Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία διαλύεται, αργά και χωρίς καμία αντίδραση


Yψωσαν σημαίες του PKK στα οχήματα του τουρκικού στρατού!

Γράφει ο Μανώλης Κωστίδης

Οι Κούρδοι κρέμασαν σημαίες του PKK τα οχήματα του τουρκικού στρατού, με τους τούρκους στρατιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν και να παρακολουθούν ανήμποροι τις εξελίξεις μέσα σ τα τεθωρακισμένα οχήματα τους!

Το γεγονός συνέβη στην πόλη Μπεγτουσεμπάπ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου το πρωί της Δευτέρας στις μάχες ανάμεσα στους αντάρτες και του τούρκους στρατιώ τες είχαν σκοτωθεί δέκα στρατιώτες και τρεις αντάρτες.

Οι κούρδοι ζήτησαν να παραλάβουν τις σορούς των ανταρτών για να τους κηδεύσουν όμως ο τουρκικός στρατός αρνήθηκε. Οι κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στα τεθωρακισμένα οχήματα και στα φυλάκια. Αργότερα άρχισαν να κρεμούν σημαίες του PKK πάνω στα οχήματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.



Οι στρατιώτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς φοβόταν μεγαλύτερες αντιδράσεις και παρακολουθούσαν τους Κούρδους να κάνουν ότι θέλουν.
Τα επεισόδια έληξαν μετά από πολλές ώρες.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]