Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλείδωσαν τα μέτρα, σειρά για τις κρεμάλες


Τα μέτρα αναμένεται να επικυρωθούν από τον πρωθυπουργό και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση...

Κλείδωσαν, μειώσεις σε επικουρικές, εφάπαξ, 6% στις χαμηλές συντάξεις και αύξηση ορίου στα 66 χρόνια!!!

«Η συνάντηση πήγε καλά, σημειώσαμε πολύ μεγάλη πρόοδο», δήλωσαν οι επικεφαλής της τρόικας, μετά από τη συνάντηση με τους...
υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στο υπουργείο Οικονομικών, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ των μέτρων, είναι μειώσεις σε επικουρικές, εφάπαξ και προνοιακά επιδόματα, αύξηση ορίων ηλικίας στα 66 έτη και περικοπές έως και 6% ακόμα και στις χαμηλές συντάξεις.

Κύκλοι του υπουργείου δήλωσαν ότι η τρόικα είχε παραδώσει από χθες το βράδυ ένα κείμενο με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, σε πολλά από τα οποία συμφώνησε το οικονομικό επιτελείο.

Το σημερινό ήταν το τελευταίο ραντεβού του πρώτου κύκλου διαβουλεύσεων του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν τα μέτρα θα έχουν εξειδικευτεί, προκειμένου να συντάξουν την έκθεσή τους, που θα κρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς τη χώρα.

Τα μέτρα αναμένεται να επικυρωθούν από τον πρωθυπουργό και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση στις συσκέψεις που θα έχουν τη Δευτέρα, στις 16.00 το απόγευμα και την Τρίτη στις 18.00, οι οποίες αναμένεται να επικεντρωθούν στις αποκρατικοποιήσεις και τις συγχωνεύσεις στο δημόσιο τομέα.


Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]