Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πώς το αίσθημα του δικαίου καλύπτει τη βαρβαρότητα της κατοχής

Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δείτε την προσπάθεια εξυγίανσης της όλης κατάστασης με τα μέτρα από τα κανάλια της διαπλοκής. Δηλαδή μπορεί η διεθνής τοκογλυφία των Γερμαναράδων να μας ρουφάει το αίμα με τα 11,5 δις για να τα δώσει στους τοκογλύφους και να μας εξαθλιώσει, αλλά…. αλλά κοίτα Έλληνα τι έργο πράττω εγώ για σένα χάρη στις θυσίες που κάνεις . Τα νέα μέτρα λοιπόν -για να νιώσει ο πολίτης και μια χαρά ανάμεσα στην λύπη- θα συνοδευτούν από "Μεγάλες επιτυχίες του ΣΔΟΕ, κυρώσεις σε κάποιους που έκλεβαν το δημόσιο, πάταξη της φοροδιαφυγής" (το ακούμε 3 χρόνια).

Ανακαλυψαν κάποιες συντάξεις σε συνδικαλιστές, τα κρούσματα διαφθοράς στο ΙΚΑ, και γενικότερα σε όλα τα νοσοκομεία, θα αντιμετωπιστούν με το κράτος “τιμωρό” που βάζει σε τάξη το κράτος και μαζί με τα νέα μέτρα το Ελληνικό δημόσιο εξυχρονίζεται η η αδικία αποκαθίσταται. Την ώρα λοιπόν θα ξεπουλιούνται ο ΟΠΑΠ και τα ασημικά του κράτους, θα βρίσκονται καινούργια κρούσματα διαφθοράς. Ο Δήμαρχος της Ζακύνθου θα ξαναβγεί στα κανάλια να μας πει για τα επιδόματα τυφλών, ή ένας άλλος δήμος αυτή τη φορά θα βγει κατηγορούμενος για πλαστά δικαιολογητικά που αφορούν επιδόματα τυφλών. Αυτές οι ανακοινώσεις  θα εξισορροπηθούν στο μυαλό των Ελλήνων πολιτών, έτσι ώστε να φαίνεται ότι οι κακοί θα τιμωρηθούν, επειδή οι καλοί πληρώνουν τα σπασμένα. Επειδή λοιπόν υπομένουμε την αδικία, ως ανταμοιβή, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μας επιβραβεύσουν "βάζοντας τάξη στα του οίκου μας". Πρέπει σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων να λέτε “Να, έχει αποτέλεσμα που με ξεσκίζουν στα μέτρα, μπαίνει σε μια σειρά το κράτος”.  

Κορυφαίο παράδειγμα mind control – προπαγάνδας είναι το παρακάτω ηχητικό από το δελτίο του Μega. Προσέξτε με πόση μαεστρία οδηγούν την κουβέντα εκεί που θέλουν οδηγώντας τους λοβοτομημένους πολίτες στο συμπέρασμα που επιθυμεί το αφεντικό τους ο Μπόμπολας.

Φυσικά τον κ.Τσίμα -αυτόν τον μάχιμο δημοσιογράφο – κολλητό του Χριστοφοράκου, που βρέθηκε στην λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων της Siemens, να κατηγορεί μεγαλοεργολάβους του τόπου που παίρνουν όλα τα δημόσια έργα με απευθείας ανάθεση όπως τον κ.Μπόμπολα δεν θα τον δούμε. Κουβέντα δεν θα πει για τις αποικιοκρατικές συμβάσεις της Αττικής οδού ή τις τιμές των διοδίων γενικότερα στην Ελλάδα που είναι απαράδεκτες. Δεν θα ακούσετε να μιλήσει για τα ολυμπιακά έργα και τις μίζες που έπεσαν από συγκεκριμένους εργολάβους…

Σκόπιμα προσπαθούν να καθιερώσουν την εντύπωση ότι εάν όλοι αυτοί οι μικροεπαγγελματίες που επειδή είναι απατεώνες φοροδιαφεύγουν και όχι επειδή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους (όπως μας λένε), πλήρωναν τους φόρους τους, τα μέτρα λιτότητας θα ήταν περιττά. Χάρη σ' αυτούς παίρνονται τα μέτρα. Το βλέπετε το κόλπο για άλλη μια φορά;




Βλέπετε την πολύ ωραία στρατηγική τους;

Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να στρέψουν την μια κοινωνική τάξη έναντι της άλλης. Πρέπει λοιπόν τις επόμενες μέρες να φθονήσετε, να εκνευριστείτε με τους φοροφυγάδες και όχι με τους δοσίλογους πολιτικούς που προσκυνουν τους τοκογλύφους. Όχι με τους  πραγματικούς φοροφυγάδες σαν τον κ.Μπόμπολα που προφανώς τα περισσότερα χρήματά του ,τα έχει στο εξωτερικό σε offshore εταιρίες πληρώνοντας μηδενικό φόρο. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια κάστα Νταβατζήδων του τόπου που συνολικά στο εξωτερικό έχουν 10 φορές πάνω το ποσό που ισχυρίζονται οτι χάνουμε από τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Πρέπει λοιπόν να διεγείρουν την ζήλια ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες. Πρέπει να ασχοληθείτε με αποδιοπομπαίους τράγους την ώρα που θα πληρώνεται τα 11,5 δις στους τοκογλύφους. Πρέπει ανάμεσα σε αυτούς που έχουν λίγο υψυλότερο εισόδημα απο εμάς, να υπάρχει κόντρα και μάλιστα εμείς οι ίδιοι να απαιτούμε να γίνουν περικοπές και σε αυτούς, αντι να μην θέλουμε να συμβεί το ίδιο που συνέβη σε εμάς και στις άλλες κοινωνικές ομάδες. Πρέπει οι δυνάμεις κατοχής να δείξουν οτι είναι δίκαιες στην διανομή της μιζέριας. Μπορεί δηλαδή να είμαστε αυστηροί αλλά εδώ θα υπάρχει δικαιοσύνη (θα πουν οι διεθνείς τοκογλύφοι). Έτσι θα αποπροσανατολίζουν την κοινωνία από το να εστιάσει στο πραγματικό πρόβλημα, δηλαδή την διπλή κατοχή. Αυτό ακριβώς είναι το δόγμα του ΣΟΚ, σχολή Σικάγο – Μίλτον Φρίντμαν. Εφαρμόστηκε στην Χιλή. Πρέπει το αίσθημα του ¨δικαίου¨να υπερκαλύπτει την βαρβαρότητα της κατοχής και της λεηλασίας. Θα ακούσετε λοιπόν τα μέτρα αλλά ταυτόχρονα και τις υπερπροσπάθειες να βρεθούν όλες οι μαϊμού αναπηρικές συντάξεις.  Φυσικά δεν θα ακούτε τίποτα για απολύσεις – ή αυτοκτονίες που οφείλονται στο μνημόνιο και τις πολιτικές της ύπατης αρμοστίας. Εγκυρότητα και ανεξάρτητη δημοσιογραφία! Το μόνο που θα ακούτε είναι τόσο συνεπείς πρέπει να είμαστε στην Τρόϊκα και να πληρώσουμε στο ακέραιο την μαύρη τρύπα, ωστε να πέσουν και λίγα λεφτά στους εργολάβους. Διότι εάν δεν πάρουν χρήματα οι εργολάβοι, πως θα φάνε οι παραθυράτοι; Είναι φυσικό επακόλουθο.

Δεν θα ακούσετε κανένα πολιτικό κόμμα να καταγγέλλει την ύπαρξη κλιμακίων της Γερμανικής κυβέρνησης και της Τρόϊκας. Αντ' αυτού, θα δείτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συναντιούνται με εκπροσώπους των τοκογλύφων και της ύπατης αρμοστίας του Νεοναζί Ράιχενμπαχ.

Εμείς… μασάμε! Πρωταθλητές του φθόνου… Λέμε "Πω πω, κοίτα τα λαμόγια που δεν κόβουν αποδείξεις, κοίτα που έπαιρνε επίδομα που δεν το δικαιούταν”!  

Θα πω κάτι που είπε ο Γ.Τράγκας: "Ρε Μ@Λ@ΚΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" . Πόσοι απο εμάς θα ζούμε το 2030; Τι περιμένετε να γίνουν οι αυτοκτονίες 10.000; Είστε ηλίθιοι; Πιστεύει κανείς οτι χωρίς κινητοποίηση να γίνει κάτι; Η υπόλοιπη Eυρώπη σείεται από τις διαδηλώσεις.

"Απεργήστε στις 26, στις 32 και στις 18". Αχ καλέ, μην σχίσετε κανένα καλτσόν. Και το βράδυ να ακούσουμε στο δελτίο τι ωραία που ήταν η πορεία και αμέσως μετά, ω… τι διαφθορά υπάρχει στην Ελλάδα…

Θα κάψουμε φωτογραφίες της Μέρκελ στο Σύνταγμα;

Θα πάμε μια βόλτα από την Πρεσβεία της Γερμανίας κ.Τσίπρα;

κ.Καμμένε, θα βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους;

Θα ανεχτούμε τους παπαγάλους της Κατοχής;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]