Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα


Οι εχθροί της Ελλάδας ήταν πάντα και εχθροί της ανθρωπότητας

Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη.

Ίσως το βίντεο με τους Αλβανούς συμμορίτες που πυροβολούσαν και έκαιγαν την Ελληνική σημαία να ήταν μία αφύπνιση για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Τον κόσμο που ξέχασε γρήγορα την φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τους αυτουργούς της. Ο συμβολισμός ήταν ισχυρότατος: Ο σφαγέας που έφερε περήφανα το σήμα των SS, πυροβολούσε και έκαιγε το απόλυτο σύμβολο ελευθερίας.

Ήταν αυτή η περήφανη χώρα βλέπετε, αυτός ο υπέροχος λαός που έβαλε ταφόπλακα στις ονειρώξεις των σφαγέων του άξονα, μαχόμενος συγχρόνως με τις ορδές του Μουσολίνι, τα Βαλκανικά SS Αλβανών, Βουλγάρων, Σκοπιανών και τους «επιτήδεια ουδέτερους» Τούρκους. Αναγκάζοντας το Χίτλερ να στρέψει την πολεμική του μηχανή στις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού που απεδείχθησαν Θερμοπύλες ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Πόσο γρήγορα λησμόνησαν την προσφορά της Ελλάδας όμως, κάτω από τις σειρήνες των αγορών, της τοκογλυφίας, του άνομου κέρδους. Πόσο εύκολα κουνούν το δάχτυλο κρυμμένοι πίσω από την επίπλαστη ευδαιμονία τους, αυτοί που οφείλουν την ανεξαρτησία τους στους Ελληνικούς αγώνες.

Όχι πως εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών. Πάντα σε αυτά τα ιερά χώματα φύτρωναν Εφιάλτες και «Γούσηδες». Παράσιτα που για το πουγκί του εφέντη πρόδιδαν το ίδιο τους το γένος. Μήπως και σήμερα, πολιτικά πρόσωπα σε ανώτατα αξιώματα δεν πλειοδότησαν σε συκοφαντίες εις βάρος των Ελλήνων για να μπορέσουν οι σύγχρονοι εισβολείς, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι να προελάσουν ανενόχλητοι;

Τι ειρωνεία, οι αρχιτέκτονες της διαπλοκής να καταγγέλλουν το οικοδόμημα που οι ίδιοι δόμησαν σε αυτά τα Άγια χώματα Ηρώων και Μαρτύρων.

Έρχεται πλέον η στιγμή να πούμε «ως εδώ». Να κόψουμε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα, γιατί είναι τα ίδια χέρια που θα πνίξουν κάθε έννοια ανθρωπιάς στον πολιτισμένο κόσμο. Εάν «πέσει» η Ελλάδα, δεν θα υπάρξουν άλλες «πύλες της Βιέννης» να ανακόψουν την θηριωδία. Μία καλπάζουσα θηριωδία πολλαπλής εισβολής που απειλεί την ίδια την ύπαρξη μας και οι υπόλοιποι λαοί παριστάνουν τους απλούς παρατηρητές. Όπως έκαναν και με την προέλαση των Οθωμανών πάνω στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Εάν ο λεγόμενος «πολιτισμένος κόσμος» δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι οφείλει την ύπαρξη του στις Θερμοπύλες, στο Μανιάκι και στην Πίνδο, ας ενημερωθεί τουλάχιστον για το χρέος των οικονομικά ισχυρών της Ευρώπης προς την Ελλάδα. Για το οικονομικό χρέος μιλάμε βέβαια, από τα ληστρικά κατοχικά δάνεια και τις επανορθώσεις. Διότι το χρέος του αίματος, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της Ελευθερίας δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε σύγχρονους οικονομικούς δείκτες.

Εάν δεν το κατανοήσουν, τότε εις γνώση τους ανοίγουν την Κερκόπορτα στα στίφη της οικονομικής και φυσικής βαρβαρότητας που θα τους χτυπήσει μέσα στα ίδια τους τα σπίτια με εφιαλτικές συνέπειες. Εμείς ιστορικά έχουμε αποδείξει ότι την ώρα της μάχης δεν περιμέναμε «συμμάχους». Επιβιώσαμε με όπλο την Πίστη και το ανεξήγητο, μεταφυσικό πάθος για την Ελλάδα και την Ελευθερία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Μη το πολυψάχνουμε.....
    Πάντα υπήρχαν εφιάλτες, όμως οι σημερινοί δωσίλογοι εθνοπροδότες και μισέλληνες πολιτικοί τους έχουν ξεπεράσει......και είναι δυστυχώς πολλοί.
    Χρόνια τώρα προχωρούν τα σχέδια των αφεντικών τους ώστε να μας φέρουν σε αυτή την τραγική κατάσταση, η οποία κατ΄ουσία είναι Φούσκα χωρίς κανένα υπόβαθρο, δήθεν υπέρογκο χρέος συνεχώς αυξανόμενο και ....τρόποι και δήθεν μέτρα ώστε πλέον να μη μπορεί να πληρωθεί ποτέ....
    Πάντα τα ίδια κόλπα, από το 1873 και μετά, οι ίδιες μέθοδοι, τα ίδια κέντρα, σήμερα με άλλα ονόματα....
    Οι πολιτικοί μας δεν έμαθαν, δεν το γνώριζαν ?
    Φυσικά το γνώριζαν αλλά οι προδότες είναι πάντα προδότες....
    Σήμερα αντί του κανονικού πολέμου, προχωρούν και πάλι με οικονομικό στραγγαλισμό της Ελλάδας προκαλώντας την εθνοκτονία και την πλήρη διάλυση και ξεπούλημα της Ελλάδας, συνοδευομένη με τρομοκρατία,ιταμών ανακοινώσεων και άρθρων που υποστηρίζονται και προβάλλονται από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, του τι θα πάθουμε...αν δεν πεθάνουμε.....
    Είναι τόσο σίγουροι και αποφασισμένοι ώστε πλέον κτυπούν και τα παραδοσιακά τους στηρίγματα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Δικαστές, για γιατρούς και λοιπούς δεν συζητάμε....
    Η μόνη λύση που πλέον μας απομένει, είναι να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ και να απαιτήσουμε σε πρώτη φάση την τήρηση του άρθρου 120 του Συντάγματος της Ελλάδας.
    Αν δεν συμορφωθούν......τότε θα επέλθουν και άλλα, όχι όμως ο εμφύλιος που πιθανά να σχεδιάζουν και επιζητούν.....
    Καλό θα είναι να έχουν στο μυαλό τους το τέλος του Καντάφι...... ειδικά οι βουλευτές που θα τολνμήσουν να ψηφίσουν τα επερχόμενα αισχρά αυτά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι δυνατον να επιβαλουν την θεληση τους ετσι ωστε να εξυπηρετει τα συμφεροντα τους οι 7-8 μεγαλες δυναμεις σε ολο τον πλανητη.Πρεπει να το καταγγειλουμε,πρεπει να το φωναξουμε,να σταματησουν να ανακατευουν την ανθρωποτητα με γνωμονα το κερδος τους σε οικονομια,σε ορυκτο πλουτο,σε στρατηγικες θεσεις,ολα επειδη βολευουν και εξυπηρετουν την αμερικη η την Αγγλια η την Γερμανια,να χανουν την ανεμελη καθημερινη τους ζωη ολοκληροι λαοι,γεροντες, παιδια,αγωνιστες.Οι πολιτες τους τις ξερουν ολες αυτες τις θηριωδιες που κανουν οι κυβερνησεις που εκλεγουν??? και συμφωνουν???αμφιβαλω...ολα τα κανουν οι απανθρωπες κατευθυνομενες κυβερνησεις που ενδιδουν σε απειλες και εκβιασμους,σε εξουσια και οικονομικους παραδεισους,πρωτοι απολους αυτοι πρεπει να κανουν την επανασταση τους σαυτους που τους εκμεταλλευονται,να σταματησουν να ειναι οι μαριονετες τους,να κοιτουν το συμφερον της χωρας τους και να κανουν συμμαχιες με κρατη με ιδια προβληματα,εναντια στις επιταγες των μεγαλων δυναμεων.Δεν ειναι δικος τους ο πλανητης δεν τους χαριζουμε το μερτικο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αρχίσουμε πρώτα νοικοκυρεύοντας το σπίτι μας, όπου 50 οικογένειες λυμαίνονται τη χώρα και έφτασαν στο σημείο να υπαγορεύουν νόμους στα πολιτικά ανδρείκελά τους.

      Διαγραφή
  3. "Τι ειρωνεία, οι αρχιτέκτονες της διαπλοκής να καταγγέλλουν το οικοδόμημα που οι ίδιοι δόμησαν σε αυτά τα Άγια χώματα Ηρώων και Μαρτύρων." με αυτό τα είπες όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΩΡΑ ΖΥΓΩΝΕΙ......ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΨΗΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ..........ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο φίλο 11.03
    Σωστά μεν, αλλά οι Έλληνες δεν αντιδρούν με τίποτα, παραμένουν ακόμη τρομοκρατημένοι και αποχαυνωμένοι....
    Δεν υπάρχει η σπίθα...ούτε το απλό όραμα της επιβίωσής μας....
    Μοιρολατρεία, αγανάκτηση αλλά καμμία εξέγερση....πιλάφι επερχόμενου θανάτου...βοήθειά μας.....
    Να αλληλοχαιρόμαστε ...αλλήλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]