Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι έθνος ολικά αναπήρων


Αυτός ο αθλητής, προσπαθεί να αγωνιστεί για να κερδίσει. Προσπαθεί να κολυμπήσει έστω και χωρίς χέρια. Προσπαθεί για να νιώσει ότι είναι πρώτα από όλα άνθρωπος που μπορεί… Το όπλο του είναι η θέλησή του και η πίστη του πως μπορεί να τα καταφέρει, αν και ανάπηρος.

Ο σημερινός Έλληνας δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με έναν ανάπηρο. Είναι πολύ χειρότερος. Είναι ανάπηρος στην ψυχή. Είναι ανάπηρος στο μυαλό. Είναι ανάπηρος σε όλα. Και είναι δική του επιλογή να μην σκέφτεται, να μην αγωνίζεται, να μην προσπαθεί, να μην πιστεύει.

Άξιοι για τα χειρότερα είμαστε όλοι εμείς, που δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αξία κάποιον που η ζωή του στέρησε πολλά περισσότερα από όσα εμείς σήμερα χάνουμε αργά και μεθοδικά.

Να το θυμάστε. Αυτός ο ανάπηρος αθλητής, αξίζει περισσότερο από όλους εμάς. Επειδή έχει στόχο, επειδή έχει όραμα κι επειδή παλεύει για να κερδίσει και να φτάσει στον στόχο, για να κάνει πράξη το όραμά του.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σίγουρα αγαπητέ Κωνσταντίνε, έχεις απόλυτο δίκιο.
    Ειδικά για τους Νεοέλληνες οι οποίοι παρά όλα όσα μας κάνουν τους ανεχόμαστε ακόμα....
    Ευτυχώς άρχισε μιά σκίώδης αντίδραση από τις τάξεις που προσπαθούν και να στρέψουν την μιά εναντίον της άλλης.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και χωρίς τα υπάρχοντα κόμματα, πολίτες, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Εκκλησία να εξεγερθούμε ΤΩΡΑ και να σώσουμε την Ιερή Ελλάδα μας από όλα αυτά τα μιαρά και προδοτικά κατακάθια και τα αισχρά αφεντικά τους.
    ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαιτείται η έγερση, πριν την εξέγερση. πρώτα θα αφήσουμε τους καναπέδες μας κι αφού πατήσουμε στα πόδια μας, έπεται η εξέγερση...

      Διαγραφή
  2. Έχετε σκεφτεί ότι με κάτι μπορεί να μας ποτίζουν εκτός από όλα τα άλλα ψυχοναρκωτικά; Τηλεόραση, ιντέρνετ , ποδόσφαιρο κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]