Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ένστολοι

Θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ


Κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στην Ηρώδου Αττικού, οι  Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Λιμενικών και  Πυροσβεστών, όπου από τη μία το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνδικαλιστές σωμάτων ασφαλείας κρατώντας πανό διαμαρτυρήθηκαν για το νέο πακέτο μέτρων που θα λάβει η κυβέρνηση.  Στο σημείο επικράτησε για λίγη ώρα ένταση με προπηλακισμούς και περιορισμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ.

Λίγη ώρα, αφ' ότου άρχισε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ομάδα συνδικαλιστών μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να αφήσει το ψήφισμά τους στους κκ Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη. Κατά τις 14:30 το προεδρείο συνδικαλιστών εξήλθε από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συνομιλία με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού. Ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), εξερχόμενος του Μεγάρου είπε: "Είναι ειλικρινά κρίμα για το αυτονόητο να εκδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας, αφού είχαμε ενημερώσει ότι θα έρθουμε να το παραδώσουμε. Είναι κρίμα για τον τρόπο συμπεριφοράς των συναδέλφων μας που μας έριξαν χημικά".

Όπως ανακοίνωσαν, θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 26 Σεπτεμβρίου, φορώντας την υπηρεσιακή τους στολή. Οι ίδιοι, μάλιστα, σε συνομιλία τους με τους δημοσιογράφους, ζήτησαν σε περίπτωση που τους δοθεί εντολή να ρίξουν χημικά στις διαδηλώσεις εναντίον των μέτρων, να είναι ξεκάθαρο ποιος πολιτικός η επιχειρησιακός παράγοντας έδωσε την εντολή. Ακόμη, πρόσθεσαν ότι θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας την ημέρα που θα τεθούν προς ψήφιση τα νέα μέτρα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]