Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βγάζουν τη Θράκη στο σφυρί...


Ξεπουλάνε την Θράκη φτιάχνοντας ΕΟΖ, και οι “αντι-μνημονιακοί” δεν έκαναν ούτε μια συγκέντρωση για να εμποδίσουν το σχετικό φόρουμ στην ΤτΕ χθες (24/9/2012). Μόνο το ΕΠΑΜ πήγε. Γιατί κύριε;

Στη Θράκη ετοιμάζουν Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ το καλλιτεχνικό της) και παροξύνουν τον τουρκικό εθνικισμό.

Αναμένεται μεγάλη κονόμα για τα χοντρά πορτοφόλια, από την χώρα μας, την τουρκία και την ευρώπη και άγρια εκμετάλλευση των μεταναστών που πρόκειται να εργαστούν στην θρακική ΕΟΖ.

Στις ΕΟΖ, λέμε, δεν προσλαμβάνονται γηγενείς, μετανάστες μόνο, για μικρό χρονικό διάστημα, κι αυτό μέσω ατζέντη-υπεργολάβου που τους νοικιάζει στην “επιχείρηση”. Γαλέρα του κερατά δηλαδή.

Και συν τοις άλλοις, κάποιοι ονειρεύονται απόσχιση και αυτονόμηση της Θράκης. Δηλαδή τουρκική Θράκη. Και κάποιοι άλλοι τους επιδοτούν κιόλας, γιατί περιμένουν κέρδη. Μια και σχεδιάζουν να μεταφέρουν μετανάστες-εργάτες ΚΑΙ από την τουρκία. Και κάποιοι άλλοι που θα πρεπε να χουν τα μάτια τους ανοιχτά, κάνουν οτι δεν βλέπουν, δεν ακούν.

Την Δευτέρα 24/9/2012 επρόκειτο να γίνει στην Τράπεζα της Ελλάδος “συζήτηση” για την ανάπτυξη της Θράκης με την μετατροπή της σε ΕΟΖ. Κανένα από τα “αντι-μνημονιακά” πολιτικά κόμματα (μερικά είναι και πολύ πατριωτικά), Σύριζα, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή δεν σκέφτηκε να κάνει μια συγκέντρωση μπροστά στην ΤτΕ μήπως και αποτρέψει τη συζήτηση. Μόνο το ΕΠΑΜ ήταν εκεί. Και μάλιστα κατάφερε με την συγκέντρωσή του να αναβάλλει την εν λόγω συζήτηση.

Για την ΝΔ δεν λέω, έχω μπερδευτεί τώρα, είναι ή δεν είναι αντι-μνημονιακό κόμμα; Η κ. Ρ. Κράτσα πάντως, ευρωβουλευτής της ΝΔ, έχει ένα ωραιότατο μοντέρνο χτένισμα. Και πιστεύει πως η θρακική ΕΟΖ είναι αυτό που λείπει ώστε να προοδέψει η χώρα μας και μη μείνει πίσω. Και φαίνεται να συμπαθεί και το Οικονομικό Φόρουμ της Θράκης.



Αν δεν ξέρετε για το Οικονομικό Φόρουμ της Θράκης, τις άοκνες προσπάθειές του για την δημιουργία ΕΟΖ στην Θράκη, και τον θαυμασμό που δείχνει στην κ. Κατερίνα Καραγιάννη, πρόεδρο του εν λόγω φόρουμ, ο τουρκόγλωσσος τύπος, κακώς. Χάνετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη στην πατρίδα μας. Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε όλοι.



Αν έδειξε κάτι το ΕΠΑΜ, με αυτή την μικρή νίκη, είναι πως μπορούμε να νικήσουμε. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διότι από ήττα σε ήττα πάμε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κυριε συντακτη δεν εισαστε σωστα ενημερωμενος ειτανε και ανεξαρτητοι ελληνες εκει λιγοι βεβαια αλλα ειτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συληβριας τον γονον και Αιγινης τον εφορον....Νεκταριον τιμησωμεν πιστοι...
    Στο Αγιο Ορος μες το κατακαλοκαιρο μετα απο παρακληση και λιτανευση της εικονας της Παναγιας επιασε βροχη και εσβησε η φωτια ενω κατακαησαν φετος πολλα μερη της πατριδος μας και η Χιος.Κι ας απιστουν πολλοι.
    Το παλιο καιρο, οχι πολυ παλιο, στους παππουδες μας,ολα εξαρτωντο απο τον καιρο, αν θα φανε,αν θα εχουνε συγκομιδη κλπ.Τοτε για να βρεξει πηγαιναν στο παπα και ολο μαζι το χωριο εβγαινε και λιτανευε γυρω γυρω απο την εκκλησια.Ωσπου να τελειωσει η λιτανευση ...μπουμπουνιζε και μετα επιανε Θεομηνια [και οχι ακραια καιρικα φαινομενα].Οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι τα θυμουνται αυτα.
    Τωρα που εγκαταλειψαμε το Θεο αναρωτιομαστε γιατι μας συμβαινουν τοσα.

    Κωνσταντινε, εχετε εκει απανω στις εσχατιες της πατριδας μας Αγιο μεγαλο και Θρακιωτη.Μη ντρεπεσαι. Οι Αγιοι δεν ειναι μονο για οταν αρρωσταινουμε και στα κρυφα να τον παρακαλαμε.Κανε εκστρατεια σε συνεργασια με την εκκλησια.Πιστη και ομολογια χρειαζεται και ο Αγιος Νεκταριος θα βοηθησει.Εχουμε φτασει στη Θρακη εκει που λενε οι γιατροι -τωρα ο,τι πει ο Θεος.....
    Και μεις μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ό,τι κάνουν και ό,τι ΔΕΝ κάνουν τα κόμματα έχουμε ένα κιτάπι και το γράφουμε. Και ο λογαριασμός δεν θα μείνει απλήρωτος. Θα τους πληρώσουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]