Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σαμαράς έχει μάθει να ανοίγει... σύνορα!

Άνοιξε τα σύνορα για να μπούνε οι Αλβανοί και τώρα τα ανοίγει για να καταλάβουν την χώρα οι Τούρκοι ή οι φονταμενταλιστές ισλαμιστές λαθρομετανάστες!

Η εξαθλίωση των ενστόλων οδηγεί στην απώλεια της ασφάλειας

Ποιός αμφιβάλλει ότι ο Σαμαράς εκτελεί στην εντέλεια το σχέδιο των τροϊκανών για την διάλυση και κατάληψη της χώρας από τους εχθρούς της;

Ο άνθρωπος που ως υπουργός στα 1990 άνοιξε τα σύνορα για να μπουν οι Αλβανοί στην χώρα, σήμερα ως Πρωθυπουργός εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές της τρόικας για την υποδούλωση της Ελλάδος στους εχθρούς της μέσω των εξευτελιστικών μισθών που θα δίνει στους ένστολους!
Τους έχει καταξεφτιλίσει ο Σαμαράς και νομίζει ότι έτσι θα πείσει τον Έλληνα ότι όλα γίνονται για το καλό της πατρίδας! Οι ένστολοι βρίσκονται πλέον σε απελπισία.
Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στους μισθούς τους αλλά και τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών τους.. Μέχρι και με φέρετρο χθες Τρίτη οι ένστολοι της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, όπου πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις.
Με αυτό τρόπο, οι ένστολοι θέλησαν να δείξουν ότι η κυβέρνηση κηδεύει τα επαγγέλματά του.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]