Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρόικα διέταξε την καταστροφή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας


Τα πιστά όργανα της τρόικας στην Ελλάδα, εκτελούν εντολές που καταστρέφουν τα πάντα

Σε επικίνδυνα μονοπάτια οδηγείται η αμυντική ικανότητα της χώρας, ειδικά μετά την πρωτοφανή απόφαση να αποσυρθεί η πλειονότητα των αεροσκαφών μας, χωρίς όμως αντικατάσταση, ύστερα από πίεση των εκπροσώπων της τρόικας.

Αποσύρονται οριστικά λοιπόν τα περίπου 50 μαχητικά A-7E και TA/7C από την ΠΑ και RF-4E, όπως έγινε γνωστό χθες από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η βολή, η πρώτη βολή των S-300PMU1 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013. 

Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει και δεν αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ετών για την προσθήκη νέων μαχητικών κατεβάζοντας την διαθέσιμη δύναμη της αιχμής του «δόρατος» της Εθνικής μας Άμυνας.

Το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν των αποσύρσεων και τα Mirage 2000EGM/BGM και έπονται και τα F-16 Block 30 μέχρι το 2015, φτάνοντας έτσι μία απώλεια της τάξης των 120 μαχητικών, μένοντας με περίπου …μόνο 120 μαχητικά αεροσκάφη. Στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου όμως, …οι γείτονες σχεδόν διπλασιάζουν την Πολεμική τους Αεροπορία και την εκσυγχρονίζουν ασταμάτητα!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]