Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σοβιέτ ωχριά μπροστά στις απόψεις του "πρόθυμου υπουργού των… εργοδοτών"


Ο Υπουργός Εργασίας προκειμένου να καλύψει την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του σε διαπραγματευτικό επίπεδο με την ΤΡΟΪΚΑ, ανακάλυψε ότι η αγορά εργασίας λειτουργούσε ως… ΣΟΒΙΕΤ!!!

Εύγε κύριε Υπουργέ!!!
Άξιος αντικαταστάτης του προκατόχου σας, ΠΡΟΘΥΜΟΣ να ξεπουλήσετε τα πάντα, στους εργοδότες και στους σύγχρονους κουκουλοφόρους!!!
Πρόθυμος να ικανοποιήσετε κάθε ΠΑΡΑΛΟΓΗ απαίτηση των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ, επιστρατεύοντας τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ του ΣΟΒΙΕΤ.

Κύριε Υπουργέ,

Σε όλη την Ευρώπη οι εργαζόμενοι έχουν 8ωρο, 5νθήμερο και το κράτος προστατεύει τους αδύναμους από τους δυνατούς, εκτός από τα τριτοκοσμικά καθεστώτα…

Από πότε το κράτος είναι προστάτης των εργοδοτών και δυνάστης των εργαζομένων;

Από πότε η άποψή σας να εργαζόμαστε για ένα πιάτο ρύζι 24 ώρες το 24ωρο, όπως οι ΙΝΔΟΙ και οι ΚΙΝΕΖΟΙ, χωρίς δικαιώματα, εξυπηρετώντας τους εργοδότες, είναι φιλελεύθερη;

Γιατί δεν μετονομάζετε το υπουργείο εργασίας σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ και το εργατικό δίκαιο σε ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;

Κύριε Υπουργέ,

Oι απόψεις του ΣΟΒΙΕΤ ωχριούν μπροστά στις απόψεις τις οποίες εκφράσατε, οι οποίες είναι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ και ικανοποιούν τις ορέξεις των ΛΙΓΩΝ και ΙΣΧΥΡΩΝ!!!

Εμείς σας ευχόμαστε και … πρόεδρος του ΣΕΒ.

Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]