Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητείται επειγόντως ελπίς!


Γράφει ο Μάγια

Είναι αδίστακτοι. Δεν ορρωδούν προ ουδενός. Αφαιρούν από τον λαό τα στοιχειωδώς απαραίτητα για την επιβίωση.

Ερμαια των ορέξεων των πιστωτών η χώρα, που μέσω των εγχώριων εντολοδόχων, χρεώνουν ασύστολα τον ελληνικό λαό και υφαρπάζουν την περιουσία, τον ιδρώτα του, την στοιχειώδη αξιοπρέπειά του, για να πάρουμε παράταση, που θα εξυπηρετήσει τα σχέδια και τις δουλειές του πολιτικού συστήματος και των νταβατζήδων.

Η νέα καταιγίδα των μέτρων σαρώνει τα πάντα, δεν αφήνει τίποτα όρθιο!

Αναζητούνται λέξεις για να περιγράψουν τη μοχθηρία της Τριανδρίας των πολιτικών
Ανδρεικέλων σε βάρος του λαού και της χώρας.

Υποσχέθηκαν «επαναδιαπραγμάτευση» και «κανένα νέο μέτρο σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων», εξαπατώντας έναν στους δυο ψηφοφόρους, που προσήλθαν στις κάλπες και προωθούν τα πιο διεστραμμένα μέτρα, που θα εντείνουν το μαρτύριο μέχρι την τελική εξόντωση.

Θα μας φάνε όλες τις σάρκες, στην κυριολεξία. Θα σταματήσουν μόνο όταν συναντήσουν αντίσταση. Όταν οι πολίτες βρουν τη δύναμη να αποτοξινωθούν από την τρομοκρατία των καθεστωτικών ΜΜΕ και αρχίσουν να μιλάνε με τους γύρω τους για τι μέλλει γενέσθαι.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ -επειγόντως- ΕΛΠΙΣ!

Η αξιωματική αντιπολίτευση και εν δυνάμει κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει να μη μπορεί να διαχειρισθεί τη «βίαιη ωρίμανσή του». Δυσκολεύεται να μετατραπεί σε μια φερέγγυα, με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, εναλλακτική πολιτική δύναμη, η οποία να εγγυηθεί, μέσα από ένα διαφορετικό δρόμο την αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Προς το παρόν το κόμ­μα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι έτοιμο να αναλάβει πρωτο­βουλίες για να επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κινείται στη λογική του «ώριμου φρούτου».

Το επόμενο διάστημα θα κριθούν όλα για την τύχη της χώρας μας. Η λαϊκή έκρηξη είναι θέμα χρόνου και ο φόβος για την ανεξέλεγκτη διάστασή της είναι πλέον ορατός.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το έχετε ακούσει αυτό Πιστέψτε το δεν είναι μακριά αυτή η ημέρα,που η οργή του Λαού θα είναι τέτοια με όλους όσους τον εξαπάτησαν τον εξαθλίωσαν του στέρησαν το χαμόγελο, την ελπίδα για αυτόν και την οικογένειά του για το αύριο, που ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]