Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κασιδιάρης: Να πάνε από εκεί που ήρθανε οι λαθρομετανάστες


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετείται για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

"Σκοπός και αυτού του σχεδίου νόμου και αυτής της ανούσιας διαδικασίας, την οποία βιώνουμε εδώ και τρεις ώρες, δεν είναι άλλος από το να νομιμοποιηθεί μια παρανομία, διότι, κύριε Υπουργέ, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, οι παράνομα διαμένοντες σε μια χώρα είναι για να φεύγουν. Δεν είναι για να τους κάνουμε κέντρα κράτησης. Μόνη λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι η επαναπροώθηση. Για να σας το πω κοινοβουλευτικά, είναι να επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους ή για να σας το πω λαϊκά, να πάνε από εκεί που ήρθαν. Ζητάμε να εφαρμοστούν, επιτέλους, οι νόμοι και όχι να καλούμαστε εδώ να ψηφίσουμε νέους νόμους, με σκοπό να νομιμοποιήσουμε μια παρανομία.

Αυτό το οποίο γίνεται σήμερα στην Ελλάδα είναι πρωτοφανές. Μπαίνουν κατά κύματα, κατά εκατοντάδες καθημερινά και εμείς ως Κράτος, ως επίσημες αρχές, τους δίνουμε ένα χαρτί στο χέρι και τους λέμε σε μερικές μέρες «φύγετε από τη χώρα». Τους δίνουμε, δηλαδή, τη δυνατότητα και επίσημα να μας δουλεύουν. Μπαίνουν στα ΚΤΕΛ, έρχονται στην Αθήνα, ελάχιστους από αυτούς τους συλλαμβάνετε εδώ και τους ξαναστέλνετε στη Θράκη. Ενδεχομένως, ο σκοπός σας να είναι με αυτό το μπρος-πίσω και το γύρω-γύρω όλοι να ζαλιστούν και να αποφασίσουν έτσι οικειοθελώς να αποχωρήσουν. Ομιλείτε ότι ο νομοθέτης αναφέρεται σε διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας, σε υποχρεώσεις προς οργανισμούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι υπεράνω όλων των συνθηκών βρίσκεται η εθνική μας επιβίωση και η σωτηρία της πατρίδας μας. Το πώς αντιλαμβάνονται τη Συνθήκη Σένγκεν, για παράδειγμα, τα σοβαρά κράτη το είδαμε στην Ιταλία και τη Γαλλία, όταν ο Σαρκοζί και ο Μπερλουσκόνι έπαιζαν πινγκ-πονγκ στα σύνορά τους με τα τρένα με τους Ρομά και με τους λαθρομετανάστες από τη Βόρειο Αφρική. Ανοίγω παρένθεση, ότι τους Ρομά αυτούς μας τους φόρτωσαν εδώ στην Ελλάδα, τους Ρομά όλων των χωρών της Ευρώπης και εσείς κάνετε τώρα μια επιχείρηση on camera στο Βοτανικό για εντυπωσιασμό. Δεν λύνονται, όμως, έτσι τα προβλήματα.

Θα ήθελα σταθώ σε ένα μείζον εθνικό ζήτημα για εμάς. Έχετε αποφασίσει κάποια τουλάχιστον από τα κέντρα κράτησης που προβλέπει το νομοσχέδιο να εδράζονται στη Θράκη. Η Θράκη σάς υπενθυμίζω ότι είναι μια περιοχή εθνικά ευαίσθητη, όπου οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα και όλοι γνωρίζουν ότι στόχος της Τουρκίας είναι η κοσοβοποίηση της Θράκης, ένα σχέδιο ισλαμοποίησης με βάση την προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου με τους «Γκρίζους Λύκους» να αλωνίζουν σε ελληνική γη και τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν να βρίσκεται για ημέρες στην Ελληνική Επικράτεια, να κυριαρχούν οι τουρκικές τράπεζες και να αγοράζουν γη οι μουσουλμάνοι. Ανοίγετε τον «ασκό του Αιόλου». Είναι εθνικά επικίνδυνη η απόφαση που λάβατε να μεταφέρετε ισλαμιστές λαθρομετανάστες στη Θράκη και θέλω να σας πω ότι είτε θα υπερασπιστούμε τη Θράκη σήμερα με γενναίες πολιτικές αποφάσεις ή να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα κληθούμε να την υπερασπιστούμε με τα όπλα. Κάποια επιμέρους ζητήματα που τίθενται στο σχέδιο νόμου είναι οι αποσπάσεις προσωπικού από το Λιμενικό Σώμα στο Υπουργείο Προ.Πο.. Για ποια Αστυνομία και ποιο Λιμενικό, όμως, ομιλούμε, τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξεκάθαρα ένα ζήτημα εθνικής ασφαλείας; Ξεκάθαρα, αντιμετωπίζουμε ασυμμετρία απειλή.

Επιτέλους, τη διαχείριση αυτού του μείζονος προβλήματος πρέπει να την αναλάβει ο ελληνικός στρατός. Δεν γνωρίζουμε, για ποιο λόγο αποκλείεται ο ελληνικός στρατός και παραμένει κλεισμένος στα στρατόπεδα, την ίδια ώρα που οι τούρκοι απέναντι μας έχουν στρατό, τις μυστικές τους υπηρεσίες και εμείς θέτουμε απέναντι τους μερικούς αστυνομικούς. Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθείτε εσείς κύριε Υπουργέ στο ποτάμι, και να είναι νύκτα και να σας φωτίζουν οι τούρκοι στρατιωτικοί με προβολείς και να οπλίζουν τα κλείστρα των αυτόματων οπλών τους, να δούμε αν τότε είσαστε τόσο λαλίστατος και θα έχετε την ίδια άποψη για το ζήτημα.

Επίκεντρο του προβλήματος είναι ο ποταμός Έβρος, υπάρχει οργανωμένος σχεδιασμός του τουρκικού κράτους, για προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα. Αυτό το βλέπαμε παλαιότερα με τους βορειοαφρικανούς, μαροκινούς, αλγερινούς που έπαιρναν το αεροπλάνο και πήγαιναν Κωνσταντινούπολη και από εκεί στον Έβρο και Ελλάδα. Τελευταία, το ίδιο γίνεται με τους σύριους πρόσφυγες, είναι εθνικά επικίνδυνος ο ρόλος της FRONTEX στο ποτάμι. Αυτό και ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως το έθεσε και είπε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία διενεργεί κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδος. Γνωρίζετε ότι, ο ρόλος της FRONTEX είναι να παίρνει τα χαρτιά των αλλοδαπών και να τα σφραγίζει με χώρα προέλευσης Ελλάδα. Ούτως ώστε αν καταφέρουν οι λαθρομετανάστες με κάποιο τρόπο να μπουν σε ένα φορτηγό και καταφέρουν να διαφύγουν στην Ευρώπη, αν συλληφθούν στο Βέλγιο ή το Λουξεμβούργο σε λίγες μέρες να γυρίσουν στην χώρα μας. Ουσιαστικά, με δικές σας πολιτικές αποφάσεις μετατρέψει την Ελλάδα σε «σκουπιδότοπο» ολόκληρης της Ευρώπης.

Στο παρόν σχέδιο νόμου, υπάρχει και μία ορθή πρόβλεψη η οποία αν ήταν αυτόνομο άρθρο ασφαλώς και θα την υπερψηφίζαμε. Μιλάτε για μίσθωση ακινήτων από ιδιώτες, συμφωνούμε και πληρώνουμε κιόλας, να πηγαίνουν και να μένουν στα σπίτια εκείνων που τους θέλουν. Να φιλοξενηθούν από τους κυβερνώντες, τους Υπουργούς, τους Βουλευτές της Αριστεράς, που πουλάνε ανθρωπισμό εκ του ασφαλούς. Να βάλουνε όλοι στα σπίτια του από 10 Αφγανούς, να φέρουμε και στη Βουλή απέξω 100 πακιστανοί για να έχουμε σφαιρική άποψη για το πρόβλημα, γιατί αν δεν το βιώσεις τότε δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη ούτε και να κρίνεις τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες αντιδρούν.

Κλείνω με μια αναφορά στα αντιμεταναστευστικά μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί. Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης, είναι μια ξεκάθαρη επικοινωνιακή παρωδία-είδαμε βίντεο της ΕΛΑΣ να λαμβάνουν πλάνα από το σταθμό Λαρίσης νύκτα με άδεια τρένα γιατί το είχαν μυριστεί και είχαν κατέβει στην Οινόη-καλό θα ήταν όταν εμφανίζουν λαθρομετανάστες να είναι μέρα. Ανακυκλώνεται το πρόβλημα, δεν φεύγει κανείς από τη χώρα, πανηγυρίζεται από τα ΜΜΕ, ότι ενδεχομένως να απελάθηκαν και 5-10 τη στιγμή που μέσα στη χώρα οι ξένοι είναι εκατομμύρια. Παραδέχεστε και εσείς οι ίδιοι λοιπόν, ότι ακόμα και αν καταφέρουμε να πάψουμε την εισροή και να σφραγίσουμε τα σύνορα για τους λαθραίους, ακόμα και τότε το πρόβλημα θα λυθεί σε πάρα πολλά χρόνια ενδεχομένως και σε αιώνες.

Να ξέρετε ότι εκτός από τον «Ξένιο Δία», στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε και η ξενηλασία. Πέραν του ότι ο «Ξένιος Δίας» δεν αφορούσε βαρβάρους παρά μόνο έλληνες-ας κάνουμε ένα μικρό μάθημα ιστορίας τόσα έχουν ειπωθεί άλλωστε-στην αρχαία Σπάρτη υπήρχε και η ξενηλασία, για να απορρίπτονται από την πόλη άνθρωποι οι οποίο ήταν επικίνδυνοι για την επιβίωση της πόλεως. Έχουμε λοιπόν, ανάγκη όχι από ένα σχέδιο «Ξένιος Ζευς» αλλά από ένα σχέδιο ξενηλασίας. Μόνο η Χρυσή Αυγή όμως θα μπορούσε να το εφαρμόσει γιατί χρειάζονται μέτρα σκληρά, για σωθεί η χώρα από αυτή τη μείζονα εθνική πληγή. Ευχαριστώ".



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μπράβο!!!!! Τέτοιες φωνές χρειάζεται το κοινοβούλιο και όχι δοσίλογους, ψεύτες, κλεύτες, ανθέλληνες και τυχοδιώκτες.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση Νικολόπουλου για την κατάργηση του λαθρονόμου, «Γιατί δεν υλοποιείται η Πρωθυπουργική δέσμευση ότι «πρώτη απόφαση της κυβέρνησής μας θα είναι να καταργήσουμε το νόμο ‘’Ραγκούση’’»;
    http://attikanea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2582.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παλι θυμαμαι μερικους να φωναζουν μπραβο και στο τσιρκο του καρατζαφερη , καθε φορα που εκαναν "αντισταση" με ερωτησεις και πατριωτικους λογους , και να που φθασαμε .
    Για την αγροτικη γη , το 70% που ηταν αποθηκευμενο στην Αγροτικη , υσυχια ...
    Αν μερικοι στα προσωπα των χρυσαυγιτων βλεπετε ηγετες , που θα Αναστησουν Ορθοδοξο Εθνος , συγγνωμη αλλα ....
    Ξερετε σε ποιους ελπιζετε ;
    Στην αντιπολιτευση του Συριζα ! Νομιμοποιοντας , ακομη μια κοινοβουλευτικη
    συμμορια .
    Ειναι καλα στημενη η δουλεια . Ουτε μια στο εκατομμυριο να αφηναν καποιον Ελληνα να ειναι μεσα στην φιδοφωλια της Λερναιας Υδρας .
    Μερικους ημιμαθεις αφησαν και η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας .
    Ο εχων νου , νοειτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]