Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόρος στηρίζει το Ισλάμ και στοχοποιεί ανθρώπους


Ο σφαγέας Σόρος, στοχοποιεί την Ayaan Hirsi Ali, την γυναίκα που δραπέτευσε από την κόλαση του Ισλάμ 
Πολλοί νομίζουν ότι ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο George Soros, αρκείται στις οικονομικές δολοφονίες λαών. Προφανώς δεν έχουν διαβάσει το πλούσιο βιογραφικό του που ξεκινά με την αγαστή συνεργασία που είχε με τους ναζί στο Άουσβιτς.

Η μισάνθρωπη τρομοκρατική του δράση όμως επιβεβαιώνεται κάθε μέρα. Προχθές, μέσω της οργάνωσης “Think Progress” που χρηματοδοτεί, στοχοποίησε την υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιώματων, την ηρωΐδα που δραπέτευσε από την κόλαση του Ισλάμ, την Ayann Hirsi Ali. Γεννημένη στην Σομαλία που δραπέτευσε στην Ευρώπη από την Σαουδική Αραβία.

Η “αφορμή” ήταν το εξαιρετικό άρθρο της που έγινε πρωτοσέλιδο στο Newsweek με το οποίο γκρεμίζει τα ψέμματα του ισλαμοφασισμού και της απόπειρας χαρακτηρισμού της ισλαμικής θηριωδίας ως “δράση περιθωριακών ομάδων”. Το “Think Progress” καταδίκασε το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του άρθρου ως “ισλαμοφοβικό”, ρατσιστικό, στοχοποιώντας για ακόμα μία φορά αυτή την σύγχρονη ηρωΐδα.


 
Η Ayann για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν η σεναριογράφος της ταινίας “Submission” η οποία περιέγραφε την θηριωδία του Ισλάμ και κόστισε την ζωή στον σκηνοθέτη της, Theo Van Gogh. Δολοφονήθηκε από ισλαμιστή έξω από το σπίτι του στην Ολλανδία, ο οποίος του κάρφωσε στο στήθος μαζί με το μαχαίρι ένα σημείωμα απειλητικό για την Ayann. Από τότε ζει κυνηγημένη, επικηρυγμένη, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Πως όμως είναι δυνατόν, ένας συνεργάτης των ναζί να κατηγορεί ως “ρατσίστρια” μία γυναίκα Αφρικανικής καταγωγής που μάλιστα είναι θύμα ρατσιστικού πογκρόμ εις βάρος της; Μα φυσικά το χρήμα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις περίεργες “καταδίκες” της Ελλάδας για διωγμούς δήθεν μειονοτήτων που τις εμπνεύστηκε πρώτος ο …Μουσολίνι! Και τα εδώ ΜΜ”Ε” τις κάνουν πρώτο θέμα.

Τι έγραψε η Ayaan; Το αυτονόητο. Ότι όποιος θεωρεί την θηριωδία του Ισλάμ ως αποτέλεσμα δράσης συγκεκριμένων ομάδων κάνει ολέθριο λάθος. “Όσοι πιστεύουν πως αυτοί που ζητούν τον αποκεφαλισμό των βλάσφημων είναι μειοψηφία, κάνουν λάθος. Είναι η ισχυρή πλειοψηφία στο Ισλάμ.”

Σε συνέντευξη της μάλιστα το 2007, είχε πει πως η ανθρωπότητα οφείλει να νικήσει το Ισλάμ. Ο δημιοσογράφος προσπάθησε να διευκρινήσει εάν η ίδια εννοεί το “φονταμενταλιστικό ισλάμ”, η ίδια όμως ξεκαθάρισε ότι εννοεί το Ισλάμ ως οντότητα. “Πρέπει πρώτα να νικηθεί και μετά ας μεταλλαχθεί σε κάτι ειρηνικό. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ειρήνη. Δεν τους ενδιαφέρει η “ειρήνη”.

Το πρωτοσέλιδο του Newsweek με τίτλο “Η μουσουλμανική οργή” και υπότιτλο “Πως επέζησα από αυτή, πως μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτή”.

newsweek-muslim-rage-cover-2



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]