Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει τη χώρα»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός του προοδευτικού χώρου. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς που θα κυβερνήσει τον τόπο για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει πεπεισμένος πως η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ και επιμένει στο ότι η υπάρχουσα πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στη χρεοκοπία και στην κοινωνική εξαθλίωση.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας προαναγγέλλει διώξεις κατά των φοροφυγάδων και των φοροκλεπτών και εξηγεί τι επιδιώκει μέσω της Εξεταστικής για το πρώτο μνημόνιο.

Τέλος αναφορικά με τις αντιδράσεις ορισμένων βουλευτών και στελεχών του κόμματός του σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες τονίζει ότι «στην εξωτερική πολιτική δεν συζητείς μόνο με όσους συμφωνείς».




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα κυβερνήσει όταν ο Παπαδημούλης ανακοινώσει τα ονόματα αυτών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Ζήμενς! Δηλαδή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]