Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρωμερή απόπειρα στοχοθέτησης των Κοπτών της Αιγύπτου


L.A. Times και ελληνόφωνα μέσα (παραπλάνησης) παίζουν βρώμικο παιχνίδι με τις ζωές των χριστιανών (κοπτών) της Αιγύπτου

Μία γενοκτονία σε εξέλιξη. Αυτή των Χριστιανών (Κοπτών) της Αιγύπτου. Τα δυτικά ΜΜ”Ε” την κρύβουν. Αποσιωπούν τις μαζικές δολοφονίες. Τους χιλιάδες νεκρούς μέσα σε εκκλησίες. Τους βιασμούς, τα βασανιστήρια, τα παιδιά που καίγονται ζωντανά επειδή έκαναν το “σφάλμα” να προσευχηθούν.

Πριν από λίγες εβδομάδες στην Αίγυπτο, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους εκλεκτούς της Κλίντον, την “Μουσουλμανική αδελφότητα”, κυκλοφόρησε προκήρυξη σύμφωνα με την οποία τα ισλαμικά SS θα πληρώνουν για κάθε κεφάλι Κόπτη.

Αυτά η Δύση φαίνεται να μην τα γνωρίζει. Τα ελληνόφωνα μαρκουτσοφόρα όντα όμως όφειλαν να τα γνωρίζουν. Αυτό που παθαίνουν οι Κόπτες σήμερα είναι αυτό που πάθαινε ο Ελληνισμός επί αιώνες. Και όμως. Υπήρξαν ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που αναπαράγουν την δολοφονική προπαγάνδα των μέσων υπηρεσίας της κυρίας Κλίντον, σύμφωνα με την οποία “Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου” είναι οι δημιουργοί της σατιρικής ταινίας που δήθεν εξόργισε τα ευσεβή καθάρματα.

Άθλιο, δολοφονικό ψεύδος. Όπως ο δήθεν πάστορας που έκαιγε κοράνια.

Σας αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή τόσο την ταινία (όταν άλλοι την έψαχναν), όσο και το όνομα του δημιουργού που είναι Ισραηλινός. Διαβάστε εδώ: Απίστευτο! Ισραηλινός και όχι “Αμερικανος πάστορας που έκαψε το κοράνι” ο σκηνοθέτης της ταινίας που εξόργισε τους ευσεβείς ισλαμιστές.

Ας ξεστραβωθούν τα ανεύθυνα ελληνόφωνα κτήνη που στοχοθετούν μια μειονότητα υπό γενοκτονία. Θα μου πεις, εδώ “χορηγούν” την δική μας γενοκτονία. Στους Κόπτες θα κολλήσουν;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα τοχαν εφαρμοσει και εδω αλλα η ομοιογενεια του Ορθοδοξου λαου μας τους εμποδιζει σε πολλα.Γι αυτο βαζουν μουσουλμανους μεσα με τη σεσουλα.Ολα προχωρουν βασει σχεδιου αλλα "αλλαι αι βουλαι ανθρωπων, αλλα ο Θεος κελευει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]