Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την κυρία Γιαννακά

Η κυρία Γιαννακά στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2012


«Απόκληρος της κοινωνίας». Είναι μια παλιά ελληνική ταινία που ταιριάζει γάντι στην πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δεξί χέρι των εκάστοτε προέδρων, τη Σοφία Γιαννακά η οποία είδε… φως στο ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε. Η παρουσία της στη χθεσινή συγκέντρωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα σχολιάστηκε αρνητικά και στην Κουμουνδούρου αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ανοικτά ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποδοκίμασε την κ. Γιαννακά. Εγραψε στο Twitter. «Η κ. Γιαννακά δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Έως χθες ήταν σκληρά μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και αντιΣΥΡΙΖΑ. Για τους λόγους που πήγε στην Νίκαια, ας πει η ίδια».

Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν πήγε τυχαία η κ. Γιαννακά στην εκδήλωση, όπως θέλει να λέει ο κ. Παπαδημούλης. Κάποιου είδους συνεννόηση υπήρξε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να παραστεί αλλά μόλις είδαν ότι ένα ακόμη στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ βρίσκει στέγη στο κόμμα τους, αποφάσισαν να την… αποκηρύξουν.

Είναι γεγονός πάντως ότι η κυρία Γιαννακά ήταν από τους πιο σκληρούς πολέμιους του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν ήταν δύσκολο να φάει πόρτα, κατά το κοινώς λεγόμενον.

Μένει τώρα να δούμε αν θα βρει φιλόξενη στέγη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εκεί όπου ακόμη κάποιοι πιέζουν να πάρει εκπομπή. Σύντομα θα μάθουμε τα νέα από τη Λ. Μεσογείων.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. πολυ βρωμαει εκει γυρω στη γιαννακα.
    σκεψου οτι ο θεατής εμπρος πιανει τη μυτη του...
    πολυ βρωμαει
    πολυ βρωμαει
    πολυ βρωμαει
    Βοθρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως κάποιος εκεί γύρω "αερίστηκε"; τι άλλο μπορεί να είναι;

      Διαγραφή
  2. τον γνωριζετε εκεινον τον κωλοτουμπα διπλα στην Γιανακα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ... ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΤΗΜΑ... ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας πουλησε συντρόφια ο τυπος .τη παρτη του κοιταει οπως παντα. Ρε να παρει μας ταλεγαν αλλα πιστεψαμε.χαμαιλεοντας τωρα με ροζ.
    συγγνωμη φιλοι τον πιστεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε σεις τετοιο χρωμα βλεπουμε στις παρελασεις του τεως συμβούλου του "mind the gap" βαλλιανατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]