Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύριο ΟΛΟΙ στην Γενική Απεργία

Γενική απεργία αύριο. και πρέπει να ‘μαστε όλοι εκεί. Στις συγκεντρώσεις και στις πορείες.
Καλό θα ήταν βέβαια να είχαμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ συγκέντρωση και πορεία. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι δυνατόν. Ακόμη.

Ετσι, οι δύο της συνδικαλιστικής τρόϊκας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, θα συγκεντρωθούν στο Πεδίο του Αρεως στις 11 το πρωί. Το τρίτο μέλος της συνδικαλιστικής τρόϊκας, το ΠΑΜΕ, θα συγκεντρωθούν στην Ομόνοια στις 10:30 το πρωί. Πιο πρωϊνοί οι αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στο Μουσείο, στις 10 το πρωί.

Το ότι ακόμα γίνονται ΧΩΡΙΣΤΕΣ συγκεντρώσεις και πορείες, μετά από δυο και βάλε χρόνια, “στενό παπούτσι και κατήφορο”, δείχνει και το τι μυαλά κουβαλάμε (εμείς, όχι οι ηγεσίες, αυτές την δουλειά τους κάνουν), και το πόσο έχουμε ηττηθεί από τον πολιτικό μας διχασμό.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το να ονειρευόμαστε την μετατροπή της αυριανής κιόλας γενικής απεργίας, σε απεργία διαρκείας (που το εύχομαι ολόψυχα), είναι μάλλον ευσεβής πόθος.

Για να γίνει μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θέλει ΔΟΥΛΕΙΑ και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Εβδομάδων αν όχι μηνών. Και απαιτεί συνδικαλιστές, με κάκαλα, που θα οργώσουν τις γειτονιές. Τις γειτονιές. Και κομματικά στελέχια, μέσα από τον λαό, που ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΥΝ δεξιούς κι αριστερούς εργαζόμενους, αλλά ενώνουν. ΕΝΩΝΟΥΝ.

Να πάμε λοιπόν με ενωτικό πνεύμα. Και να κοιτάξουμε να μιλήσουμε, να ανοίξουμε συζήτηση, με όλους. Δεξιούς, αριστερούς κι αναρχικούς. Κι όποιον δούμε πως πάει να μας διχάσει, να το πέρνουμε στο ψιλό και στην καζούρα. Οχι καβγά. Φτάνει ο καβγάς. Μας χαντάκωσε.

Στην απεργία ενωμένοι όλοι.

Θραξ Αναρμόδιος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ανακοίνωση της ΓΣΕΕ είναι αυτό; "Πιο πρωϊνοί οι αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στο Μουσείο, στις 10 το πρωί"... Ξέρετε εσείς κανέναν αναρχικό συγγενή, γνωστό, γείτονά σας; Τι είναι αυτό το φρούτο που το ονομάζουν "αναρχικό" ή "αναρχοαριστερό"; Υπάρχει; Ρητορικά ρωτάω ντε. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]