Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο ίδιο έργο θεατές…


Πρέπει να κλείσουμε τις “μαύρες τρύπες” (λες και τις δημιούργησε ο κόσμος), πρέπει να επαναφέρουμε το πρόγραμμα σε ευθεία τροχιά (λες και ο λαός το έβγαλε από το δρόμο), πρέπει να κάνουμε νέες μειώσεις (δουλέψτε και λίγο τσάμπα)…

Μέτρα που έχουμε ξαναδεί και άλλα που δεν θέλαμε να τα δούμε ποτέ στη ζωή μας και δεν τα φανταζόμασταν καν ότι θα τα άγγιζαν ποτέ.

Αυτά τα μέτρα λοιπόν, προσπαθούν να δουν πως θα τα φέρουν στη Βουλή, μιας και πολλοί βουλευτές λένε ότι θα τα καταψηφίσουν… Φυσικά, οι επίφοβοι δεν είναι αυτοί που βγαίνουν με πολιτικές κορώνες και φωνάζουν ότι δεν θα τα ψηφίσουν.

Έτσι, σκέφτονται να τα φέρουν μέσα σε ένα νόμο και μάλιστα στο προσχέδιο του προϋπολογισμού. Αυτή τη σκέψη την είχαμε επισημάνει εδώ και λίγες εβδομάδες στο Ολυμπία και όσο περνά ο καιρός, επιβεβαιώνεται ακόμα πιο πολύ.

Με αυτό τον τρόπο, όποιος καταψηφίσει το νόμο, θα είναι σαν να μην δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Δηλαδή, αυτοί που λένε τώρα, “δεν θα ψηφίσω πχ τα μέτρα για τις συντάξεις ή τις μειώσεις μισθών των ενστόλων”, απλά δεν θα μπορούν να τα καταψηφίσουν… Ή όχι ή ναι σε όλα…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι περιμένατε δηλαδή ???
    Ψεύτες και διαχρονικοί δωσίλογοι προδότες, υποχείρια της ΝΤΠ.
    Τα παντα κατά του Ελληνικού Λαού.
    Απόλυτη ρεμούλα, μίζες, μπίζνες για την πάρτη ορισμένων και των ιδίων.
    Χώρια το βόλεμα των "κολλητών" χώρια τις Μ.Κ.Ο.
    Και τώρα ετοιμάζονται για το απόλυτο ξεπούλημα της Ελλάδας, αδιαφορώντας πλήρως για την γενοκτονία και την ανθρωπιστική κρίση που έχουν προκαλέσει στην Ιερή Ελλάδα μας.
    Το λυντσαρισμά τους έρχεται γρήγορα......
    Ειδικά αν όλοι οι βΟλευτές του τρίο Στούτζες τολμήσουν και ψηφίσουν τα μέτρα ...που θα μας σώσουν.
    Από που θα τα πάρετε ρε τομάρια, από τον εξαθλιωμένο πλέον Ελληνικό Λαό ?
    Όλα τα άλλα τομάρια που μιζαρίσθηκαν, που έκλεψαν, που φοροκλέβουν ...στο απυρόβλητο.
    Μέχρι εδώ ήταν......







    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]