Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

2η απαγωγή-θρίλερ Κυπρίων μέσα σε 3 ημέρες. Τι επιδιώκεται;

Τρεις αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας απήγαγαν οι κατοχικές δυνάμεις, 3 μόλις ημέρες μετά την απαγωγή Ελληνοκυπρίων ψαράδων... Επιδιώκει κάτι η Άγκυρα;   

Τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λευκωσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας  απήχθησαν από τις κατοχικές δυνάμεις, ενώ καταδίωκαν ημιφορτηγό με πινακίδες του ψευδοκράτους, στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Ιδαλίου, γύρω στις 11 και 30 το πρωί.

Οι αστυνομικοί, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένοπλοι, κρατούνται σε αστυνομικό σταθμό του ψευδοκράτους.

Οι κατοχικές αρχές τους αφαίρεσαν τον οπλισμό και τους ασυρμάτους τους, ενώ πήραν και τα οχήματά τους.

Το ημιφορτηγό καταδίωκαν αρχικά τέσσερις αστυνομικοί, οι δύο με περιπολικό και οι άλλοι δύο με μοτοσικλέτες, σε περιοχή, στην οποία υπάρχουν ναρκοπέδια του κατοχικού στρατού.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ημιφορτηγού προσπάθησε να κτυπήσει αστυνομικό που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς κατόρθωσε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όταν είδε ότι οι συνάδελφοί του είχαν απαχθεί από κατοχικές δυνάμεις.

Σε κινητοποίηση έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές και το υπουργείο 'Αμυνας, ενώ η κυβέρνηση προβαίνει σε ενέργειες προς τα Ηνωμένα Έθνη για απελευθέρωση των τριών αστυνομικών.
Πηγές: Σημερινή, ΑΠΕ  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι γνωστή και πάγια τακτική της γείτονος το νταηλίκι. Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό και την πρόσφατη αυτοσχέδια θεωρία του "νεο-οθωμανισμού", το ξαφνικό ναπολεόντειο σύνδρομο του Μπραήμη που φόρεσε καπέλο με φτερά, τότε το νταηλίκι γίνεται υστερία. Πώς να δεχτεί ο κατά φαντασίαν αυτοκράτορας ότι ένα νησάκι που κάποτε λάβωσε κι έκοψε στα δύο ετοιμάζεται να γίνει ενεργειακή δύναμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]