Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρυ Κλυνν: Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών
που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

- Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε Έλληνες.

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.

Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα

να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά.

Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Γιατι πρεπει να ελθει κριση για να αποφασιζουν οι Ελληνες καταναλωτες να αγοραζουν Ελληνικα ποιοτικα προιοντα? Και για ποιο λογο Ελληνες "καλιτεχνες" χρησιμοποιουν αλλογλωσσο ονομα (Κλυνν!) για να εντυπωσιασουν? Δυστυχως για την Ελλαδα υπαρχουν παρα πολλοι "Κλυνν". Για ολα φταινε οι αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει πιτσιρικο αντε στο κλαψεβοοκ να ξεχαστεις για λιγο ακομα με τη μαλακερα οσο ακομη μπορεις.θες δε θες στη δραχμουλα παμε.ερχετε η ωρα να ιδρωσεις τη φανελα ...ετσι οπως μας καταντησαν μονο με το στανιο γινεται δουλεια.

      Διαγραφή
  2. Βασίλη υποκλίνομαι..εάν αυτά τα έλεγαν ξαφνικά τα μεγάλα κανάλια... ή κάποιος "ηγετικός" πολιτικός στο σύνταγμα, θα γινόταν το έλα να δής.
    Δυστυχώς οι Έλληνες μόνο με γκεσέμια με βούλα χαμπαριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Χαρρυ, τα ειπες ολα.Βεβαια αυτα ακουγονται παρα πολυ ωραια σε ανθρωπους που ειναι κοντα στην ηλικια σου.Πως ομως θα κανουμε αποτοξινωση στους νεους που ξημεροβραδυαζονται στο internet και στο face book και ταξιδευουν στο μετρο με το κινητο στο αυτι;εκει επρεπε να εχει επενδυσει ο Ελληνας γονιος, στο να αναθρεψει αυταρκη παιδια και οχι βουτυρομπεμπεδες που ζητανε αυτοκινητο στα 18.
    Παντως ειναι πολυ πιθανο να γινουν ολα αυτα που λες και θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε τον κ Βαρουφακη πως οραματιζεται τη "μεταμοντερνα" Ελλαδα οπως λεει της δραχμης, με περισσοτερες καθημερινες λεπτομερειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8353.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαγουμε ομως φαρμακα,πετρελαιο.....Με ελειματικο προυπολογισμο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,με αλλα λογια να παραγουμε περισσοτερα και να καταναλωνουμε λιγοτερα.....Ακομη δεν εχουμε κατορθωση να ξοδευουμε μονο οσα βγαζουμε και δανειζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι και το ζώο η Γιαννάκου μάς απείλησε πως όχι μόνον θα βγούμε από το Ευρώ, αλλά και από τη "ζώνη" της "ηλεκτροδότησης", εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε μερικές ώρες την ημέρα ηλεκτρικό ρεύμα.

    Όλα αυτά είναι κοινοί εκβιασμοί και μάλιστα φτηνοί, εάν σκεφτεί κάποιος πως το ίδιο το δίλημμα, το οποίο θέτουν, είναι λάθος.

    Είναι λάθος, γιατί δεν στέκει….. …. …

    -----------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=hx-Gx1rBnXA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άνθρωπος, ο οποίος έχει "χρεοκοπήσει", δεν "αποβάλλεται" από την κοινωνία.

    Δεν αναγκάζεται να "τυπώσει" δικό του νόμισμα.

    Δεν κυκλοφορεί με κουκιά στις τσέπες του.

    Τα παιδιά του δεν πληρώνουν με κότες και λάχανα τα φροντιστήριά τους.

    Η γυναίκα του δεν πληρώνει σε "είδος" τον υδραυλικό.

    ---------------------------
    fnous-ΕΑΜ β'- Χρεοκοπία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    http://www.youtube.com/watch?v=hx-Gx1rBnXA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.FnusFnus θα ήθελα να επισημάνω οτι "αντί να αναρωτιόμαστε για το πως θα πληρώνουμε τα φροντιστήρια καλύτερα να προωθήσουμε τα παιδιά μας σε αυτό που πραγματικά μας (τους) αξίζει. Πυρηνικούς Φυσικούς θα χρειαστούμε πολύ αργότερα.
      Η καλλιέργεια της γης φερ'ειπείν , η παραγωγή πρωτογενών αγαθών, μόνο έτσι θα ξεμπλέξουμε από αυτό το σπιράλ που δεν βλέπω να το έχουμε πραγματικά αντιληφθεί και κύκλο-κύκλο μας πάει όλο και ποιο βαθιά αναρωτούμενοι για το πώς δεν θα απολύσουμε κανα Δ.Υ. Έτσι έστω και για τα μάτια...

      Φιλκά
      Fillcinefil

      ΥΓ Χάμπο μαζί σου.

      Διαγραφή
  8. ....μάλλον ήλθε η ώρα να ....βιαιοπραγήσουμε!!!Αυτοί από λόγια δεν καταλαβαίνουν....Χριστό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pe xaph esy den exeis tipota apo ola ayta h ta petajes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι καιρός πλέον να σταματήσουν οι ηλίθιες διαδηλώσεις οι οποίες σε τίποτα δεν χρησιμεύουν, παρά χρησιμεύουν στο να ξεσκεπάζεται λίγο η χύτρα πού βράζει. Αντί ο ελληνικός λαός να διαδηλώνει ( αλήθεια σε ποιόν;), να κερδίσει τι; Κάτι άλλο πρέπει να κάνει κύριοι. Όσο διαδηλώνει την δυσαρέσκειά του, τόσο αυτοί μας κοροϊδεύουν, μας κλέβουν και μας προδίδουν. Με το να διαδηλώσουμε εναντίον όποιου ξένου επιβουλεύεται την ακεραιότητα της πατρίδας μας και την εξαθλίωση του λαού της δεν πετυχαίνουμε τίποτα απολύτως. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα στην Ελλάδα μας και ο τρόπος να τον εξοντώσουμε είναι εντελώς διαφορετικός!….
    Η απλή λογική υπαγορεύει τα εξής : Ποιοι είναι οι δοσίλογοι, οι κλέφτες, οι προσκυνημένοι, οι ψευδόμενοι απέναντι του ελληνικού λαού, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια των ελλήνων; Ποιοι μας έβαλαν στο Δ.Ν.Τ. χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό; Η Μέρκελ τα έκανε όλα αυτά και το Δ.Ν.Τ. ;
    Αυτή και όποιοι άλλοι, φροντίζουν τα συμφέροντα του λαού τους με τον απαίσιο τρόπο της μίζας, της επαχθούς τοκογλυφίας και της στράτευσης ‘’ελλήνων’’ κοινοβουλευτικών οι οποίοι διέπραξαν και εξακολουθούν να διαπράττουν τις προδοσίες τους ανενδοίαστα. Με τις διαδηλώσεις δεν πετυχαίνουμε απολύτως τίποτα. Είναι σαν κάποιος να βιάζει την οικογένειά μας και εμείς να διαδηλώνουμε (σε ποιόν;) στον ίδιο τον βιαστή, ότι δηλαδή του διαμαρτυρόμαστε γι’ αυτό που μας κάνει…. Δεν είναι ηλίθια αντίδραση εκ μέρους μας; Δηλαδή αν μας επιτεθεί ένα κράτος εμείς θα αντιδράσουμε με διαδήλωση εναντίον του; Άρα κάποια άλλη θα πρέπει να είναι η αντίδρασή μας απέναντι του και αυτή τη φορά ο εχθρός που επιτίθεται στη χώρα μας είναι πολύ γνωστός! Ας αφήσουμε λοιπόν τα ταμπούρλα, τις διαμαρτυρίες, τα τραγούδια, τις μούντζες και τους ηλίθιους χορούς, όπως έκαναν πέρυσι οι ”ήρεμοι αγανακτισμένοι” και ας αντιδράσουμε σαν πραγματικοί Έλληνες, όπως μας αρμόζει και όπως μας υπαγορεύει η ιστορία μας.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]