Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνικό νησί θέλουν να αγοράσουν οι Αλβανοί, για να σώσουν την... Ελλάδα!

Αν δεν μας πήραν στο ψιλό, είναι βέβαιο πως μας αντιμετωπίζουν σαν οικόπεδο προς πώληση, ακόμη και οι... Αλβανοί, οι οποίοι προτίθενται να αγοράσουν Ελληνικό νησί, προκειμένου να το σώσουν από τα χέρια της... Τουρκίας!

Σήμερα στον αλβανικό τύπο διαβάζω πως ο Πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU, που συνεργάζεται με το κόμμα του Μπερίσα, Σπετιμ Idriz και σε άρθρο που δημοσιεύθηκε από τον τύπο σήμερα, προτρέπει και ζήτα από τον υπουργό Εξωτερικών Έντμοντ Παναριτης που θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα να πάρει μαζί του αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από την Αλβανία, γιατί η αλβανική επιχείρηση όπως λέει, είναι έτοιμη να αγοράσει ελληνικά νησιά!!!

Συγκεκριμένα λέει:

"Δεν θέλω να επιβάλω περισσότερα μηνύματα. Αλβανοί επιχειρηματίες έχουν καιρό που ετοιμάζονται να αγοράσουν -όπως λέει- ορισμένα ελληνικά νησιά, και έδειξε το νησί Ίκαρος! (καταλαβαίνετε που αναφέρεται!).

Αυτό το σενάριο όπως υποστηρίζει, είναι ικανοποιητικό για τους Έλληνες πολίτες!!!
Λένε ότι είναι έτοιμοι να ενωθούν με την Αλβανία, αντί να αγορασθεί το νησί από την Τουρκία!!!

Idrizi- Panaritit: Merr një çam me vete në Athinë. Biznesi shqiptar po mendon të blejë ishujt grekë
Ιδριζι Παναρίτης: Πάρτε και ένα τσάμ στην Αθήνα. Οι Αλβανοί επιχειρηματίες σκέφτονται να αγοράσουν ελληνικά νησιά.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς να ρωτήσουμε τι κάνει το ΥΠΕΞ, ο Αβραμόπουλος και ο... φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς; Μπα... βαρεθήκαμε να υποβάλουμε ερωτήσεις. Τις αφήνουμε για την εποχή μετά την σημερινή Χούντα, ώστε να τις υποβάλουν οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί. Έτσι κι αλλιώς, ο διασυρμός της χώρας είναι καθαρά ευθύνη των πολιτικών...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εκεί στα βόρεια της Κέρκυρας που βρήκαν τη φλέβα πετρελαίου βρίσκονται τρία έρημα νησάκια όπου εντελώς τυχαία πήγαν τα τελευταία χρόνια Αλβανικές οικογένειες και εντελώς τυχαία αγόρασαν μέσα σε ένα χρόνο αυτοκίνητο, σκάφος μαγαζί λόγω της σκληρής δουλειάς... ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές ενδιαφέρονται για τα κονδύλια και τις επιδοτήσεις των νησιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]