Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκθεση από τα Ηνωμένα Έθνη για την Συρία: "Αλλοδαπά στοιχεία και ισλαμιστές δρουν ανεξέλεγκτα στην Συρία"


Ράπισμα η έκθεση ανεξάρτητου φορά υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών που έκανε αυτοψία στην Συρία για να δώσει μία εικόνα της κατάστασης.
Η έκθεση ξεκινά με το “κλισέ” ότι τόσο οι Συριακές δυνάμεις όσο και οι αντάρτες είναι ένοχοι για εγκλήματα πολέμου, το πόρισμα αποδεικνύει αυτό που σε εμάς είναι ήδη γνωστό: Ότι οι δήθεν “Σύριοι αντικαθεστωτικοί” είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαποί και ισλαμιστές “μαχητές του Τζιχάντ”.

Κοινώς, όσοι εξοπλίζουν και βοηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους “αντάρτες”, είναι συμμέτοχοι στα εγκλήματα πολέμου.

Όπως άλλωστε αποδείχτηκε και στα άλλα “απελευθερωμένα” σημεία της Αραβικής Άνοιξης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]