Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκεί κατάντησες Αντώνη Σαμαρά!


Η θέση της στήλης είναι πλέον γνωστή. Η Ελλάδα οδηγείται στην χρεοκοπία λόγω της αδιαλλαξίας της τρόικα η οποία εμμένει στην πιστή εφαρμογή των ανέφικτων οικονομικών μνημονιακών προγραμμάτων. 

Μοιραία,
κάποια χρονική στιγμή που θα επιλέξουν οι διεθνείς αντιδραστικοί κύκλοι, μία έκθεση της τρόικα που θα επισημαίνει την αποτυχία εφαρμογής των ούτως ή άλλως ανέφικτων οικονομικών μνημονιακών προγραμμάτων θα συνοδευτεί από μη καταβολή της απαραίτητης δόσης.

Άρα, χρεοκοπία.


Πότε θα είναι αυτή η χρονική στιγμή;


Όταν η Ελληνική Χρεοκοπία θα είναι το αναγκαίο και ικανό γεγονός που θα συνεισφέρει στην απόλυτη επιτυχία των σχεδιασμών όλων αυτών των διεθνών αντιδραστικών κύκλων.


Και ποιος μπορεί να είναι ο σχεδιασμός των διεθνών αντιδραστικών κύκλων;

 
Σίγουρα χρηματιστηριακός για βραχυπρόθεσμα κέρδη. Αυτή την εποχή όλα τα διεθνή χρηματιστήρια, παρά την διεθνή αναταραχή, καταγράφουν νέα υψηλά. Όποιος γνωρίζει ή μπορεί να προσεγγίσει με ασφάλεια μία χρονική περίοδο κατά την οποία θα
συμβούν αρνητικής γεωπολιτικής σημασίας γεγονότα (π.χ. μία κρατική χρεοκοπία) και παίξει την αγορά long, θα έχει τεράστια κέρδη εφ’ όσον προκύψουν τα αρνητικής σημασίας γεωπολιτικά γεγονότα.

Προσέξτε σ’ αυτό το σημείο ένα πολύ πραγματικά σοβαρό δεδομένο.
Όποιος παίξει την αγορά long με παράγωγα προϊόντα και επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του, θα κερδίζει για κάθε 1 ευρώ πονταρίσματος πάρα πολλά ευρώ κέρδη. Αυτή είναι η λογική των παράγωγων χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Όποιος αποδέχεται το παραπάνω συλλογιστικό πλαίσιο
θα πρέπει να αποδεχθεί ότι οποιαδήποτε γεγονός, τυχαίο ή μεθοδευμένο, που αποσταθεροποιεί αυτή την κρίσιμη στιγμή το Ελληνικό Πολιτικό Πλαίσιο συμβάλει στην επιτάχυνση της Ελληνικής Χρεοκοπίας.

Και εξηγούμαστε.
Μιλάμε για την υπόθεση σκανδάλου Μειμαράκη. Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπεραμυνθούμε της αθωότητας ενός πρώτης γραμμής παραδοσιακού δεξιού πολιτικού.

Ας το κάνουν άλλοι αυτό.


Αλλά μία υπόθεση που έχει στοιχειοθετηθεί το 2010
και την οποία κρατούσε στο συρτάρι του ο τότε υπουργός οικονομικών, βγαίνει σήμερα σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία στον αέρα. Αρκεί να πληροφορηθούμε το όνομα του υπουργού οικονομικών το 2010 για να καταλάβουμε ότι κάτι πάει στραβά και δεν πρόκειται για μία τυχαία αποκάλυψη.
Υπουργός Οικονομικών το 2010 ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


Καλά καταλάβατε.
Ο άνθρωπος που αντί να βρίσκετε στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου συμμετέχει έστω και έμμεσα στην επιχείρηση κάθαρση.

Εκεί κατάντησες Αντώνη Σαμαρά!

 * Φωτομοντάζ από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ξεπουλημένος, ξεφτυλισμένος, ψεύταρος και βασικά δωσίλογος προδότης....
    Αυτός ήταν,είναι, και θα είναι.....
    Και όλοι εμείς τον ανεχόμαστε και αυτόν και τα λοιπά λυκόρνια και πραιτωριανούς τους ....ακόμη.
    Ντροπή μας Συνέλληνες, όσο συνεχίζουμε να ανεχόμαστε όλους αυτούς τους αχρείους ξεπουλημένους προδότες, είμαστε όλοι ανάξιοι του ονόματός μας, των ιδανικών της Ιερής Ελλάδας της οποίας το χώμα πατάμε, των παραδόσεων και των προγόνων μας....
    Εξεγερθείτε ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]