Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μείωση 30% στις δόσεις δανείων

Σάρκα και οστά λαμβάνουν οι εισηγήσεις των ελληνικών τραπεζών για τις ρυθμίσεις δανείων oι οποίες τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθούν προς συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα βασικά σημεία των προτάσεων έχουν καταρτιστεί από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί στην Ελληνική Ενωση Τραπεζών και κατ’ αρχάς προβλέπουν μείωση κατά 30% των δόσεων στα δάνεια, δίνοντας τη δυνατότητα στον δανειολήπτη να αποπληρώσει μελλοντικά τη διαφορά της δόσης.

Το σκεπτικό των τραπεζών στηρίζεται στο γεγονός ότι ανάλογες είναι οι μειώσεις των εισοδημάτων των νοικοκυριών, πέριξ του 30%, γεγονός που καθιστά από δύσκολη έως ανέφικτη την αποπληρωμή των οφειλών τους.

Ειδική μεταχείριση θα υπάρχει για ευπαθείς ομάδες, όπως ανέργους συνταξιούχους και όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]