Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα εθελουσία έξοδος στον ΟΤΕ


Το σχέδιο εθελουσίας εξόδου στον ΟΤΕ γνωστοποιήθηκε χθες στον Οργανισμό. Η διοίκηση του ΟΤΕ με εσωτερικό μήνυμά της προς τους εργαζομένους αναφέρει ότι προτίθεται να προχωρήσει σε αναδιοργάνωση της επιχείρησης, η οποία θα οδηγήσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων στην εθελουσία έξοδο, ενώ κάποιοι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, πιο παραγωγικές από τις σημερινές.

Το σχέδιο αναδιοργάνωσης επηρεάζει συνολικά 2.000 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων η πλειοψηφία θα οδηγηθεί στην εθελουσία έξοδο, ενώ οι υπόλοιποι σε άλλες θυγατρικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα δε με στελέχη του ΟΤΕ, το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου δεν θα βαρύνει τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς όσοι ενταχθούν σε αυτό, ο Οργανισμός θα καλύψει τις εργατικές και εργοδοτικές εισφορές στο σύνολό τους μέχρι τον χρόνο της θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν όσοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως το 2015.

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις προσωπικού, στόχος του ΟΤΕ είναι η αξιοποίηση εργαζομένων σε άλλους τομείς που θα φέρουν έσοδα στον Οργανισμό. Επίσης, η κίνηση αυτή θ’ αξιοποιηθεί για τη μείωση των χρεώσεων των υπηρεσιών του ΟΤΕ στη λιανική, οι οποίες καθορίζονται από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, με βάση το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]