Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λαθρομετανάστευση απειλή για την Ελλάδα



Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι είδους κράτος είμαστε, είμαστε Δημοκρατία; αλλά και στις δημοκρατίες υπάρχουν όρια στις διεκδικήσεις, τα δικαιώματα σου φθάνουν μέχρι εκεί που καταπατούνται τα δικαιώματα του άλλου. Σε ένα ευνομούμενο κράτος, ο πολίτης αυτού του Κράτους έχει το δικαίωμα να εργάζεται, να κυκλοφορεί, να συναλλάσσεται, να κάνει απεργίες, να διαμαρτύρεται, να φωνάζει.

Φτάσαμε όμως στο σημείο σ’ αυτό το Κράτος, που δυστυχώς ίσως για μερικούς, ονομάζεται ακόμα Ελλάδα, τα ίδια δικαιώματα να τα έχουν αποκτήσει και αυτοί που δεν είναι κάτοικοι αυτού του Κράτους, αυτοί που έχουν έλθει λαθραία οι λαθρομετανάστες δηλαδή.
Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου οι οποίοι, θεωρούν ότι θα πρέπει να καλοδεχόμαστε
τους λαθρομετανάστες που έρχονται εδώ να σωθούν από τυραννικά καθεστώτα ή να βρουν καλύτερη ζωή γιατί εκεί υποφέρουν από φτώχεια και έχουν αβέβαιο μέλλον. Μην ξεχνάμε και τον κ. Παυλόπουλο ο οποίος το 2007 ως Υπουργός είχε ευχαριστήσει τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την πατρίδα μας και έρχονται εδώ για να ζήσουν μαζί μας!

Δηλαδή, οι καταφρονεμένοι και πεινασμένοι όλου του κόσμου γνωρίζουν ότι, η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας και πρέπει να έρθουν εδώ για να ζήσουν καλά; Είναι όμως έτσι? Tο ταξίδι, για να έρθει κάποιος πχ από το Πακιστάν στην Ελλάδα, κοστίζει με μέτριους υπολογισμούς περί τα 3.000 $, αν είναι οικογένεια υπολογίστε το επί τα άτομα. Για να μαζέψει κάποιος στο Πακιστάν (όπου ο μηνιαίος μισθός εργάτη είναι περίπου τα 50$) 3.000$ θα πρέπει να δουλεύει 5 χρόνια χωρίς να ξοδεύει τίποτα και αν έχει και οικογένεια 15 χρόνια πείνας για να τα δώσει στους διακινητές και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στα φανάρια. Δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος έχει στα χέρια του 10.000 $, ένας άνθρωπος που με αυτά τα χρήματα θα ήταν «κάποιος» στον τόπο του, τα δίνει να έλθει οικογενειακώς, σε μια χώρα με αμφίβολο μέλλον.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το ταξίδι αυτό είναι επιδοτούμενο, από αυτούς που τόσα χρόνια τώρα δε θέλουν να βλέπουν την Ελλάδα ως ένα αμιγές έθνος, θέλουν να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της και το προσπαθούν σε συνεργασία με τους πολιτικούς μας, οι οποίοι υπέγραψαν την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, απέσυραν τις Ένοπλες Δυνάμεις από την φύλαξη των συνόρων, απενεργοποίησαν τα ναρκοπέδια, για να μην έχουν κανένα πρόβλημα στην είσοδο τους στην Ελλάδα οι «καλεσμένοι» μας όπως έλεγε ο κ. Παυλόπουλος.

Και θυμίζω τι είπε τελευταία ο ειδικός αντιπρόσωπος μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών Βρετανός P. Sutherland: “Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υποβαθμίσει την ομοιογένεια (εννοεί την εθνική) των κρατών-μελών της, η μελλοντική ευημερία πολλών κρατών της Ε.Ε. εξαρτάται από το αν θα γίνουν πολυπολιτισμικές ή όχι». Εννοεί μόνο την Ελλάδα οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα, αφού υπάρχει το Δουβλίνο ΙΙ.

Όσους συνοριοφύλακες τοποθετήσει ο κ. Δένδιας στα σύνορα, όσα στελέχη της FRONTEX και αν είναι μαζί τους δεν μπορούν να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση. Τα σύνορα είναι ανοικτά όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους για να κοροϊδεύουν τον απλό λαό.

Και δεν είναι μόνο αυτό ερχόμενοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα εγκληματούν (παραεμπόριο, ληστείες, δολοφονίες κλπ) και αποκτούν δικαιώματα, εργασιακά, περίθαλψη κλπ, ενώ αντίστοιχα μειώνονται οι κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του Κράτους που πληρώνουν εισφορές, φόρους και ειδικά σήμερα σφαγιάζονται.

Παραθέτω γνωστά στοιχεία για το πόσο κοστίζουν στην Ελληνική οικονομία οι λαθρομετανάστες: 7 δισ. ευρώ κοστίζει η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. (Βάσει στοιχείων του πρώην Υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου Φεβ 2011).

12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους. (Τράπεζα της Ελλάδας). Έχουν φύγει πάνω από 300 δις. τα τελευταία 15 έτη.

9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες λαθραίους και μη. (Υπουργείο Ανάπτυξης)

Μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος δηλαδή της λαθρομετανάστευσης ανέρχεται ετησίως στο ποσό των 28 δις ευρώ! (τουλάχιστον 13% του ΑΕΠ). Βέβαια για να συμπληρώσουν αυτό το ποσό οι κυβερνώντες θα γδάρουν τους Έλληνες πολίτες

Αφού λοιπόν προκαλούν τέτοια ζημιά στην οικονομία της χώρας βλέπουμε τώρα και λαθρομετανάστες να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας. Αυτό το άρθρο το γράφω εξαιτίας της πορείας λαθρομεταναστών την 22 Σεπ 12 εξαιτίας λέει μιας ταινίας που προσβάλλει το Ισλάμ και? Και βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας αλαλάζοντες, αυτοί που είχε «μαζέψει» ο κ. Δένδιας με τον περίφημο «Ξένιο Δία» του, να καταστρέψουν, να βανδαλίσουν, να προπηλακίσουν. Άλλη μια μέρα ντροπής για την Ελλάδα. Αύριο μπορεί να σκοτώσουν κάποιον που τους λοξοκοίταξε γιατί τους μείωσε τάχα ως μουσουλμάνους

Με ποιο δικαίωμα; ποιος δίνει αυτό το δικαίωμα στους λαθρομετανάστες και στους υποστηρικτές τους να διαλύουν για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας και να το κάνουν να μοιάζει, μετά την ομαδική προσευχή, με την Μέκκα; Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα; Ότι, οδηγούνται εδώ εκατομμύρια άνθρωποι αγνώστου προελεύσεως και οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας; Έχουν βάλει στο μυαλό τους πως θα είναι η Ελλάδα μετά από μερικά χρόνια; Και έχουν το θράσος οι κυβερνώντες να μιλάνε για τουρισμό;

Πρέπει να καταλάβουμε, εμείς οι απλοί πολίτες, ότι δεν είναι προοδευτικός αυτός που θέλει σώνει και καλά τους λαθρομετανάστες εδώ, χάριν της «πολυπολιτισμικότητος» και ότι η αποστολή στην Ελλάδα τόσων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (1,5- 2 εκατ μέχρι σήμερα) σκοπό έχουν αφενός την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας και αφετέρου να γίνει η Ελλάδα το Πακιστάν και η Νιγηρία της Ευρώπης όπου θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, στις υπό δημιουργία Ε.Ο.Ζ., λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένοι έλληνες πολίτες, που δεν θα μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.

Οι πολιτικοί μας δυστυχώς, έχουν πουλήσει εμάς και την Πατρίδα μας. Εμείς κάτι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να σταματήσει η λαθρομετανάστευση που απειλεί την Ελλάδα. Πρέπει να αφήσουμε τους καναπέδες. Η Πατρίδα μας χρειάζεται όρθιους και μαχητικούς


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]