Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράξενες συμπεριφορές, παράξενων εισαγόμενων προσωπικοτήτων

Μετά από 30 χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα, ο Ναΐμ Ελγαντούρ, δεν έχει κατανοήσει ποιό είναι το συμφέρον των παιδιών του

Δεν γνωρίζω αν έχει ή δεν έχει παιδιά ο φίλτατος πρόεδρος των μουσουλμάνων Ναΐμ Ελγαντούρ, όμως αν μετά από 30 χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμη κατανοήσει πιό είναι το καλύτερο περιβάλλον για να ζήσουν τα μικρά παιδιά των μουσουλμάνων. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχει πλέον λόγος να γίνεται καμία απολύτως προσπάθεια συμβίωσης των μουσουλμάνων με τους Έλληνες και τους υπόλοιπους ευρωπαίους.

Θα περίμενε κάποιος, να ακούσει τον πρόεδρο της ένωσης μουσουλμάνων να ζητά από την Ευρώπη και την Ελλάδα να βοηθήσουν ώστε να δοθεί η απαιτούμενη βοήθεια και προσοχή στον μουσουλμανικό κόσμο, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δημοκρατικές προϋποθέσεις, ώστε τα νέα, τα μικρά παιδιά των μουσουλμάνων να μπορέσουν να ζήσουν και αυτά σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον, το οποίο και θα τους εξασφαλίσει μια σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως αυτή που αναζητούν στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους.

Αναρωτιέμαι, αν έχει παιδιά ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πού θα ήθελε αυτά να ζήσουν; Στην φασιστική Ελλάδα του Σαμαρά ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, που όλως τυχαίως, σε καμιά, μα κυριολεκτικά σε καμιά μουσουλμανική χώρα του κόσμου δεν υπάρχει πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Εκτός, και αν ο Ναΐμ Ελγαντούρ εννοεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Τουρκίας, την οποία φαίνεται να έχουν ως πρότυπο οι μουσουλμάνοι.

Αν ο πρόεδρος της ένωσης μουσουλμάνων έχει ως πρότυπό του την Τουρκία, ας πάει να κάνει δώρο ένα βιβλίο των Ναζίμ Χικμέτ, Σουλτάν Γκαλίεφ, Αμπνουραχήμ Καρακότς, Μάρξ Κτλ, στον Ερντογάν, και ας βοηθήσει και την Τουρκία να ξανασκλαβώσει όλους τους μουσουλμάνους.

Η δύση και η Ελλάδα -ανεξάρτητα από το αν το θέλουν ή δεν το θέλουν οι μουσουλμάνοι- έχει υποχρέωση απέναντι στον πολιτισμό της αλλά και για το συμφέρον των νέων παιδιών των μουσουλμάνων αλλά και όλων των επομένων ευρωπαϊκών γενεών, να περιορίσει την απήχηση του Κορανίου στην Ευρώπη και να επεκτείνει τις αρχές της Δημοκρατίας προς τον μουσουλμανικό κόσμο.

Είναι φυσικό να βγάζουν αυτό το μίσος και τον φασισμό οι μουσουλμάνοι προς κάθε τι που είναι έξω από τα πιστεύω τους. Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί πολλές φορές στην ιστορία και είναι και κατά κάποιον τρόπο δικαιολογημένη η αντίδραση των μουσουλμάνων, γιατί από την φύση του ο κάθε άνθρωπος αντιδρά στο άγνωστο και αυτήν την στιγμή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μια άγνωστη έννοια γι αυτούς.

Δεν είναι δυνατόν ο πολιτισμένος Κόσμος να παίρνει στα σοβαρά μια φιλοσοφία ζωής, που μια καλή της πράξη θα ανταμειφτεί μετά τον θάνατο από ένα πιάτο πιλάφι και μικρές παρθένες.

Εκτός αυτού, δεν μπορεί ο κόσμος όλος να ζει με τον φόβο, μην τυχόν και κάποιος προβοκάτορας ή ψυχοπαθής προσβάλλει το Κοράνι.

Και τι μπορεί να γίνει αύριο αν ένα μικρό παιδί σκίσει στον δρόμο ένα Κοράνι, και τι μπορεί να γίνει αν αύριο ένας ιμάμης -όπως έγινε στο Πακιστάν- καταστρέψει ένα άλλο ισλαμικό σύμβολο με μόνο σκοπό να κατηγορήσει κάποιον άλλον;

Οι πρώτοι που έχουν μετατρέψει το Κοράνι σε σκουπίδια, είναι οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι που όπως είπε και ο Ναΐμ Ελγαντούρ, έρχονται στην Ελλάδα ακάλεστοι παραβιάζοντας τις αρχές του Κορανίου, το οποίο είναι αντίθετο σε τέτοιες πράξεις.

ΥΓ: Πάντως πλάκα έχουν οι μουσουλμάνοι και ο σεβασμός τους προς το Κοράνι, το οποίο θυμούνται κατά περίπτωση… Μέχρι και οι αγαθοί φιλάνθρωποι μουσουλμάνοι των φυλακών κινητοποιήθηκαν να το προστατεύσουν.
Όμως δεν είναι καθόλου αστείο, οι δυτικές κοινωνίες να ζούνε κάτω από τον τρόμο μίας ισλαμικής δολοφονικής έκρηξης, στην περίπτωση που βρεθεί ένας τρελός ή ένας βαλτός που θα θίξει τα ιερά και όσια του Ισλάμ. Λίγη σοβαρότητα, λίγη υπευθυνότητα και λίγη προνοητικότητα, δεν βλάπτουν ποτέ και κανέναν…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]