Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες πολίτες αναζητούν Ελληνική πολιτική εκπροσώπηση...

Η κρίση που βιώνουμε τελείωσε μέσα σε μια νύχτα τις τρεις μεγάλες πολιτικές δυναστείες της χώρας Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη.

Ισοπέδωσε το Πασόκ και με τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα η ΝΔ τελειώνει και αυτήν.

Η συμμαχία ΝΔ - Πασόκ - Δημάρ είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, επειδή δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα και κάνει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και να περιμένει (αν είναι δυνατόν!) διαφορετικά αποτελέσματα.

Σιγά αλλά σταθερά, ο ξένος παράγοντας διαλύει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το οποίο επί δεκαετίες εκμεταλλεύτηκε με το να το εγκλωβίζει να παίρνει μέτρα που δεν οδηγούν πουθενά την χώρα και εξαγριώνουν τον κόσμο.

Η αυριανή ομοσπονδιοποιημένη Ευρώπη δεν μπορεί να στηριχθεί σε κράτη όπου διοικούνται από πολιτικές ακρίδες όπως αυτές που κυβέρνησαν την Ελλάδα.

Οι γραφικοί της ΧΑ, το ποσοστό που πήγε στον χομπίστα της πολιτικής Καμμένο, καθώς και το ποσοστό που πήραν οι ιδεοληπτικοί του Σύριζα περίπου το 42% του εκλογικού σώματος δηλαδή, αποτελούν την μαγιά για τα νέα κόμματα που χρειάζεται η Ελλάδα.

Ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που ψήφιζαν παραδοσιακά Πασόκ και ΝΔ επί δεκαετίες, έκαναν το πρώτο βήμα και πέρασαν απέναντι ψηφίζοντας αρχικά κομματικές καρικατούρες.

Αυτοί οι πολίτες σήμερα αναζητούν το επόμενο βήμα τους, που δεν θα είναι πλέον ένα κόμμα γραφικής διαμαρτυρίας αλλά θα είναι ένα κόμμα που θα έχει την δυνατότητα και την ειλικρινή θέληση της δημιουργίας. Της Ελληνικής δημιουργίας, που θα έχει εθνοκεντρικό χαρακτήρα.

aris A.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟς ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.........
    7 ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...........
    ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΛΑΙΤ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.....ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.......
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΜΠΟΥΛ?????

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ότι όλοι αυτοί είναι παλιοσαβούρες και βασικά διαχρονικά δωσίλογοι προδότες...
    Αλλά ακόμη υπάρχουν έστω και με μειωμένα ποσοστά και κυρίως ...ακόμη έστω και υποτυποδώς κυβερνούν.....
    Όσο αφορά τους ...αριστερούς σγματισμούς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ.... άστα να πάνε....
    Ειδικά στην ομιλία του στην ΔΕΘ ο Τσίπρας.... μιά επίπεδη βαρετή ομιλία, είπε όντως ορισμένα σωστά πράγματα, διατύπωσε μερικές ουτοπικές θέσεις και γενικές ασάφειες περί αξιοποίησηες του αμύθητου πλούτου της Ελλάδας, αλλά είπε και άλλα τα περί καλών σχέσεων με τα τουρκομόγγολα και περί ονόματος της Μακεδονίας από τους βρωμοσκοπιανούς και φυσικά κουβέντα για τους λαθρομετανάστες !
    Εμένα μου φάνηκε ότι από κάπου υπάρχει η σαφής εξάρτησή του......
    Δηλαδή που πάμε .....από την Σκύλλα στην Χάρυβδη ?
    Ούτε πρόγραμμα με σαφές χρονοδιάγραμμα, υπάρχει ούτε προοπτική από κανένα τους.
    Με όλο αυτό το σκηνικό φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα.
    Κανείς Έλληνας πατριώτης δεν φαίνεται επί του ποαρόντος να υπάρχει στον ορίζοντα....
    Ας αφήσουμε επι τέλους τους καναπέδες και ας εξεγερθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μήπως και αλάξει κάτι....
    Τουλάχιστον η δωσιλογική και προδοτική συγκυβέρνηση του τρίο Στούτζες πρέπει οπωσδήποτε μαζί με τα τροικανά τομάρια να πάει στον αγύριστο, αυτό είναι το πρώτο βήμα και πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε σε αυτό, πριν κάνει και άλλες ανεπανόρθωτες και μη αναστρέψιμες καταστροφές στην Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Α ΡΕ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΤΑΙ!!!!!!

    ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο (ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]