Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομάδα έρευνας σκανδάλων στήνει ο Τσίπρας

Σχεδόν έναν ολόκληρο όροφο καταλαμβάνει το γραφείο τεκμηρίωσης που έστησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κουμουνδούρου.

Επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται αποκλειστικά με το κυνήγι σκανδάλων τοποθετήθηκε στενός συνεργάτης του ενώ 12 κορυφαίοι δικηγόροι είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των καταγγελιών.

Στο γραφείο τεκμηρίωσης συμμετέχουν ενεργά συνδικαλιστές ΔΕΚΟ και τραπεζών οι οποίοι τροφοδοτούν το σύστημα με έγγραφα τα οποία τεκμηριώνουν υποτιθέμενα σκάνδαλα.

Στις προτεραιότητες του ειδικού τμήματος είναι η παρακολούθηση τραπεζών κρατικών επιχειρήσεων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης ειδικά στο σκέλος αφορά τον δανεισμό τους. Επίσης ένας στενός πυρήνας ειδικών ασχολείται αποκλειστικά με τις αποκρατικοποιήσεις.

Το όλο εγχείρημα στηρίζεται ποικιλοτρόπως και όπως αποκάλυψε στον Lykavito κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την αποκάλυψη σκανδάλων στόχος είναι να μπλοκάρουν τις ιδιωτικοποιήσεις και παραλύσουν βασικούς τομείς λειτουργίας της κυβέρνησης.

Εμείς μαθαίνουμε πως πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην "ομάδα εργασίας" που θα ψάχνει για σκάνδαλα. Λογικό, βέβαια, αφού οι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία. Όμως, θα συστήναμε στον Αλέξη Τσίπρα να προσλάβει και τον κ. Καρχιμάκη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο ειδικός του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα. Τουλάχιστον, αν είναι να γίνει μία δουλειά, να γίνει σωστά και από τους πλέον έμπειρους και γνώστες της "τεχνογνωσίας" που απαιτεί το συγκεκριμένο είδος...

Αναγνώστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κωνσταντίνε, πολύ ωραία η ιδέα σου... Έτσι κι αλλιώς ο Τσίπρας μάζεψε όλο το λούμπεν πασοκ όλους τους ρουφιάνους δηλαδή... Ο Καρχιδάκης θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, ξέρει και το know how στο να στήνει σκάνδαλα, μια χαρά ιδέα τη βρίσκω... Θα συνεχίσουμε να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα σαν χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.... ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.....
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ....ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]