Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Samaras... too tragic


Διεθνής περίγελος για πολλοστή φορά στην καριέρα του, έγινε ο Αντώνης ο Σαμαράς. Σε μια press conference, που αν ποτέ ορθοποδήσει η Ελλάδα, θα την παρακολουθούμε για να γελάμε, ο πρωθυπουργός της χώρας, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Τον κακό ηθοποιό.

Με ύφος ελαφρύ λυπημένο, αλλά και αποφασιστικό, όπως ταιριάζει σε μια τραγωδία, ο Αντώνης βγήκε στη σκηνή λέγοντας πως οι Έλληνες, είναι ένας λαός περήφανος, με μια σαφή διάθεση ειρωνείας, αλλά και αυτοσαρκασμού. Η κύρια πλοκή, βρήκε τον Αντώνη να μιλά για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την ανάπτυξη, χωρίς να διευκρινίζει φυσικά, αν αναφέρεται στην ανάπτυξη των πολυεθνικών, την ανάπτυξη της τραπεζικής ισχύος στην Ελλάδα ή την ανάπτυξη της μπουρδολογίας στην οποία έχει διδακτορικό. Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να “ελευθερώσει” τους θεατές, καθησυχάζοντας τους και κάνοντας χιούμορ: “Θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς, ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια μέρα” είπε γελώντας. Ήταν ο μοναδικός που γέλασε, αλλά οκ σε τραγωδία είμαστε.

Αντώνη, αν δει κάποιος το ίδιο ακριβώς έργο 10 φορές, το πιθανότερο είναι να το βαρεθεί. Το σημαντικότερο μέρος μιας τραγωδίας είναι το φινάλε. 3 χρόνια τώρα μάθαμε όλες τις ατάκες σας, ξέρουμε εκ των προτέρων τις εκφράσεις και τη γλώσσα του σώματος που θα χρησιμοποιήσετε, γνωρίζουμε πότε ένας χαρακτήρας ψεύδεται και δυστυχώς γνωρίζουμε και την κατάληξη του έργου.

Δεν συντρέχει συνεπώς ουδείς λόγος να βγαίνεις να μιλάς σε συνεντεύξεις τύπου και κανάλια συνεργασίας. Κάτσε σπίτι σου και παίξε playstation. Για τους Έλληνες μιλάμε, κάνοντας αυτός, ο χοντρός σε λίγο θα πάρει μετάλλιο ανδρείας.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Εκτός απο ψευταράς και προδότης, αποδεικνύεται και εντελώς της πλάκας και γλοιώδης......
    Ποιοί να τον λάβουν έστω και για λίγο στα σοβαρά.....
    Άσε δε το "επιτελείο" που τον συνόδευε....μόνο για γιούχα....
    Απλά επειδή ετοιμάζονται για "χοντρό φαί" σε βάρος πάντα της Ελλάδας τον δεχθήκανε για να υποβάλει και πάλι την δουλικότητά του και να λάβει τις νέες εντολές.....
    Ούτε που τόλμησε να αναφέρει τίποτα, ούτε καν να διαμαρτυρηθεί για την μή έγκαιρη καταβολή της συμπεφωνημένης δόσης που έπρεπε ήδη να έχει δοθεί...θα...και αν...και εφόσον η τρόικα και μπλά μπλά...
    Ποιός λέει στην τρόικα τι θα ¨αναφέρεται" στην έκθεσή της, ώστε να αποφασίσουν.... λές και δεν είναι οι ίδιοι....
    Μας δουλεύουν χοντρά, αλλά βρήκανε και τα κάνουνε....
    Για μιά ακόμη φορά αποδείχθηκε το πόσο ψοφοδεείς, ψεύτες και δωσίλογοι προδότες είναι αυτοί που εξ ηλιθιότητας τους Ελληνικού Λαού μας κυβερνούν...
    Αντί να μιλήσει σαν περήφανος Έλληνας πατριώτης και βασικά να θέσει το θέμα του ότι και σύμφωνα με την τρόικα ότι το μνημόνιο αυτό δεν βγαίνει με τίποτα και πρέπει όλα να αλάξουν, πήγε προσκύνησε, έφαγε τις φάπες του, πήρε τις εντολές του για τον θάνατο της Ελλάδας και απήλθε ..παίζοντάς το και ήρωας.
    Να δούμε αν περάσουν τα μέτρα από την Βουλή.....
    Οφείλουμε στην ιστορία μας στην κληρονομιά μας, στην Ελλάδα μας και κυρίως στην επερχόμενη γεννιά, να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς φυσικά τα κόμματα, Πολίτες, Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, Εκκλησία κλπ και να ξεβρωμίσουμε την Ιερή Ελλάδα μας από τους ασυνείδητους και μιαρούς Εθνοπροδότες και τα τρωκτικά που συμπορεύονται μαζί τους, τηρώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος της Ελλάδας.
    Αν παραμείνουμε στην ακινησία και αποβλάκωση.....Τελειώσαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντίστροφη μέτρηση για την «θυσία» του Αντώνη Σαμαρά, μόλις ξεκίνησε
    http://attikanea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7188.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στο μυαλό μου συντάκτης, όμως να ξέρετε πολλά γερόντια κρέμονταν από τα χείλη του.
    Μας λείπει η θεατρική παιδεία μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ' αρέσει που πριν ένα χρόνο οι "δημοσιογράφοι" έκαναν ρεπορτάζ για τους υπαλλήλους του Μουσείου της Ακρόπολης, δείχνοντας ότι εκεί έχει μετακομίσει όλη η Καλαμάτα. Μάλλον ως διαφήμιση λειτούργησε αυτό για τους σκατοκέφαλους ψηφοφόρους και τον ψήφισαν για να διορίσει και την υπόλοιπη Μεσσηνία.
    Για τα μυαλά που κουβαλάμε τυχεροί είμαστε, θα έπρεπε να είμασταν κωπηλάτες σε γαλέρα με το βούρδουλα στην πλάτη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπον τον μπαμπανητου απαγορευσαν οι γιατροι για ταξιδι στην αμερηκη γιατι τον θελουν η απο την επικεψει που εκανε στην μαρκελ φουφουνται για το ματι μην το χασει τελιως τωρα γυρησε θα συναντησει και τους γιαγκουλα και τον γκορτσο και η συμορια του ολυμπου θα συνεχησει το εργοτης μεχρι οι εντιμοι ελληνες να τους τελιωσουν και τα κεφαλια σε μουσιο κεφαλων πολητικων και ο εγκεφαλος προς ερευνησει σε επιστημονηκη ομαδα για να μας δωσουν καπιες εξηγεισεις κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]