Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Τσίπρα για διορισμούς στη Βουλή


Εκατό και με το νόμο διόρισε στη Βουλή ο Αλέξης!!!

Κομματικά κριτήρια καταγγέλλουν όσοι έμειναν εκτός

Για επιλεκτικές και παρεΐστικες επιλογές προσώπων καταγγέλλουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του κόμματος.

Με επιστολές τους στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για προσλήψεις ατόμων, για μία εκ των περίπου εκατό θέσεων που το κόμμα δικαιούται, οι οποίες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ανάληψης καθηκόντων και δεν είχαν ακόμα και τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που χρειάζονταν.


Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα δύο προσώπων που τοποθετήθηκαν με προσωπική απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Πρόκειται για δύο προσωπικές φίλες από τα νεανικά χρόνια του προέδρου που σε αντίθεση με δεκάδες βιογραφικά που δόθηκαν, δεν έχουν πτυχίο ΑΕΙ.


Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και για άλλους διορισμούς. Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε σφοδρή κριτική για την τοποθέτηση του δικηγόρου και πρώην γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.


Μάλιστα παρά το γεγονός, όπως αναφέρει η εφημερίδα ότι το κόμμα της Αριστεράς είχε αντιταχθεί στην παράλληλη απασχόληση, ο πρώην γραμματέας πήρε και άδεια εξαίρεσης από την υποχρέωση του να τελεί σε αναστολή το δικηγορικό του λειτούργημα. 


Τελικά, "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου". Τίποτε δεν αλλάζει. Όλα τα ίδια μένουν. Οι ίδιες τακτικές, οι ίδιες πρακτικές, διαιωνίζονται μέσα από το "νέο" που προτάσσει ο κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενος Αλέξης Τσίπρας. Δυστυχώς, η "επιλογή Τσίπρα" φαίνεται πως "καίγεται" μέσα από τις ίδιες επιλογές του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταγγέλλεται από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "Μήνυμα από τον "ιδιοκτήτη" του ιστολογίου

    Κωνσταντίνος Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να οφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας πολίτης που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι"

    αυτό λέγεται αντιποίηση αρχής κύριε!

    στο σκαμνί με τους χρυσαυγίτες σας βλέπω λίαν συντόμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τώρα τι είναι; Απόδειξη του τι θα πάθουμε από τα γενόσημα; Να ήταν και ζεστός ο καιρός, να το καταλάβω

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για την προειδοποίηση ότι κάνω αντιποίηση αρχής. Αν βέβαια είναι αρχή οι δημοσιογράφοι, τότε δέχεσαι πως κυβερνούν επισήμως την χώρα. Άρα μιλάς για ένα συντελεσθέν πραξικόπημα. Με έκανες και γέλασα. Να λες και άλλα τέτοια, γιατί στους καιρούς που ζούμε, το γέλιο έχει αποκτήσει μουσειακή αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ληγμένα έχει πάρει ο κύριος; με την κρίση θα δούμε πολλούς με τέτοιου είδους συμπλέγματα να ξεφυτρώνουν. Αντιψυχωτικά μεγάλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]