Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παΐσιος: "Θα μας επιβάλλουν χρέος που δε θα πληρώνεται"


Το βιβλίο "σκεύος εκλογής", του αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, εκδόθηκε το 1996 !Εχει σαν θέμα λόγους και προφητείες του Γέροντα Παϊσιου...
Ας δούμε ορισμένα αποσπάσματα και ας τα συγκρίνουμε με την πραγματικότητα που βιώνουμε 16 χρόνια μετά!

σελ.421
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε.

Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;

Ακούστε· Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.

Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν· για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.

Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες.Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

σελ.417
Η μέθοδος που χρησιμοποιούν περιλαμβάνει την υπονόμευση του οικονομικού συστήματος κάθε χώρας, την οικονομική καταπίεση και εξαθλίωση των πολιτών και τη φαινομενική ανάγκη της υποταγής στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό οικονομικό σύστημα, σαν μόνου ικανού να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά·
με το σύστημα αυτό εκτός από τον οικονομικό έλεγχο καταργείται το απόρρητο και η προσωπική ελευθερία, αφού είναι δυνατόν να έχει πρόσβαση η Παγκόσμια Τράπεζα Πληροφοριών στις Βρυξέλλες στον ηλεκτρονικό φάκελλο οποιουδήποτε πολίτη, και όπως γράφει ο Γέροντας Παΐσιος«κι ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα το θηρίο στις Βρυξέλλες με το 666, έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ».


Υπενθυμίζουμε ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε το 1996 και τα γραφόμενα στις συγκεκριμένες σελίδες είναι ότι συμβαίνει τώρα. Με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής θα προσπαθήσουν να μας επιβάλουν την απόλυτη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, και την επιβολή του ηλεκτρονικού χρήματος. Δηλ. τέρμα τα μετρητά, και τέρμα η ελευθερία των προσωπικών καταναλωτικών αγορών, καθότι θα ξέρουν όλες τις αγορές σας, και θα μπορείτε να κυρηχθείτε παράνομοι ή εκβιαζόμενοι αναλόγως με το κλίμα της εποχής. Ούτε σε ξενοδοχείο με το ταίρι του δεν θα μπορεί να πάει κάποιος χωρίς να το γνωρίζουν οι πιο τυχάρπαστοι υπάλληλοι στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Ας συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι έρχεται γιατί μετά θα είναι αργά. Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί ο Παίσιος τα είπε ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ και για αυτό το λόγο ΜΕΤΡΑΕΙ.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είπε πολλά ο Γέροντας, πάντα με ένα μόνο σκοπό: να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα σημάδια γύρω μας και να προετοιμαστούμε ψυχικά και πνευματικά. Αυτός ήταν ο στόχος όλων των προφητειών που μας παρέδωσαν οι χαρισματικές μορφές της Ορθοδοξίας και όχι η παροχή συναρπαστικού αναγνωστικού υλικού. Καθαρή καρδιά και σκέψη γεμάτη αγάπη μας συμβούλεψαν και θα χρειαστούν προσπάθειες σήμερα για να καταφέρουμε να γυρίσουμε στα απλά και μεγάλα που είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]