Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο


Έντονη διαμαρτυρία για τους προγραμματισμούς των εργασιών του Κοινοβουλίου…
εξέφρασε στο Προεδρείο της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής:

«Παρακαλώ το Προεδρείο της Βουλής να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ταυτόσημες ώρες συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των Επιτροπών της Βουλής. Κοροϊδεύουμε τον κόσμο όταν συνυπάρχουν οι πάντοτε κρίσιμες Ολομέλειες με εκείνες των Επιτροπών που κατά κύριο λόγο είναι νομοπαρασκευαστικές.

Όταν ο κόσμος στραγγαλίζεται από τα μέτρα των Μνημονίων δεν μπορεί η Ολομέλεια που παίρνει τις τελικές αποφάσεις να είναι άδεια αίθουσα.

Σήμερα, Τετάρτη, δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνονται τα πάντα μαζεμένα τις πρωινές ώρες. Και αυτό είναι μία μόνιμη πρακτική. Η Ολομέλεια θα μπορούσε και θα έπρεπε να οριστεί σε απογευματινοβραδινή συνεδρίαση, ώστε να μπορούν να παραστούν οι Βουλευτές που είναι απασχολημένοι στις συνεδριάσεις των πάσης φύσεως Επιτροπών που κατά κανόνα ορίζονται πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Προσωπικά, οι πρακτικές του παρελθόντος, ως νέος Βουλευτής που είμαι, δεν με αφορούν. Και ούτε δικαιούμαστε με το θέαμα των άδειων εδράνων της Ολομέλειας να επιτείνουμε την άποψη που έχει ο κόσμος ότι οι Βουλευτές την κοπανάνε, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι απασχολημένοι σε εργασίες Επιτροπών που ορίζονται τις ίδιες ώρες.

Ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής, στην πρώτη συνδιάσκεψη των Προέδρων, να θέσει επιτακτικά την επίλυση αυτού του προβλήματος, ώστε να παράγεται κοινοβουλευτικό έργο κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς αλληλοεπικαλύψεις Ολομέλειας και Επιτροπών».

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]