Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι έχουν αγοράσει περίπου 4000 ακίνητα εν μέσω πολέμου στην βόρεια Συρία!!

Όλα είναι Business και χρήμα για την Τουρκία, ακόμη και κατά την διάρκεια του πολέμου στην Συρία, δεν άφησαν οι Τούρκοι την ευκαιρία να πάει χαμένη και αγοράζουν τα ακίνητα και τις επιχειρήσεις των Σύριων που κατατρομαγμένοι και πεινασμένοι  εγκαταλείπουν τις εστίες τους.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε στην βόρεια Συρία και εφαρμόζοντας οι Τούρκοι την τακτική της εξαγοράς και της οικονομικής άλωσης, όπως είχαν κάνει και στην περίπτωση της Αλεξανδρέτας η οποία παρόλο που είχε περάσει στον έλεγχο της Συρίας το 1921, εν τούτοις η Τουρκία κατάφερε να προσαρτήσει ξανά την περιοχή από την Συρία το 1938, κάτι ανάλογο φαίνεται να επαναλαμβάνετε ξανά από την Τουρκία αφού τους τελευταίους τέσσερεις μήνες οι Τούρκοι έχουν αγοράσει περίπου 4000 ακίνητα και επιχειρήσεις εντός των βόρειων συνόρων της Συρίας.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία κάποια στιγμή θα σταματήσει και όπως λέει και η παροιμία, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Στην προκειμένη περίπτωση ο τούρκικος λύκος  δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και από την μια μεριά δύνη όπλα και υποστήριξη για να αλληλοσκοτώνονται οι Σύριοι, αλλά από την άλλη αγοράζουν οι Τούρκοι επειχηριματίες τις περιουσίες τις επιχειρήσεις και τα ακίνητα των εκτοπισμένων και εξουθενωμένων από τον πόλεμο Σύριων για ένα κομμάτι ψωμί.

Όπως είπε πρόσφατα ο Νταβούτογλου:   «Ο εθνικισμός, ως ιδεολογία του 19ου αιώνα, συγκέντρωσε στην Ευρώπη τα διχοτομημένα, λόγω φεουδαλισμού σύνολα. Σε μάς, όμως, διέλυσε τα ιστορικά οργανικά σύνολα και δημιούργησε προσωρινές και τεχνητές αντιθέσεις και ταυτότητες».

Κατά συνέπεια, η Συρία, όπως και η Ελλάδα αλλά και τα υπόλοιπα έθνη που ζούσαν κάτω από τον οθωμανικό ζυγό, είναι προσωρινά, μόνο η Τουρκία είναι μόνιμη στην περιοχή κατά τον Νταβούτογλου.

Αυτά, ας τα βλέπουν οι εντός της Ελλάδος τουρκόφιλοι, γιατί τους βλέπω και αυτούς ξανά υπό τούρκικο ζυγό όπως και τους Σύριους τώρα.

Νέαρχος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]