Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "ρωσική αρκούδα" βρυχάται κατά της σιωνιστικής δικτατορίας


Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος


Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων.
Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει το Αιγαίο εν πλω προς Συρία, και Ν.Α.
Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη.

Επιτέλους, πρέπει να μπει φραγμός στις αυθαιρεσίες της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη.

Η Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση των πρωτοκόλλων, με τη βοήθεια των αχυρανθρώπων κατά τόπους πολιτικών, ποντάρει στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν θα τολμούσε να επέμβει στα άνομα επιθετικά σχέδιά τους.
Η αρμάδα αυτή που διαπλέει το Αιγαίο, είναι του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, και θα συναντηθούν στη Συρία με τα πλοία του Ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας. Τα πλοία της Μαύρης Θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), από τους ναυστάθμους της Κριμαίας, λέγονται πρώτος Ρωσικός Στόλος, που μαζί με τα πλοία του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας, εξοπλισμένα με σύγχρονης τεχνολογίας οπλισμό, θα αποτελέσουν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για τη Συρία, έτσι ώστε να μη κάνουν παιχνίδι μόνες τους, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Εν τω μεταξύ καταπλέει εκεί και ο 6ος Αμερικανικός Στόλος στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Η κάθοδος τόσων Ρωσικών σκαφών στη Ν.Α. Μεσόγειο συνιστά μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις του Ρωσικού Ναυτικού, μετά τη πτώση της ΕΣΣΔ.

Προ ημερών ο Ρώσος Α! ΓΕΕΘΑ , μετά από εντολή της κυβερνήσεώς του, μετέβη στις ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσουν το φλέγον ζήτημα της Συρίας, αλλά και της αντιπυραυλικής ασπίδας, και να διασφαλιστούν τρόποι αποφυγής λαθών που μπορεί να οδηγήσουν σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Λέγομεν την Ε.Ε. Σιωνιστική διότι, ότι έγινε στις ΗΠΑ, έγινε και στην Ε.Ε. Δηλαδή όλα τα στελέχη της Ε.Ε. είναι πιστοί υπάλληλοι, πιόνια και μαριονέτες του καθεστώτος Ρότσιλντ.

Η Τουρκία στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στη Συρία η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, παίζει βρώμικο και άσχημο παιχνίδι.
Έχει στείλει κομάντος που μαζί με τους άλλους αντάρτες των Δυτικών δυνάμεων, πολεμούν το καθεστώς. Εν τω μεταξύ, o Toύρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν θορυβημένος από τις αερομαχίες μεταξύ Ρωσικής και Τουρκικής αεροπορίας στον Εύξεινο Πόντο, για να αποφύγει τα χειρότερα, σπεύδει στη Μόσχα για συνομιλίες.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, επιτέλους βρίσκει το μάστορά της στα σχέδια για παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία. Το είχανε παρακάνει πια, όποια χώρα δεν ήθελαν ή στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά τους, (βλέπε Συρία-Ιράν, κ.λ.π.) την κατάστρεφαν, όπως ισοπέδωσαν τη Λιβύη, Ιράκ, και άρπαξαν όλο το χρυσό τους, για τις τράπεζες του Ρότσιλντ, και τα πετρέλαια για το Ροκφέλερ. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Παντοκρατορίας, επιθυμούν καθεστώτα μαριονέτες στη Μέση Ανατολή. Σιωνισμός και Ισλαμισμός τα βρήκανε ενώπιον κοινών συμφερόντων Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.

Αναλύοντας τις γεωπολιτικές ισορροπίες με εύθραυστες σχέσεις, βλέπουμε ότι τα σενάρια πολέμου επανέρχονται.

Εν τω μεταξύ, εν όψει δραματικών εξελίξεων , όχι μόνο στη περιοχή, αλλά και στο πλανήτη, η Ελλάδα αυξάνει κατά 3 μήνες-σε πρώτο στάδιο- τη στρατιωτική θητεία. Οι ένοπλες δυνάμεις μας ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, ενώ η ανύπαρκτη κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, και στο εσωτερικό μέτωπο οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες οργιάζουν εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.

Σήμερα η Ελλάδα έχει μια πολιτική ηγεσία υποχείριο και εκτελεστικό όργανο της Σιωνιστικής τρόϊκα. Το μεγάλο αφεντικό της τρόϊκα των δανειστών μας, είναι ο Ρότσιλντ. Οι εφιάλτες πολιτικοί κάτω από τις εντολές του Ρότσιλντ προσπαθούν να αποδυναμώσουν τις ένοπλες δυνάμεις, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, ώστε σε περίπτωση σύρραξης με τη Τουρκία, να ηττηθούμε, για να περιέλθει όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η Σιωνιστική τρόϊκα (ΕΚΤ-ΔΝΤ-Ε.Ε.) απαιτεί οικονομική εξαθλίωση των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, και οι εφιάλτες πολιτικοί εκτελούν τις εντολές.

Η τρικομματική των δοσιλόγων, με ελάχιστο στρατηγικό βάθος, με το Αιγαίο και τη Θράκη εκτεθειμένα στο στόμα του λύκου, με την άμυνα σε όλο το μέτωπο από τον Έβρο, μέχρι το Καστελόριζο, να είναι ένα εθνικό πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί σήμερα με αυτές τις πολιτικές ηγεσίες των αχυρανθρώπων του Ρότσιλντ.

Γιαυτό ζητάμε –αν και μέλος του ΝΑΤΟ- τη προστασία της Ρωσίας, με αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και τη παραχώρηση βάσεων στο Αιγαίο, έναντι υψηλού τιμήματος ενοικίου, και εγγύηση για την εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία. Η Ρωσία ευρισκόμενη ενώπιον κοινού κινδύνου, για την ασφάλειά της, θα σπεύσει να ανταποκριθεί.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, ενταφιάστηκε και το θέμα της ανακήρυξης, χάραξης, και χαρτογράφησης της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. κατόπιν εντολών του Ρότσιλντ, του μεγάλου Αδελφού, και μεγάλου αφεντικού της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. εν αναμονή εξελίξεων στην περιοχή μας…

Ο ορυκτός πλούτος θα μας βγάλει από την οικονομική κρίση, αλλά τα πιόνια του Ρότσιλντ, οι εφιάλτες πολιτικοί δεν τολμούν.

Οι Έλληνες πολίτες στεγνώνουν οικονομικά, και ο Μεγάλος Αδελφός Ρότσιλντ, θέλει να εισπράττει το χαράτσι της ΔΕΗ. Ακόμη και κατασχέσεις πρώτης κατοικίας επιβάλλουν για να εισπράξει το μεγάλο αφεντικό ο Ρότσιλντ το χαράτσι της ΔΕΗ, που είναι ζεστό και ζωντανό χρήμα σε ευρώ. Ο Ρότσιλντ χρειάζεται ζεστό ρευστό για να πληρώνει τους μισθοφόρους στη Συρία και αλλαχού. Δεν βάζει το χέρι στη τσέπη, εμείς τα κορόϊδα πληρώνουμε τους δολοφόνους μας.
Μήνυση για εσχάτη προδοσία υποβάλλουν Έλληνες πολίτες σε προδότες πολιτικούς. Δεν ήταν συνηθισμένο στη πολιτική ιστορία της Ελλάδος να γίνονται μηνύσεις εναντίον πρωθυπουργών για εσχάτη προδοσία, αλλά μήπως ήταν συνηθισμένες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ο Ελληνικός Λαός σήμερα;
Η Ν.Α. Μεσόγειος παραμένει ταραγμένη, η κατάσταση όλο και χειροτερεύει, αφού οι αρμάδες Αμερικανών,- Ρωσίας,- ΝΑΤΟ,- Ισραήλ,- Τουρκίας, προκαλούν διεθνή αναταραχή. Εν τω μεταξύ η Τουρκία ασχολείται με το ποιος κατέρριψε το κατασκοπευτικό αεροπλάνο της, οι Σύριοι; οι Αμερικανοί; οι Ρώσοι; οι Ισραηλινοί; Ενδέχεται οι Αμερικανοί για προβοκάτσια με σκοπό να βγάλουν τη Τουρκία στο πόλεμο εναντίον της Συρίας-Ιράν-Ρωσίας.

Όμως ο πονηρός Ερντογάν καταλαβαίνει… Εν τω μεταξύ ο κουτοπόνηρος Νταβούτογλου έχασε το «Στρατηγικό του βάθος»… και ψάχνει να το βρει… Η κατάσταση στη Μ.Α. αλλάζει άρδην!

Στον πόλεμο της Συρίας εμπλέκεται και το Ιράν, διότι γνωρίζει ότι μετά τη Συρία, έρχεται η σειρά του, να υποστεί την οργή των Σιωνιστικών Δυνάμεων. Διεθνείς αναλυτές των γεγονότων, όργανα της Σιωνιστικής Δύσης, γράφουν ότι οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, χτυπούν τον άμαχο πληθυσμό, αγνοώντας και αθωώνοντας έτσι τους μισθοφόρους πολεμιστές δολοφόνους και σφαγείς, που έχει στρατολογήσει η παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία και Δικτατορία.

Ενώ συνεχίζονται τα ψέματα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ για τη Συρία, τώρα δηλώνουν ότι το καθεστώς της Συρίας χρησιμοποιεί βιολογικά και χημικά όπλα. Τα ίδια ψέματα που λέγανε για Ιράκ, Λιβύη, κ.λ.π.
Αυτά τα όπλα είναι προνόμιο και δικαίωμα μόνο για τις Σιωνιστικές ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Αυτά έχει η προπαγάνδα με τους αργυρώνητους αναλυτές και ΜΜΕ των Σιωνιστικών δυνάμεων.

Υπάρχουν φόβοι ότι η Συρία θα πέσει στην Άβυσσο, εάν οι μισθοφόροι «επαναστάτες» λάβουν εξωτερική βοήθεια αυτήν που επιθυμούν.
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με βάση τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, χρησιμοποιεί τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, και τις ένοπλες δυνάμεις αυτών, αλλά και του ΝΑΤΟ, για καθυπόταξη των Λαών της Γης, και επιβολή παγκόσμιας κυριαρχίας. Ο Ελληνικός Λαός, θα λυπηθεί πολύ εάν η τρικομματική κυβέρνησή μας διαταχθεί από το ΝΑΤΟ, να εμπλακούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, εναντίον των αδελφών Ρωσικών δυνάμεων, στον Αρμαγεδδώνα που έρχεται. Η κυβέρνησή μας πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι ένας είναι ο εχθρός της Ελλάδος και του Ελληνισμού, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ , και η Νατοϊκή Τουρκία.

Φυλάξτε τις ένοπλες δυνάμεις μας άθικτες και ακέραιες για τους εχθρούς Τούρκους. Στην Ελλάδα επικρατεί το εξής παράδοξο, η εκάστοτε κυβέρνηση να είναι στο πλευρό των Σιωνιστικών Illuminati Δυτικών δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός, στο πλευρό των Χριστιανών Ορθόδοξων Ρώσων.
Η Σιωνιστική Illuminati Δύση μας έφερε στη κατάντια που βρισκόμαστε σήμερα, και από πάνω θα πολεμήσουμε στο πλευρό τους;
Σε περίπτωση συρράξεως Σιωνιστικού ΝΑΤΟ με τη Ρωσία, είναι ευκαιρία να εκδικηθούμε τους Illuminati Δυτικούς πιόνια και μαριονέτες του Ρότσιλντ, που μας έφεραν σε αυτή την τραγική οικονομική κρίση, και να βοηθήσουμε την Ορθόδοξη Ρωσία, η οποία εις ουδέν μας έφταιξε, αλλά στέλνει οικονομική βοήθεια στο σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Είναι πολύ πιθανόν με αφορμή το ναύσταθμο της Σούδας, αλλά και από τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τη συμμαχία με το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, αλλά και με τα πιόνια-μαριονέτες πολιτικούς που μας κυβερνούν, να εμπλακούμε – εκόντες άκοντες- κατά της Ρωσίας, πράγμα που συναισθηματικά και ψυχολογικά δεν θέλει ο Ελληνικός Λαός.
Στην περίπτωση αυτή οι ένοπλες δυνάμεις μας να ταχθούν καθαρά υπέρ της Ρωσίας. Καλλίτερα να ρίχνουμε «στο Γάμο του Καραγκιόζη» όπως λέει ο λαός μας, παρά εναντίον των Ρωσικών φίλιων Δυνάμεων.
Έτσι για να τιμωρήσουμε τους απατεώνες Δυτικούς της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, και όλης αυτής της Σιωνιστικής Μαφίας του Ρότσιλντ.

Μας βάζουν τα χαράτσια της ΔΕΗ, και από πάνω θα πολεμήσουμε στο πλευρό τους; Τόσο Μ……ς είμαστε;

Η Νατοϊκή Τουρκία μας κυκλώνει και εμείς χτίζαμε την Ελληνοτουρκική φιλία με Τζαμιά, κουμπαριές και ζεμπεκιές. Τόσον επιπόλαιοι-δοσίλογοι είναι οι πολιτικοί μας.
Η νεολαία μας μετανάστευσε, και σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε νεολαία, ούτε λαός, παρά μόνο συνταξιούχοι, λαθρομετανάστες, και δοσίλογοι πολιτικοί, που άρχουν επάνω σε λαθρομετανάστες, και γερόντια παππούδες και γιαγιάδες που ψηφίζουν τα πιόνια του Ρότσιλντ.

Να μη γίνει η Σούδα με τη Κρήτη στρατιωτικό ορμητήριο εναντίον της φιλικής Συρίας. Ο Ελληνικός λαός δεν το θέλει.

Για να εκδικηθούμε το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, να παραχωρήσουμε Βάσεις-ναυστάθμους στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στα νησιά του Αιγαίου, έναντι ενοικίου. Αυτό θα είναι η καλλίτερη ασπίδα προστασίας έναντι των εχθρικών Νατοϊκών Τουρκικών δυνάμεων.
Θα τολμήσει η Τουρκία να μας επιτεθεί, όταν στον ενδιάμεσο χώρο θα παρεμβάλλονται οι Ρωσικές δυνάμεις;

Βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, ένα σχεδιασμένο όλεθρο που σχεδιάστηκε από τη Σιωνιστική Illuminati Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τους Mασόνους ILLUMINATI σε ένα σχεδιασμένο Αρμαγεδδώνα.
Όλα αυτά μετά τις Αμερικανικές εκλογές.

Υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις του θέματος, που θέλουν το 2012 να είναι έτος σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι καταστροφικών πολέμων. Η Ρωσία δεν θα αφήσει τη Συρία, αφού είναι η μόνη χώρα που παρέχει βάσεις στη Μεσόγειο, για τις Ρωσικές δυνάμεις. Η Ρωσία σέβεται τους συμμάχους της, και δεν τους προδίδει όπως κάνει το ΝΑΤΟ. Όταν θα μας επιτεθεί η Τουρκία, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και η Σιωνιστική Ε.Ε. θα παραμείνουν ουδέτεροι, απολαμβάνοντας το θέαμα.

Σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδος-Τουρκίας, οι Σιωνιστικές εχθρικές ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, θα βοηθούν με όλους τους τρόπους τη Τουρκία. Εμείς οι Έλληνες παραμένοντας στο πλευρό του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, πάμε χαμένοι, αυτό όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά είναι καταστροφικό για τη χώρα μας. Νοσηροί και φοβισμένοι εγκέφαλοι οι πολιτικοί μας δεν βλέπουν το συμφέρον της χώρας, παρά μόνο ΝΑΤΟ.
Γι αυτό σας είπα ότι ο μεγάλος μας εχθρός είναι το ΝΑΤΟ και Τουρκία.
Είμαστε μέσα σε μια συμμαχία λύκων.
Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να παραχωρήσουμε βάσεις στα νησιά του Αιγαίου στις Ρωσικές δυνάμεις για τη δική μας ασφάλεια.

Θα τολμήσει η Τουρκία να μας επιτεθεί όταν θα έχει απέναντί της τη Ρωσική Αεροπορία, και το Ρωσικό Ναυτικό; Μη παραμένουμε άλλο χωρίς σύμμαχο. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Ελληνισμό!!!

Ο μόνος θετικός σύμμαχος είναι η Ρωσία. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Μετά τη Συρία και το Ιράν, σειρά έχει η Ελλάδα.
Για ό,τι κακό ήθελε συμβεί στην πατρίδα, καθιστούμε την Illuminati πολιτική ηγεσία υπεύθυνη, η οποία κωφεύει, και παραμένει πιστή στη λυκοφωλιά που λέγεται Σιωνιστικό ΝΑΤΟ!!!

Οι δοσίλογοι και απάτριδες πολιτικοί, στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων, δίνουν σε διαπλεκόμενο όμιλο με το βαθύ Τουρκικό κράτος, 4 μαρίνες ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών, τις οποίες οι παμπόνηροι Τούρκοι κρυφίως θα μετατρέψουν σε πολεμικούς ναυστάθμους, και βάσεις βατραχανθρώπων εναντίον μας.
Τόση πια επιπολαιότητα των κυβερνητικών παραγόντων!!!!

Επαναλαμβάνουμε, για τους Έλληνες ο μεγάλος εχθρός είναι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και η Νατοϊκή Τουρκία. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι έχουν συγκεντρώσει στρατό 100.000 ανδρών, με άρματα μάχης, στον Έβρο, και ετοιμάζονται για επίθεση.

Εάν οι Τούρκοι μας επιτεθούν από ποιόν θα ζητήσουμε βοήθεια;
Από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ; Σωθήκαμε! Η μόνη μας ελπίδα, και σανίδα σωτηρίας είναι η Ρωσία, η οποία αμέσως θα σπεύσει να ανταποκριθεί για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους.
Διότι όταν το ΝΑΤΟ με τη Τουρκία, μπλοκάρουν το Αιγαίο, αυτό θα είναι Γεωστρατηγική καταστροφή για τη Ρωσία. Αυτό θα σημάνει θάνατο για τη Ρωσία!!!
Και η Ρωσία το γνωρίζει. Γι αυτό συνιστούμε να εκμεταλλευθούμε τη Γεωστρατηγίκή, και Γεωγραφική μας θέση, που είναι το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας!
Λόγω της τραγικής καταστάσεως στη Συρία, μήπως σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από θερμό επεισόδιο της Σιωνιστικής Δύσης με τη Ρωσία; Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, βαρύ Ρωσικό πολεμικό υλικό ευρίσκεται εν-πλω προς Συρία.

Περνούν από τα Δαρδανέλια και το Αιγαίο πριν φθάσουν στη Συρία.
Τα Ρωσικά πολεμικά πλοία μεταφέρουν εκτός από βαρύ οπλισμό, και σημαντικό αριθμό ανδρών κομάντος, για να αντιμετωπίσουν τη διεθνή λεγεώνα των ξένων μισθοφόρων δολοφόνων που επιστράτευσε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και του Αραβικού Συνδέσμου, για να πολεμά και ανατρέψει το νόμιμο καθεστώς της Συρίας. Τα ίδια έκαναν στη Λιβύη!!!

Των Αμερικανο-Σιωνιστών τα χέρια είναι δεμένα λόγω προεκλογικής περιόδου, γι αυτό χρησιμοποιούν παράλληλους δρόμους, και επιστρατεύουν μέσω των μυστικών υπηρεσιών, τη διεθνή οργάνωση των δολοφόνων μισθοφόρων, για να ρίξουν τα ανεπιθύμητα σε αυτούς καθεστώτα. Εν τω μεταξύ ο ειδικός απεσταλμένος του Σιωνιστικού ΟΗΕ, και του φιλο-Σιωνιστικού «Αραβικού Συνδέσμου», ο οποίος τελευταίως αντικατάστησε την Αμερικανο-Σιωνιστική «Αραβική Άνοιξη», Σιωνιστής κ. Κόφι Ανάν, ζήτησε να συναντηθεί με το Ρώσο πρόεδρο Πούτιν στη Μόσχα, για να ζητήσει άρση της υποστήριξης της Ρωσίας, προς το καθεστώς της Συρίας.

Με ντομάτες γράφουν τα ΜΜΕ υποδέχθηκαν τη Χίλαρι στην Αίγυπτο.
Μόνο οι Έλληνες δεν μπορούν να ξυπνήσουν ακόμη.

Η Χίλαρι Κλίντον παρείχε στήριξη στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου Μόρσι, (Μόρσι στα Αραβικά σημαίνει Μωϋσής), που είναι Αρχηγός των Αδελφών Μουσουλμάνων, και Ισλαμιστών της Αιγύπτου. Γιαυτό λέμε Σιωνισμός και Ισλαμισμός τα βρήκαν, εναντίον πατριωτικών εθνικιστικών καθεστώτων.

Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη, αφού πρόκειται για τη πρώτη μεγάλη πολεμική αποστολή της Ρωσίας από την εποχή της ΕΣΣΔ.
Στόχος των Ρώσων, η αναχαίτιση των εισαγομένων μισθοφόρων Ισλαμιστών ανταρτών που μάχονται το νόμιμο καθεστώς της Συρίας.
Την αυτοαποκαλούμενη «Αντιπολίτευση». Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την επιχειρησιακή αξία των Ρωσικών δυνάμεων, αν και απέδειξαν την ικανότητά τους στα γεγονότα του Καυκάσου, και στη Γεωργία. Πρόσφατα ο γνωστός –και μη εξαιρετέος- Χένρι Κίσσινγκερ, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο που θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή τη νέα παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία και τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων με τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

Αυτοί θα είναι τα μεγάλα Αφεντικά, και όλοι εμείς οι δούλοι!!!

Ασφαλώς θα θυμάστε ότι το τέλος του 2012 έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, σαν το τέλος του κόσμου, με σκηνές και ημέρες αποκάλυψης. Απλώς το αναφέρουμε, να είναι στα υπ’ όψιν
των αναγνωστών μας.
Η «Συριακή Αντιπολίτευση» είναι η παρέα της BILDERBERG, και το χρήμα για μισθοφόρους και όπλα, πέφτει από τον ΣΟΡΟΣ και ΡΟΤΣΙΛΝΤ οι οποίοι το μαζεύουν από τους υπόδουλους λαούς, με τα χαράτσια τύπου ΔΕΗ, με την αλληλεγγύη, και άλλους διάφορους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλουν μαριονέτες πολιτικοί.

Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν, «Στη Κύπρο ο Ρωσικός Στόλος».
Οι Κύπριοι παίζουν έξυπνα το παιχνίδι, δεν είναι σαν τους δικούς μας «Μακάκες» πολιτικούς που φοβούνται, και δάνεια έλαβαν από τη Ρωσία με χαμηλό τόκο, και λιμένες παρεχώρησαν στη Ρωσία, για τη δική τους προστασία.
Θα τολμήσει ποτέ η Τουρκία να εισβάλλει στη Νότια Κύπρο, όταν εκεί ναυλοχεί ο Ρωσικός Στόλος;
Είναι ασπίδα προστασίας για τους Ελληνοκυπρίους.
Θα μπορούσαν τα ρωσικά πλοία να ανεφοδιαστούν στο λιμάνι Ταρτούς στη Συρία, όμως η Ρωσία θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στη Τουρκία, ότι ενδιαφέρεται για τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική, και γεωενεργειακή κατάσταση στη γεωγραφική αυτή περιοχή της Κύπρου.

Η αυθαιρεσία των Αμερικανο-Σιωνιστών κατέβασε τη Ρωσία στη Μεσόγειο. Οι Σιωνιστικοί κύκλοι των Βρυξελλών (πρωτεύουσας της Ε.Ε.) δημοσιεύουν σε όλα τα ΜΜΕ, καυστικά σχόλια για τη Ρωσο-κυπριακή σχέση λέγοντας, «Οι Ρώσοι στη Κύπρο. Ένας Δούρειος Ίππος στην Ευρώπη». Αφού οι Σιωνιστές Δυτικοί, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, απεδείχθησαν ανίκανοι, ανάξιοι, και αναξιόπιστοι να μας προστατέψουν από τους γύπες- Σόρος, Ρότσιλντ και Τούρκους, ζητάμε τη προστασία της Ρωσίας στον οικονομικό και στρατιωτικό τομέα.
Που είναι το κακό; Το συμφέρον μας κοιτάμε. Εκεί όπου είναι το συμφέρον του κάθε κράτους, εκεί αυτό πηγαίνει, εκτός εάν έχει προδοτική πολιτική ηγεσία που παραμένει πιστή στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Δύση» και όποιον πάρει ο χάρος…




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ας έχουμε και το πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι ΗΠΑ - ΝΑΤΟ μπορεί να προσφέρουν κάποιο ελκυστικό και συμφέρον πακέτο στη Ρωσία, όμοιο μ' αυτό που κανόνισαν μετά τον Β΄ΠΠ. Γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολο να έρθουν σε σύγκρουση με την Ασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ξεχάσατε κάτι, τα συμφέροντα της Ρωσίας είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά απο αυτά, της Σοβιετικής Ενωσης.Επίσης να μή μπερδεύουμε τους Εβραίους με τους Σιωνιστές, γνωρίζω Σιωνιστές που δεν είναι Εβραίοι, και Εβραίους που είναι αντισιωνιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε αλήθεια βοήθησε η Ρωσία (πραγματικά) τον Ελληνισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε .
      Αλλα υπηρετοντας δικα τους συμφεροντα , θα βοηθησουν την Ελλαδα .

      Διαγραφή
  4. Λογω κακων σχεσεων με το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και λογω της κρισιμης καταστασης, δεν ειναι και πολυ ΣΟΦΟ, να ονομαζουμε ΦΙΛΟΥΣ, οποιους δεν συμφωνουν με τους "ΕΧΘΡΟΥΣ" μας. Στην προσφατη Ιστορια, ειδαμε τον Σταλιν, να βοηθαει την Τουρκια, και με δικα του οπλα, να εξοντωνονται οι Ελληνες του Ποντου. Ειδαμες αργοτερα, τον ιδιο τον Σταλιν, να κλεινει Ελληνικα Σχολεια, και να στελνει στο ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ, Ελληνες, που ειχαν την ατυχια, να βρεθουν μπροστα του(υπαρχουν καποιοι Ελληνες σημερα, που ακομη ψαχνουν να βρουν, τι απεγιναν οι δικοι τους. Οι περισσοτεροι "εμαθαν" οταν ανοιξαν τα αρχεια της ΓΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, μετα την καταργηση της Σοβ. Ενωσης). Τελικα, αν ριξουμε μια ματια, στο τι γινεται σημερα, βλεπουμες την Ρωσια, στο ιδιο Αμυντικο Συμφωνο με την Κινα, την βλεπουμε να δινει Αμυντικη τεχνολογια στην Κινα( Αεροσκαφη SHUHOY),και να εχει μετατραπει η Κινα σε πρωτη Δυναμη. Γνωριζοντας λοιπον, οτι πισω απο ολο αυτο το Θεατρο του Παραλογου, και την αναφλεξη του Αρμαγεδωνα, ειναι η Κινα, μεσω ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG, ας μην ειμαστε και πολυ σιγουροι, οτι ο ΠΟΥΤΙΝ μας χαμογελαει. Μπορει ΝΑΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντως, αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να μας ενδειαφερει εαν υπαρχουν εβραιοι αντισιωνιστες η εαν ολοι οι εβραιοι δεν ειναι σιωνιστες,
    Εμεις μιλαμε για τους εβραιους σωνιστες. Γι ΄αυτους μιλαμε, απο αυτους ]]τραβαμε'' τι μας ενδειαφερουν οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]