν εὶσαι αποφασισμὲνος να χὰσεις,αυτὸ ὸμως αλλὰζει ὸταν εὶσαι αποφασισμὲνος να παλαὶψεις.Τὸτε,ὶσως ὲχει νὸημα να καιροσκοπὴσεις.Λὲω,ὶσως.
      Απὸ την ὰλλη,ἂν τα χὼσεις χωρὶς περιστροφὲς στον πλὲον δὺστροπο απὸ τους γεὶτονες,παὶρνουν το μὴνυμα και οι υπὸλοιποι.

      Διαγραφή
    2. Η τομή ενός μη μηδενικού συνόλου
      (στρατηγική Ισραήλ: ως σοβαρό κράτος που είναι, έχει)
      με ένα μηδενικό σύνολο
      (στρατηγική Ελλάδος: ως κράτος ... που είναι, δεν έχει)
      είναι εξ'ορισμού ΜΗΔΕΝ.

      Με αυτό το δεδομένο, όποιος αναφέρει τη φράση
      "στρατηγική συνεργασία/άξονα/..." δεν μπορεί να εννοεί
      οτιδήποτε άλλο πλην του ότι
      υιοθετεί πλήρως τη στρατηγική του άλλου.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]