Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μικρή Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της μετά από 50 μέρες στην εντατική


Χρειάστηκαν σχεδόν 50 μέρες στην εντατική για να ανοίξει τα μάτια της η μικρή Μυρτώ, μετά τον εφιάλτη που έζησε στην Πάρο στις 22 Ιουλίου από το κάθαρμα που προσπάθησαν να καλύψουν κάποιοι.

Πλέον, η 15χρονη κοπέλα έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί παρατηρούν σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι το κορίτσι άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, πριν από λίγες ημέρες, της έσφιξε το χέρι και προσπάθησε να γνέψει ότι την ακούει.

Οι δικοί της άνθρωποι της βάζουν ακουστικά με την αγαπημένη της μουσική, της διαβάζουν συνεχώς παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα όταν τους επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική.

“Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως πως θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα γι’ αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σα να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σα να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δε μπορώ να τη βοηθήσω..”, λέει η μητέρα της Μυρτούς.

Στο ιατρικό συμβούλιο οι γιατροί έκριναν ότι η μικρή σε δυο εβδομάδες θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ρίο ή την Λάρισα για να υποβάλλεται συστηματικά σε φυσικοθεραπείες.

Κατόπιν θα πρέπει να ξαναεπιστρέψει στο “Αττικόν” για να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργείο στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ο κος Σακκάς συνέστησε στους γονείς της να τη μεταφέρουν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Όλα θα πάνε καλά, όταν οι προσευχές πιάνουν τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσευχόμαστε και εμείς, να πάνε όλα καλά και να ξεχάσει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η αγάπη νικάει τα πάντα, τότε η θαλπωρή των δικών της και η προσευχή όλων μας κάτι θα καταφέρει. Η ασχήμια σήμερα προέρχεται από το ότι αφήσαμε να κυριαρχεί το αντίθετο γύρω μας. Κουράγιο, κοριτσάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]